Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Rolli's MOB |

Başlatan eiN, 07 Ekim 2018, 00:50:30
Okunma sayısı 5624 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Taty

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Kasım 2020, 11:50
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Rolli's MOB |
« Yanıtla #110 : 12 Ekim 2018, 17:07:02 »
e iyi tamam da italyan mafyası rolü yok ekran görüntülerinde, en azından bu sayfada. karakterlerinizin gündelik hayatında yaptığı şeyleri tanıtıma atmamalısınız. sadece karakterinizin bu konseptle alakalı hayatını foruma atmalısınız.
diğer oyuncuların yaptığı yorumları dikkate alsanız çok daha iyi şeyler başarırsınız.

Onay için konsepti ne kadar bilip bilmediğinizi göstermeniz gerekiyor. Sizin mantığınıza bakarsak şöyle bir şey oluşuyor.
Diyelim ki ben bir siyahi karakter yönetiyorum ve gidip KKK (siyahi ırkçısı bir oluşum) rolü yapacağım. Hem de siyahi karakterimle. Bu benim KKK hakkında en ufak bilgiye sahip olmadığımı gösteriyor fakat sizin mantığınıza göre tanıtıma "/me sigara içer, /me su içer , A: İşler nasıl? B: İyi. A: Güzel." tarzında roller atmam onay almam için yeterli olacak. Bilemiyorum, bana hiçbir şekilde bu mantıklı gelmiyor. Yaptığım yorumdan sonra da ekran görüntülerine tekrardan baktım, gözle görülür bir değişim göremedim. Başarılı olduğunuzu söyleyemeyeceğim, üzgünüm.
italyan mafyası adı altında neredeyse hiçbir rol görüntüsü yok. bunu düzeltmediğiniz takdirde onay alırsanız direk polat alemdar mob kurup süleyman çakırı santosa indiririm. onayımı da alırım.

bir süre farklı oluşumlara katılıp rol yapın, kendinizi geliştirin. ondan sonra bir birlik açın.
ne anlatıyon ne, insanlara bir şeyler katmaya çalışmak bizim yaptığımız hata
Yeter tanıtımı kirletmeyin.
tanıtımını neden kirleteyim
Her tanıtımın altında olumsuz yorumların var yetmezmi? En iyisi seninse göster bunu milleti kotulemeyi bırakmalısın..
olumsuz bir şeyler gördüğüm için yazıyorumur belki
örnek verecek olursak mob rolü hakkında bilginiz yok
italya mafyası hakkında bilginiz yok
cosa nostra hakkında bilginiz yok
italyalılar hakkında bilginiz yok
türkçeniz yok
rol bilginiz yok
öğrenme çabanız yok
Sen kaç sefer yanımda durdun da benim çaba göstermediğimi gördün 1 haftadır Sence ben sadece onayı bekliyor olabilir miyim? Yaran olduğu icin Sence öyle olabilir. 1haftadir araştırıyorum gel Role gör. Role gelmeden yargılama..
yara diyo apsdgpkafdlösdkljofadmasdfjıknsalmşdaskdjfnhlmaşsöefadjnıkmolşöfawsuhdjınmkolşöi olm rol bilmiyosunuz ki geleyim, bunun dışında onay almak için havlama durumuna geldiniz zaten tanıtımda kendiniz yazdınız, şimdi silmişsiniz birkaç yorum gözüme çarpmadı değil aferin iyi saklanıyorsunuz
Bir daha tanıtıma yorum atma kirletiyorsun çok boş yapıyorsun lütfen

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 14:45
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: ********VIC
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 130 gün, 22 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #111 : 12 Ekim 2018, 18:00:51 »
e iyi tamam da italyan mafyası rolü yok ekran görüntülerinde, en azından bu sayfada. karakterlerinizin gündelik hayatında yaptığı şeyleri tanıtıma atmamalısınız. sadece karakterinizin bu konseptle alakalı hayatını foruma atmalısınız.
diğer oyuncuların yaptığı yorumları dikkate alsanız çok daha iyi şeyler başarırsınız.

Onay için konsepti ne kadar bilip bilmediğinizi göstermeniz gerekiyor. Sizin mantığınıza bakarsak şöyle bir şey oluşuyor.
Diyelim ki ben bir siyahi karakter yönetiyorum ve gidip KKK (siyahi ırkçısı bir oluşum) rolü yapacağım. Hem de siyahi karakterimle. Bu benim KKK hakkında en ufak bilgiye sahip olmadığımı gösteriyor fakat sizin mantığınıza göre tanıtıma "/me sigara içer, /me su içer , A: İşler nasıl? B: İyi. A: Güzel." tarzında roller atmam onay almam için yeterli olacak. Bilemiyorum, bana hiçbir şekilde bu mantıklı gelmiyor. Yaptığım yorumdan sonra da ekran görüntülerine tekrardan baktım, gözle görülür bir değişim göremedim. Başarılı olduğunuzu söyleyemeyeceğim, üzgünüm.
italyan mafyası adı altında neredeyse hiçbir rol görüntüsü yok. bunu düzeltmediğiniz takdirde onay alırsanız direk polat alemdar mob kurup süleyman çakırı santosa indiririm. onayımı da alırım.

