Sunucuya tekrardan girdikten sonra NC atarak yeni bir hayata başlayacağım o yüzden direk karakter hikayesi yazdım;
Zhecknn Gonzalez, 25 yaşlarında Los Santos şehirinde yaşamayı seven gece hayatına düşkün birisi olarak karşımıza çıkacak. DJ ve Barmen olarak ilerleyecek olan kariyeri müziğin ritmiyle dans etmek için sabırsızlanacaksınız. Ancak sadece dans etmek değil, aynı zamanda kokteylleriyle de sizi büyüleyecek. Gece kulüplerinde geçirdiği zaman, Zhecknn'in stresini atmasına ve ruhunu dinlendirmesine yardımcı olur.
Balık tutma hobisi ise onun için sakinliğin bir ifadesidir. Nehir kenarında veya gölde, sessiz bir ortamda balık tutarken doğayla iç içe olmanın tadını çıkarır. Balık tutmanın yanı sıra, çevreyi gözlemlemek ve doğanın sunduğu güzellikleri keşfetmekten büyük keyif alıyor.
Kamp yapmaktan büyük zevk alır. Doğayla iç içe olmanın özgürlüğünü yaşar ve kamp ateşinin başında dostlarıyla keyifli anılar biriktirir. Zhecknn için kamp yapmak, rutinden uzaklaşmak ve yeniden doğanın kucağına dönmektir.
Zhecknn aynı zamanda topluma yardım etmek için de çaba sarf eder. Haftada 3-4 defa devlete bağış yaparak, ihtiyaç sahiplerine destek olur ve sosyal sorumluluk duygusunu yaşar. Bu onun için bir gönüllü katkıdır ve insanlara yardım etmenin önemini vurgular.
Ayrıca Zhecknn'in telefonunda SASOCIAL adlı bir uygulama bulunur. Bu uygulama, arkadaşlarıyla ve şehirdeki bir çok insanla iletişim kurmasını ve onlarla zaman geçirmesini sağlar. Arkadaşlarıyla yapılan etkinlikler, sohbetler ve paylaşımlar Zhecknn için değerlidir. Onlarla birlikte geçirdiği zamanlar, onun için anlamlı ve keyifli anılar oluşturur, Bu uygulama, sosyal medya platformlarının yanı sıra etkileşimli bir topluluk sağlar.
Zhecknn Gonzalez, enerjisiyle gece kulüplerinde hem DJ hem barmen olarak, doğanın sükunetinde balık tutarken ve kamp yaparken huzur bulur. Sosyal sorumluluk duygusu, haftalık bağışlarıyla topluma katkı sağlar. Arkadaşlarıyla geçirdiği vakitler ise onun için anlam ve mutluluk kaynağıdır.