Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[09/03/2024 - 02.00-02.30] Reyes_Weiss

Başlatan 1Er, 09 Mart 2024, 14:12:09
Okunma sayısı 1247 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 1Er

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 22 Ekim 2024, 20:04
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
[09/03/2024 - 02.00-02.30] Reyes_Weiss
« : 09 Mart 2024, 14:12:09 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Jax_Wilder
Seviye: 18

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Reyes_Weiss
Seviyesi:  13

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 09/03/2024
Olay Saati: 02.00-02.30
Yaşadığınız olayı anlatınız: Öncelikle kişi Motor Kulübünün barının önüne geliyor, ardından bir brawl gerçekleşiyor ve arkadaşımla beraber yaralıyla düşüyoruz, yaralıya düştükten sonra yeleklerimiz bu arkadaş tarafından alınıyor.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Yeleğim, kulübümün değerlerini ve üyelik bağlılığımı temsil ediyor. Onu almaları, kulübümü ve beni aşağıladıkları anlamına geliyor. Bu yeleği hak etmeden almak, kulübümüzün ve üyelerinin saygınlığına zarar veriyor. Yeleğimi alanlar, sadece bir eşya çalmadılar, aynı zamanda bizim kimliğimizi ve bağlılığımızı da çaldılar. Bu yüzden onları bulup cezalandırmak istiyorum, çünkü bu benim için bir namus meselesi. Bu nedenle onu bulup şahsı yaralayıp, yelekleri alıp CK'lamak istiyorum.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Hayır.
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır.
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır.
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır.

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)

1

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter: