Önceki konuyu kaldırıp yeniden probation açtığım için daha siz sormadan hızlı bir şekilde yanıtlamak istiyorum.
-Ev içerisinde takla cleosu kullandığım için yasaklandım.
-Sunucuda legal takılmak istiyorum, belki bu ileride polislik veya farklı bir şey de olabilir. Probation sürecim bitene kadar Ganton bloklarında bulunan işyerinde barmenlik yaparak geçimini sağlayan bir kız rolü yapmak istiyorum. Geçimini sağlayan kız kafasını daha ön plana çıkartıp babaannesine bakmak zorunda olduğunu rol içerisinde sürekli vurgulayacağım. Ebeveynlerine bakmak için birden çok iş yapan, zaman zaman ek işlere başvurup gece mesailerine kalmış bunu da çevresine oldukça belli etmiş bir kız karakter canlandırma niyetindeyim. Bunların hepsi yaşanırken yaşadığı zorluklar sebebiyle polis akademisine girip tutunmayı hedefleyeceğim. Dediğim gibi bu LSFMD de olabilir. Bu tip işlere başvurmak için yaptığım işlere özen göstermeye ve de illegal barındıracak herhangi bir şeyden kaçınarak titiz davranmaya çalışacağım. Prob süresince bu şekilde takılıp daha sonrası işletme vesaire için zemin hazırlamaya çalışacağım. Üniversitede işletme okumanın meyvelerini şimdi yeme düşüncesindeyim, bunu karakterime yansıtmak istiyorum. Sıklıkla role dökeceğim. Bunun için karakterimin ana düşüncesi prob sonrası gireceği legal oluşumlar ile para edinerek bir işletme sahibi olmak. Ganton bloklarında çalışıp hayatımı sürdüreceğim, bu sayede de ticaret için bilgi edinmiş olacağım. Edindiğim bilgi birikimleri ile insanları bunun ile sürekli darlamayı düşünüyorum, bu sayede onlar için farklı bir izlenim yaratacağım.