/envkoy komutu yeni geldiği zaman ben çok kullanmadım, ne işeye yaradığını da bilmiyordum, bir arkadaş sokağını dizmişti, sormak istedim nasıl falan diye?
/envkoy komutunu kullanarak yaptığını söyledi, gittim jefferson bulvarımı bir güzel süsledim ( 15 obje ile ) Ertesi gün, sanırım ya rutin güncelleme ya da vds değişimi olacaktı, sunucu gitti, geldiğimde bir baktım, objeler silinmemiş /envkoy komutu da çalışıyor ben şok oldum, hemen 15 adet daha enviroment ekledim. Sonrasında bu böyle olmak üzere 3 güncelleme boyunca devam etti. Sonrasında geçilen dc sunucusundaki duyuruda eski çevre objeleri kaldırıldı yazısını okudum, bu benim için fazla can sıkan bir durum olmuştu, zenci sokağım eskisi kadar renkli değildi ve vıp'im bitmişti 5 obje ile sokağa elimden geleni yapıyodum, arkadaşlarımla beraber.
Şimdi bu olay üzerinden 1 ay falan geçiyor. Fakat her sunucu güncellemeye alındığında eklediğimiz, uğraştığımız enviroment'ler sürekli olarak siliniyor ve bizim bunları tekrardan dizmemiz gerekiyor, bu konuya bir açıklık getirilmesini istiyorum.
Ne eski objeler yerinde kalsın, ne de son güncellemede eklediğimiz objeler silinsin. Tek isteğim son güncellemeden önce koyulan objeler kayıt altına alınıp silinmesin.