Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

suspicious activity - Pig Pen

Başlatan suspicious activity, 14 Nisan 2024, 21:24:38
Okunma sayısı 365 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Mayıs 2024, 22:14
Toplam oynama: 107 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 16:19
Toplam oynama: 6 gün, 23 saat
Son giriş: 09 Mayıs 2024, 16:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 16:20
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Mayıs 2024, 23:38
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
suspicious activity - Pig Pen
« : 14 Nisan 2024, 21:24:38 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: İş yerini, haftanın üç günü; Cuma, cumartesi, pazar akşamları olacak şekilde, günde iki, haftada toplam 6 saat olmasını planlıyorum.

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): Miguel_Galicia
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) 2420.88, -1221.07, 25.45, 333.13
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
İş yeri adı: Pig Pen
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): Bar
İş yeri interioru: Orjinal Pig Pen Interior.

Kişisel Bilgiler

İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:
IC;
Güney yakasında boy gösteren bir çeteyi canlandırıyoruz. Uyuşturucu işindeyiz ve işimizin biraz daha legal gözükmesi ve illegal kaynakları, bir nevi aklamak için büyük bir işletme gerekiyor. Bundan dolayı, Pig Pen gibi isim yapmış bir işletme açma fikrine giriyoruz. Bu işletme, hem para aklamamızı, hemde doğu yakasına kendimizi tanıtmamızı sağlayacak.

OOC;
Pig Pen uzun süredir aktif tutulmuyor. Pig Pen, Alhambra gibi barlar belirli aralıklarla oyunculara açılmalıdır ve rol ortamı sağlanmalıdır. Yardımcı birlik moderatörüyüm ve rol imkanı sağlamak için, Pig Pen'in iyi olabileceği fikrindeyim. Bunun gibi, ismi bilinen işletmeler, direkt oyunculara hitap eder. Bundan dolayı, doğru ve aktif kullanım gereklidir, ben bunu yapabileceğime inanıyorum.
İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Güney yakasında boy gösteren bir çete rolü yapıyorum. Bu işletme içerisinde rol yaparsam, doğu yakasında rol yapan birliklerle iş görüşmeleri, dostluk pekiştirmeleri vesayre yine bu bar üzerinden ilerleyecek. Siviller ile ilgili, bar üzerinde birçok etkinlik fikrim bulunuyor. Halka açık partiler, striptiz günleri falan düşündüm. Kafamda şu anda bunlar var.
İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Doğu yakasında son haftalarda düşen bir rol aktifliği var, aktif bir Pig Pen direkt bölgeyi canlandırır. Bundan dolayı, ben aktif tutabileceğimi düşünüyor ve bu başvuruyu atıyorum. Pig Pen gibi bir bar, aktif olursa; Doğu yakasında insanlara rol yapma isteği gelir, role teşvik olunur ve direkt birliğimle zaten rol paslama fikrindeyim.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "suspicious activity"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22