- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
Bundan yaklaşık 2 sene önce arkadaşlarımın beni çağırması üzerine sobeit adlı 3. parti yazılım ile sunucuya giriş yaptım adam vuracağız dedikleri için bende suçüstü yakalanarak eski admin Yoda tarafından banladım.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.
Şehre geri döndüğümde, hemen rollerime başlamaya kararlıyım ve bu süreci keyifle sürdüreceğim. İlk adım olarak, şehirdeki popüler partilerde DJ'lik yapmayı düşünüyorum. Bu iş için başvuruda bulunarak enerjik performanslar sergileyecek ve herkesle tanışmayı ve ilerleyen günlerde karakterimi tanıtmayı planlıyorum. DJ'lik yaparak tanınan bir isim olmayı hedefliyorum ve her gece farklı partilerde şehirdeki insanlarla etkileşimde bulunmayı planlıyorum.
Rol yaparken, herhangi bir ihlal yapmadan adil bir şekilde davranacağım. Aynı zamanda, çeşitli roller çevirerek zamanımı keyifli bir şekilde geçireceğim ve şehirdeki arkadaş çevremi genişleteceğim. Herkesle samimi bir ortam kurarak gezip, rol yaparak güzel zamanlar geçirmeyi umuyorum.
Rolüm değişkenlik gösterebilir; DJ'lik, organizasyon gibi çeşitli rolleri deneyimleyeceğim ve her zaman düzenli ve tekrarlı bir şekilde işleyeceğim. Probationum bitene kadar bu şekilde devam edeceğim.