bir süre farklı oluşumlara katılıp rol yapın, kendinizi geliştirin. ondan sonra bir birlik açın.
ne anlatıyon ne, insanlara bir şeyler katmaya çalışmak bizim yaptığımız hata
Yeter tanıtımı kirletmeyin.
tanıtımını neden kirleteyim
Her tanıtımın altında olumsuz yorumların var yetmezmi? En iyisi seninse göster bunu milleti kotulemeyi bırakmalısın..
olumsuz bir şeyler gördüğüm için yazıyorumur belki
örnek verecek olursak mob rolü hakkında bilginiz yok
italya mafyası hakkında bilginiz yok
cosa nostra hakkında bilginiz yok
italyalılar hakkında bilginiz yok
türkçeniz yok
rol bilginiz yok
öğrenme çabanız yok
Sen kaç sefer yanımda durdun da benim çaba göstermediğimi gördün 1 haftadır Sence ben sadece onayı bekliyor olabilir miyim? Yaran olduğu icin Sence öyle olabilir. 1haftadir araştırıyorum gel Role gör. Role gelmeden yargılama..
yara diyo apsdgpkafdlösdkljofadmasdfjıknsalmşdaskdjfnhlmaşsöefadjnıkmolşöfawsuhdjınmkolşöi olm rol bilmiyosunuz ki geleyim, bunun dışında onay almak için havlama durumuna geldiniz zaten tanıtımda kendiniz yazdınız, şimdi silmişsiniz birkaç yorum gözüme çarpmadı değil aferin iyi saklanıyorsunuz
Tamam rollerde gel yanıma burdan bilmiyosun falan deyip forumda bizi insanlara karşı kötü göstermeyi kes. Gel rolünü yap sonra git. Daha fazlada kirletmeye devam edeceksen şikayet açıcam.

Çevrimdışı Navor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:39
Toplam oynama: 90 gün, 9 saat
Son giriş: 01 Mayıs 2022, 15:39
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #112 : 12 Ekim 2018, 21:07:14 »

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #113 : 12 Ekim 2018, 22:29:06 »

Çevrimdışı Alovettin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 17:16
Toplam oynama: 70 gün, 12 saat
« Yanıtla #114 : 12 Ekim 2018, 22:29:25 »

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #115 : 12 Ekim 2018, 22:38:05 »

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #116 : 12 Ekim 2018, 22:40:12 »

Babaya selamlar Bruno Bey. FIAYDUOGSDGF

Çevrimdışı Taty

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Kasım 2020, 11:50
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #117 : 13 Ekim 2018, 07:25:38 »

Çevrimdışı Navor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:39
Toplam oynama: 90 gün, 9 saat
Son giriş: 01 Mayıs 2022, 15:39
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #118 : 13 Ekim 2018, 08:41:24 »

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #119 : 13 Ekim 2018, 10:36:38 »

Don: Birliğin başındaki kişidir. Bulunduğu bölgede tek söz sahibidir. Verdiği kararlar tartışmaya dahi açılamaz.

Underboss: Don'un yokluğunda tüm işlerle ilgilenen ve yeri geldiğinde "Don" ile birlikte kararları alan kişi/kişilerdir.

Consigliere: Underboss'un yardımcılarıdır. Genelde maaliye işleriyle uğraşırlar. Ailenin düzenini ve kontrolünü düzgün bir şekilde ayıran kişi/kişilerdir.

Capo: Güvenilir adam olarak bilinen kişi/kişilerdir. Yaptıkları işleri başarı ile gerçekleştirmişlerdir. Genelde koruma işleri yaparlar.

Solider: Ailede yaptığı işler ile kendini kanıtlamış kişi/ kişilerdir, bir nevi askerlerdir.

Associate: Aileye tam olarak ayak uydurmuş kişi/kişilerdir.

Affidabile: Aileye yavaştan ısınmaya başlayan kişi/kişilerdir.. Bir süre aileye katılmak için ayak işleri yaparlar.

Nuovo: Aileye yeni katılmış, ısınmaya çalışan kişi/kişilerdir.

Güncellendi. 2 adet yeni rütbe getirildi. Rütbelerin bir kısmı, olması gerektiği gibi bir kısmı kafamızdan yapmadır. Sonuçta ROLLİ'S MOB'un hiyeraşisi. Başka birilerinin olmasına gerek yok teşekkürler.