Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

**Rick'in İntihar Notu**

Başlatan !, 06 Ekim 2018, 22:25:51
Okunma sayısı 1231 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
**Rick'in İntihar Notu**
« : 06 Ekim 2018, 22:25:51 »
Birçok kişinin Rick'in intiharı hakkında konuştuğunu duyuyorsunuz, Rick'in intihar notunun bir kopyası elinize ulaşıyor:

Alıntı yapılan: Rick'in Yazdığı İntihar Notu
Elveda
Bu yazıyı hiçbir zaman yazmak istemedim ve istemiyordum. Ama buna mecburum artık. Dost saydığım insanlar tarafından ihanete uğradım, benim yüzümden birçok kadın üzüldü, hatta hayatlarını kaybedenler bile oldu. Bana her şeyden çok destek olan arkadaşlarım da oldu. Jamareon, Ruslan, Jimmy, Woodrow vesaire, vesaire. Hepsini buraya yazamayacağım maalesef. Artık bu hayata ait olmadığımı ve insanları üzmeye başladığımı düşünüyorum. İntihar ettiğim zaman kim benim arkamdan üzülecek, kim sevinecek bunu tahmin edebiliyorum. Şimdiden hepinize elveda, öbür dünyada görüşmek üzere. Yaptığım tüm hatalar adına hepinizden özür diliyorum, özellikle Chloe, senden. Seni çok sevdiğimi bilmeni istiyorum, yaptığım tüm şeyler seni düşündüğümdendi. O gece sen öleceksin diye çok korktum, sana o şapkayı verdim. O şapkayı ölümüne saklayacağına çok eminim. Böyle hatalar yaparak aramızı iyice bozdum ve şu an aramız hiç iyi değil. Ama şunu bilmeni istiyorum ki, ben seni çok se.......
Yazı burada bitiyor, kağıdın üzerinde kalemin izleri var. Kağıt kararmış, kelimeler kolay seçilemiyor ama okunabilir bir hâlde.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
Ynt: **Rick'in İntihar Notu**
« Yanıtla #1 : 06 Ekim 2018, 22:39:07 »
he amına koyim kopyasını yaptılar birde
ben yaptım oku

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 07 Ekim 2018, 13:38:04 »
Gebersin orospu çocuğu, benim kadınıma el sürerse ölmeyi hak ediyordur.
Zaten ben öldürecektim, kendini öldürmesi iyi olmuş.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #3 : 07 Ekim 2018, 15:56:49 »
*Notun bir kopyası bir şekilde Chloe'nin eline geçti. Chloe kağıdı dışarıda okumaktansa evine geçip okumayı tercih etti.*
*Ayakta okumaya başladığı notta ilerledikçe morali bozulmuş halde kendini yavaşça koltuğa bıraktı ve okumasını sürdürdü.*
*Kendisiyle alakalı olan son bölümü bir kez daha okuduktan sonra suratını asmış halde dirseklerini baldırlarına dayayıp avuçlarıyla yüzünü kapadı, bu sırada notu da koltuğun yanına koydu.*
*Somurtur halde kalkıp gardrobuna gitti ve Rick'in bıraktığı şapkayı aldı. Ona bir süre ayakta baktı ve onunla birlikte kendini sırtüstü, hemen gardrobun yanındaki yatağına bıraktı.*
*Hareketsiz halde yatakta sırtüstü yatarken şapkayı yüzünün üstüne bıraktı, gözlerini kapattı ve sessizce beklemeye başladı. Şapkanın kapattığı yüz kısmından sağ yanağına doğru bir kaç gözyaşı damlasının düştüğü dikkat çekti.*

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #4 : 07 Ekim 2018, 16:11:54 »
*Notun bir kopyası bir şekilde Chloe'nin eline geçti. Chloe kağıdı dışarıda okumaktansa evine geçip okumayı tercih etti.*
*Ayakta okumaya başladığı notta ilerledikçe morali bozulmuş halde kendini yavaşça koltuğa bıraktı ve okumasını sürdürdü.*
*Kendisiyle alakalı olan son bölümü bir kez daha okuduktan sonra suratını asmış halde dirseklerini baldırlarına dayayıp avuçlarıyla yüzünü kapadı, bu sırada notu da koltuğun yanına koydu.*
*Somurtur halde kalkıp gardrobuna gitti ve Rick'in bıraktığı şapkayı aldı. Ona bir süre ayakta baktı ve onunla birlikte kendini sırtüstü, hemen gardrobun yanındaki yatağına bıraktı.*
*Hareketsiz halde yatakta sırtüstü yatarken şapkayı yüzünün üstüne bıraktı, gözlerini kapattı ve sessizce beklemeye başladı. Şapkanın kapattığı yüz kısmından sağ yanağına doğru bir kaç gözyaşı damlasının düştüğü dikkat çekti.*
Kalbim parçalandı... :'(

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #5 : 07 Ekim 2018, 16:18:32 »

Zaten ölmedin mi sen, kadavra olarak bağışlandın da organlarını mı parçalıyorlar?? ?? ?? ?? ??

