Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Memur Şikayeti - Rayner Martines

Başlatan fenerlihatun, 19 Mart 2024, 00:18:30
Okunma sayısı 504 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fenerlihatun

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Milana Dyer Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Mart 2025, 18:13
Toplam oynama: 66 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Fransız
Son giriş: 22 Mayıs 2024, 02:54
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Son giriş: 24 Nisan 2024, 23:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Memur Şikayeti - Rayner Martines
« : 19 Mart 2024, 00:18:30 »

LOS SANTOS COUNTY SHERIFF DEPARTMENT — ONLINE İHBAR SİSTEMİ
"a tradition of service"

ŞİKAYETÇİ BİLGİLERİ

Adı Soyadı: (Seraphina Eclipse)
Doğum Tarihi: (02.06.1996)
Telefon Numarası: (5205200)
Ev Adresi: (Red County, Kapı numarası 45)

ŞİKAYET EDİLEN MEMUR BİLGİLERİ

Adı Soyadı: (Rayner Martines)
Rütbesi: (Deputy Sheriff)

OLAY BİLGİSİ

Olay Saati & Tarihi: (21:54 & 18.03.2024)
Şikayet Sebebi: (Haksız tutuklama)
Mağduriyetiniz: (Müvekkilim, suçlanan olaylarla ilgili olarak hiçbir zorluk çıkartmadı ve direkt teslim oldu. Olayın gelişimi şu şekildedir: Müvekkilim pizzacının hemen altındaki kanalda normal bir şekilde dururken, tartıştığı kişiyle arbede yaşamıştır. Şerif memuru, olaya müdahale etmek için oradayken müvekkilim ile şahsın arbedesini görmüştür. Müvekkilim, Şerif memurunun müdahalesi üzerine zorluk çıkartmadan ellerini kaldırıp teslim olmuştur. Memura hiçbir şekilde mukavemet göstermemiştir. Müvekkilim suçlarını reddetmiştir. Arbedeye girdiği kişi ise müvekkilimden şikayetçi olmamıştır. Fakat memur bunu yasalar gereği 60 aylık bir cezaya çarptırmıştır. Kanıtlara geldiğimizde ise... Şerif memuru müvekkilimi tutukladıktan sonra polislere teslim etmiştir. Avukat talebi üzerine CHQ'a geldiğimde olayları dinleyip süreci uzatma kararı aldım ve kanıt talep ettim. Polisler ise suçluyu yani müvekkilimi Memur Martines'in tutukladığını söyledi. Watch kıdemini talep ettim ve operatör Memur Martines'i yönlendirdi fakat kanıt yetkisi bulunmamaktaymış. Ardından müvekkilimi aldılar ve Dillimore departmanına götürdüler. Benim girmeme izin vermediler ve olaya Supervisior Çavuş Alex yönlendirildi. Ardından yarım saat kadar daha ifade alınıp müvekkilimi hapse attılar. Müvekkilimin sicili temizdi ve kavga ettiği kişi müvekkilimden şikayetçi olmadı. Haksız tutuklanma olduğunu düşünüyorum ve incelenmesini talep ediyorum. Bir an önce çözülsün isterim.)

KANIT BİLGİSİ & ONAY

Kanıt(Görüntü)

Ben (Seraphina Eclipse), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

Çevrimdışı nihatl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Nisan 2024, 00:21