Basit bir eleştiriyi kabullenememenizi anlayamadım, nasıl olsa ELEŞTİRİ serbest diye bilmekteyim. 2 Günde Mc kültürünü okuyup kültürü yalamış yutmuş bir insan olunmuyor bilginize. İyi roller dilerim yinede size arkadaşlar bu kadar agasif olmayın bence kişisel görüşüm budur.
Kimsenin bir şeyi kabullenemediği yok, arkadaşım. Benim zamanında arkadaşının açtığı oluşuma yazdığım şeyi kopyalayıp bana yazıyorsun çünkü burada ufak bir eleştiriyi kabullenmeyecek tek bir insan var ise o da sensin. Kullandığın modlardan, paylaştığın ve yazdığın iletilerden bile rol seviyeni herkes açık ve net şekilde anlayabilir. İstediğin gibi eleştirmeye devam edebilirsin, eğer gerçekten eksik olduğumuz bir konu varsa ve sen bunu bize gösterirsen seve seve kendimizi düzeltmeye çalışırız. Yine de MC rollerini iki gün araştırdığımızı düşünmen beni üzdü. Rollerde görüşürüz
Oluşum modlarını yapıyorum, her şey hazır olduğunda başlayacağız. Konuda daha fazla tartışma dönmemesi adına bir süre kilitleyeceğim, arşivlenmesin. Bir sorunu, sorusu olan ileti yollayabilir.