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #6 : 07 Ekim 2018, 16:26:16 »

Zaten ölmedin mi sen, kadavra olarak bağışlandın da organlarını mı parçalıyorlar?? ?? ?? ?? ??
Mecaz anlamda, Rick yaptığın şeyleri hissedebiliyor... :'(

Çevrimdışı Ais_Brandt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bertha Roy Lv.7
Köken: Alman
Son giriş: 24 Ocak 2022, 18:50
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
« Yanıtla #7 : 07 Ekim 2018, 16:51:09 »
Bir kere karşılaştım, barımıza bir şeyler içmeye gelmişti. İyi çocuğa benziyordu, yazık olmuş.

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ocak 2025, 23:33
Toplam oynama: 230 gün, 19 saat
Son giriş: 24 Ocak 2023, 00:50
Toplam oynama: 4 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Ocak 2023, 21:41
Toplam oynama: 9 gün, 2 saat
« Yanıtla #8 : 07 Ekim 2018, 17:18:15 »
La bari öleceksen havalı bir ölümün olsaydı , aracın arkasına C4 katsaydın bi 10 tane ,aracın heryerine benzin dökseydin eline bir tane ak alsaydın aracın üstüne havai fişekler katsaydın , üstüne bi 10 tane el bombası alsaydın , sonra gidip mahalleleri bassaydın çatışmaya filan girseydin ,Bi 2 ,3  tane mermi yarası alsaydın , en son çatışacak birileri kalmayınca arkadaşların yanında son bir kez geçip hepsine baksaydın Los santos'da son bir tur atıp sonra şehir dışına gidip uçurum önüne gelseydin C4 süresini 10 dakka sonra patlamaya göre ayarlasaydın el bombalarının 9 tanesini   aracın içinde her yere dağıtsaydın bir tanesinide yanına alsaydın sonra bir video çekip internette paylaşsaydın Ak ile heryere ateş açsaydın mermi bitinci silahı araca bırakıp araca tekrardan benzin dökseydin C4 lerin patlamasına 5 dakka kala araca binseydin camı açıp araca önüne çakmağı atsaydın araç yanmaya başlayınca uçurumdan aşağı atlasaydın araçla beraber sende el bombasını pimini çekip ayağının önüne atsaydın sonra denizin içine düştüğün el bombası patlayınca araçtaki C4 'ler ve el bombaları patlasaydı Havai fişeklerde patlayacak zaten her yer böyle aydınlık olsaydı her yerde ateş olsaydı çok büyük bir patlama olsa denizde büyük bir dalga oluşşaydı sonra zaten patlamada ölürdün  en azından ölürken çok havalı ve muhteşem bir şekilde ölürdün en sonra aracın parçaları denizin dibini boylardı senin kemiklerin kalmazdı bence kalanlarda denizin dibini boylardı  , bak böyle ölmek senin karaktere yakışırdı kendini iple asarak ölmek ne la çok sıradan bir şey la Rick ölüyor ,ölümü unutulmayacak kadar muhteşem bir ölüm olmalı :D.     ((Sen rolü iptal et benim dediğimi yap )) :D ADSADJKADJAKLDJADKADLAJDKLAJDLKADADADA.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #9 : 07 Ekim 2018, 17:44:49 »
La bari öleceksen havalı bir ölümün olsaydı , aracın arkasına C4 katsaydın bi 10 tane ,aracın heryerine benzin dökseydin eline bir tane ak alsaydın aracın üstüne havai fişekler katsaydın , üstüne bi 10 tane el bombası alsaydın , sonra gidip mahalleleri bassaydın çatışmaya filan girseydin ,Bi 2 ,3  tane mermi yarası alsaydın , en son çatışacak birileri kalmayınca arkadaşların yanında son bir kez geçip hepsine baksaydın Los santos'da son bir tur atıp sonra şehir dışına gidip uçurum önüne gelseydin C4 süresini 10 dakka sonra patlamaya göre ayarlasaydın el bombalarının 9 tanesini   aracın içinde her yere dağıtsaydın bir tanesinide yanına alsaydın sonra bir video çekip internette paylaşsaydın Ak ile heryere ateş açsaydın mermi bitinci silahı araca bırakıp araca tekrardan benzin dökseydin C4 lerin patlamasına 5 dakka kala araca binseydin camı açıp araca önüne çakmağı atsaydın araç yanmaya başlayınca uçurumdan aşağı atlasaydın araçla beraber sende el bombasını pimini çekip ayağının önüne atsaydın sonra denizin içine düştüğün el bombası patlayınca araçtaki C4 'ler ve el bombaları patlasaydı Havai fişeklerde patlayacak zaten her yer böyle aydınlık olsaydı her yerde ateş olsaydı çok büyük bir patlama olsa denizde büyük bir dalga oluşşaydı sonra zaten patlamada ölürdün  en azından ölürken çok havalı ve muhteşem bir şekilde ölürdün en sonra aracın parçaları denizin dibini boylardı senin kemiklerin kalmazdı bence kalanlarda denizin dibini boylardı  , bak böyle ölmek senin karaktere yakışırdı kendini iple asarak ölmek ne la çok sıradan bir şey la Rick ölüyor ,ölümü unutulmayacak kadar muhteşem bir ölüm olmalı :D.     ((Sen rolü iptal et benim dediğimi yap )) :D ADSADJKADJAKLDJADKADLAJDKLAJDLKADADADA.
NE YAZMIŞSIN BEEEEE AÜĞDPÜASĞDPASÜĞDPDPÜASĞDSPA GÜZEL AMA