Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Stanley ''Og Loc'' Grimes

Başlatan 07baartu077, 06 Ekim 2018, 22:29:24
Okunma sayısı 1367 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 07baartu077

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bob Fraok Lv.12
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mayıs 2022, 18:14
Toplam oynama: 82 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Stanley ''Og Loc'' Grimes
« Yanıtla #20 : 09 Ekim 2018, 01:07:57 »
Ilk tanıtıma gore oldukça güzel. Önünde hala katetmen gereken yollar var fakat sunucudaki diğer bir çok oyuncunun aksine bu yolda ilerleyebilecegini düşünüyorum. Zaten bulunduğun birlikte güzel insanlar var, onlar sana yardım edecektir.
Çok teşekkür ederim iyiki varsın.  :-\

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mart 2024, 00:52
Toplam oynama: 96 gün, 16 saat
« Yanıtla #21 : 09 Ekim 2018, 02:56:04 »
Ilk tanıtıma gore oldukça güzel. Önünde hala katetmen gereken yollar var fakat sunucudaki diğer bir çok oyuncunun aksine bu yolda ilerleyebilecegini düşünüyorum. Zaten bulunduğun birlikte güzel insanlar var, onlar sana yardım edecektir.
jargonu/argoyu turkcelestirmeyi daha sade ve hos emoteler vermeyi daha hos ve kaliteli ss editlemeyi bu birlik icinde 4-5 kisiye ogrettik. umarim sanada yardimci oluruz/olacagiz ve daha iyi yerlere getirmeye calisacagiz  :)
ekibime ve dostuma basarilar

Çevrimdışı 07baartu077

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bob Fraok Lv.12
Son giriş: 05 Mayıs 2022, 18:14
Toplam oynama: 82 gün, 2 saat
« Yanıtla #22 : 09 Ekim 2018, 12:28:32 »
jargonu/argoyu turkcelestirmeyi daha sade ve hos emoteler vermeyi daha hos ve kaliteli ss editlemeyi bu birlik icinde 4-5 kisiye ogrettik. umarim sanada yardimci oluruz/olacagiz ve daha iyi yerlere getirmeye calisacagiz  :)
ekibime ve dostuma basarilar
Hayırlısı be gülüm :D