Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Banka Faiz Sistemi

Başlatan Franco Edoardo, 07 Ekim 2018, 10:14:42
Okunma sayısı 294 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Banka Faiz Sistemi
« : 07 Ekim 2018, 10:14:42 »
  Merhabalar, benim nacizane bir önerim olacak.
  Bence sunucuda banka'nın yapacağı günlük %0,5 faiz oranı olsa, herkes parasını harcamaktan çok biriktirmeyi öğrenir diye düşünüyorum. Hem de insanlarda daha fazla para kasma arzusu oluşur.
  Örnek vermek gerekirse 100 bin $ biriktiren bir kişi koşa koşa 2. arabasını almaktansa bankaya yatırsa günlük 500$ geliri olur. Veya bu parayı azmederek 1 milyon $ biriktirmeye çabalar ve günlük 5bin $ geliri olur.
  Oyunda para kazanmanın kendiliğinden gerçekleştiği bir yol yok. Mesela herkes şirket kurmanın peşinde. Eğer faiz sistemi gelirse düşük bütçeli kişiler de bir yerlerden gelir sağlayabilir.
  Faiz oranı günlük %0,5 olabilir, veya buna denk düşen saatlik %0,02 gibi. Hem banka da çok daha aktif kullanılır. Herkes para kazanıp faize yatırmaya çalışır, çok eğlenceli olur bence.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Banka Faiz Sistemi
« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2018, 14:39:55 »
Herkes para kazanıp faize yatırmaya çalışır demişsin, iyi güzel ama şirketten 5.000.000$ kazanıp birinin faize yatırdığını düşün. Günde 25.000$ kazanır, bu da ekonomiyi bozmaya yeter zaten. Şimdi bile baya bir kişinin fazla parası olduğunu düşünürsek eğer, sunucu oynanmaz hale gelir.

Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Banka Faiz Sistemi
« Yanıtla #2 : 07 Ekim 2018, 14:45:41 »
Vade sistemi ile birlikte gelirse güzel olabilir. Ama 100k koyup yarın 500 dolar çekmek (daha büyük paralarda daha yüksek kazanç oluyor) kötü olur.

Çevrimdışı Veronica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Temmuz 2020, 20:46