Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Shadow

Başlatan risingim, 01 Mart 2024, 00:52:54
Okunma sayısı 387 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı risingim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Nisan 2024, 19:39
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Shadow
« : 01 Mart 2024, 00:52:54 »

Dante "Shadow" Rodriguez, hayatta kalmanın gölgeleri kucaklamak ve şehir ormanında fırsat ve tehlikelere karşı keskin bir gözle gezinmeyi öğrenmek anlamına geldiği şehrin acımasız sokaklarında doğdu. Sokakların vahşetine ilk elden tanık olduğu için çocukluğu zorluklarla ve kayıplarla geçti.

Büyürken, Dante teselliyi aldatma ve strateji sanatında buldu ve hayatta kalma oyunundaki becerilerini geliştirdi. Keskin zekası ve doğal karizması ona kısa sürede yerel çeteler arasında itibar kazandırdı ve acımasız bir verimlilikle saflarda yükseldi.

Ancak Dante'nin iktidara yükselişinin zorlukları da vardı. Geçmişinin hayaletlerinin peşini bırakmayan çocukluğundaki travmaların ağırlığını yanında taşıyor, hırsını ve kararlılığını harekete geçirmek için bunları yakıt olarak kullanıyordu. Her ihanet ve yenilgiyle Dante daha güçlü ve dünyadaki yerini alma konusunda daha kararlı bir şekilde ortaya çıktı.

Dante, Black Serpents'ı kurduğunda kendisinden daha büyük bir şeyi, sadakat ve hırsla bağlı bir aileyi inşa etme fırsatını gördü. Maria "Viper" Ramirez'in yanında ittifaklar kurdu, hain rekabetleri yönetti ve nüfuzunu şehrin her tarafına yaydı.

Ancak Dante'nin gücü arttıkça ona yönelik tehditler de arttı. Kızıl El'in ortaya çıkışı, hükümdarlığına zorlu bir meydan okuma oluşturdu; liderliğini ve kararlılığını hiç hayal etmediği şekillerde sınadı. Ancak Dante geri adım atmayı reddetti, rakipleriyle yüz yüze geldi ve değer verdiklerini korumak için en büyük fedakarlıkları yaptı.
2

Çevrimdışı risingim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Shadow
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2024, 01:28:13 »
evet. benim gibi hikaye yazan baska bir tanitim goremezsiniz. bu yuzden herkes once bir sakin olup sonra hayranlikla tanitimi inceliyor. iyi seyirler 🤫🧏‍♂️

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 22:40
Toplam oynama: 32 gün, 14 saat
Birlik: ******* ****lle
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2024, 11:31:57 »
evet. benim gibi hikaye yazan baska bir tanitim goremezsiniz. bu yuzden herkes once bir sakin olup sonra hayranlikla tanitimi inceliyor. iyi seyirler 🤫🧏‍♂️

umarım şaka yapıyorsundur  😂

Çevrimdışı risingim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2024, 14:55:44 »

umarım şaka yapıyorsundur  😂
umarım bunu şakacıktan yazmışsındır 😂

Çevrimdışı berlin7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: