Mafya rolü yapıyosun kendini 'baba' diye tanıtıyosun hadi hepsi tamamda bir mafya üyesi olmak için "-Guvenilir misin?" "-evet" "tamam o zaman" şeklinde bir mafyaya alım tarzı mı var ya? Peki kendini baba diye tanıtan birine ulaşmak bu kadar kolay mı? Çeki düzen verip bilgi sahibi olmalısınız. Gelişmeli harika savaşçılar
Rollerin tamamını koyacak yer bulamadıgımdan çogu rol kısmını kestim,he bu arada herkese baba diyeceksin diye bir şey demedım herkes bana saygısından diyiyor eger ki biraz rollerimize göz atmışsan zaten amacı ve olayı kavrardın biraz göz at tekrar yanıtla
Rollerin genel çoğunluğuna baktım ve bundan çok fazlası olduğunu düşünmüyorum. Sen baba rolündeysen her işi sen kovalamazsın bu genel bir şey zaten ayaklarına gitmezsin herkesin. Ve burada yöneticiler forumdan takip ediyor buraya iyi olanı (eğer varsa dediğin gibi) onlaıda atman gerekiyor. Çoğu kullanıcıda forumdan takip ediyor. Ve görünen yazdığım gibi maalesef. Rollerin çoğu dediğin şey nedir? Gizli roller mı var alım yaparken? Yaptığın alım ortada - güvenilir misin? - evet bende size katılabilir miyim gibi kalıplaşmış yanlış olaylar. Sen restoran işletmiyorsun yanlış görmüyorsam? Bir ailenin başındasın. İnsanların saygısı varsa bir ağırlığında var demektir ki sen bunu yansıtamıyorsun. Bu dediklerim gelişmeniz için yanlış anlamıyorsundur umarım.
Yok yok yanlış anlamıyorum bana hatalarımı,yanlışlarımı söylemen hoşuma gitti diyebilirim ama fark ettiysen 2.defa böyle bir rol paylaşıyorum her alımı ben yapmıyorum alım yapan adamlarımda mevcut yani kimsenin ayagına gitmek gibi bir durum yok ben mekanıma gittigimde alınacak kişi zaten oradaydı