Probation Görevleri Tamamlama Formu
Rehber & ARGE Bölümü- En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: Bende TS3'de bu sorunla karşılaşıyorum ve bu sayede çözdüm yararlı buldum.
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Yararlı bir bilgi olduğu için beğendim.
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: Bu tavsiyeleri yaptıktan sonra oyunumda bir fps artışı olduğu için beğendim.
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: BBCode hakkında yararlı bilgiler verdiği için beğendim.
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: Bu liste'ye bakıp artık hangi aracı çalarsak daha fazla kazanırız sorusuna cevap.
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: Soygun gibi aksiyonlu roller yapmayı seviyorum.
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: Bir şirket kurarak ciddi paralar kazanbilirsin.
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: para kazanmak çok yorucu bir iştir burda ise kolay yollarını söylüyor.
9.
Konu 9 - Neden Beğendim: satarak para içerekte zırh alabiliyorsunuz iki türlüde yararlı.
10.
Konu 10 - Neden Beğendim: Bir çok hatalı park'dan ceza yediğim için artık nasıl doğru park edildiğini öğrendim.
- En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: Gasp gibi illegal şeylerde işe yarıyor.
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Kimin size vurduğunu ve ne kadar vuruduğunu anlamak için kolay bir sistem.
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: Eğer biri aracını çalarsa veya yaralı bir arkadaşın yaralı bir şekilde arabadaysa onu çıkarıp onuna aracı ile hastaneye götürebilrisin.
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: Daha bugün yaşadım 8 ay önceki araanma kayıtım yüzünden bugün 90 dakika yedim bence bu sistem getirilmeli.
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: istediğim dükkanı biri almış ama kullanmıyor ama ben orada rol eçvircem benim rolüme engell oluyor o yüzden bencede işyerleri denetlenmeli.
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: Bazıları 2. el'i otopark gibi kullanıyor bu yüzden yararlı bir şey.
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: Graffiti silinmesi kadar saçma bir şey yok.
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: çünkü gasp için ve para kazanmak içni ikisine ihtiyacımız var.
9.
Konu 9 - Neden Beğendim: Buraya açıklama
10.
Konu 10 - Neden Beğendim: Bu bir bug ve bunun düzeltilmesi Çünkü Rina roleplay gerçek hayat konsepti yapan bir sunucudur.
Instagram & Youtube BölümüRina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır):
EvetRina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır):
EvetScreenshot:
Screenshot:
RockstarTR Bölümü- Rina Roleplay Tanıtımı Üzerine Eliştiri Yapıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
- Yapılan Eleştirinin Ekran Görüntüsü:
- Rina Roleplay Sunucusu Oylandı mı? (Evet/Hayır): Evet
- Oy Verilen Ekran Görüntüsü:
- RockstarTR Forum Üyeliği Var mı? (Evet/Hayır): Evet
- 40 Konuya İleti Atıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
- 5 Yararlı Konu Oluşturuldu mu? (Evet/Hayır): Evet
- Oluşturulan Konular:
1. Konu 1 Başlığı
2. Konu 2 Başlığı
3. Konu 3 Başlığı
4. Konu 4 Başlığı
5. Konu 5 Başlığı