Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

MASHRIQI AL MADAD - HATMİYYE "SAUDI ARABIA - USA ALFANAR BAĞLANTI KOLU"

Başlatan oyuwafan, 24 Şubat 2024, 18:41:03
Okunma sayısı 6391 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oyuwafan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Ocak 2025, 17:19
Toplam oynama: 6 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ocak 2025, 20:07
Toplam oynama: 8 gün, 13 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Aralık 2024, 08:19
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 14 Aralık 2024, 08:21
Toplam oynama: 16 gün, 23 saat

MASHRIQI AL MADAD - HATMİYYE  "SAUDI ARABIA - USA ALFANAR BAĞLANTI KOLU"

DİNİN VE TARİKATLARIN KULLANILARAK ŞİRKETLERİN İÇİNE GİREREK; KAZANÇ SAĞLAYAN FİRMALARIN ÇIKIŞI:

Alfanar öncelikle geniş bir Alçak, Orta ve Yüksek Gerilim elektrik yapı ürünleri yelpazesi, geleneksel ve yenilenebilir enerji santralleri için EPC çözümleri, yardımcı mühendislik hizmetleri ve tasarım mühendisliği üretimiyle ilgilenmektedir. Orta Doğu, Asya, Afrika ve Avrupa'nın büyük bölümünde uluslararası bir varlık oluşturdular. Amerikayada temsilciler yollayarak, oradaki petrol ve enerji rezerv rafinelerinin hisselerini satın almaya başladı hacim haznelerine gelirler getiren firma, dünya çapında sıralamanın yukarısında kendini benimsetmek istiyor. Daha iyi olmak için elinden gelenini yapmaya çalışıyor. Türkiye "İstanbul", Bulgaristan "Sofya", Yunanistan "Selanik,Atina", İtalya "Milano,Roma,Cagliari",Fransa "Marsilya, Paris, Bordeaux" Alfanarın katıldığı bir kaç fuar yerleri, kendini dünya çapında benimsetmek için fuarlarda standlarını kurarak reklamlarını ve yenilenebilir enerji ile enerji kaynaklarının tasarrufu ile ilgili yaptıkları çalışmaları gösterip fuar önündeki insanların gözlerinin önüne seriyor, buralarda yeni iş görüşmeleri yaparak yeni anlaşmalara ortak oluyor.

“MÜKEMMELLİĞİN GÜCÜ”
Yaptığımız her şeye mükemmellik ruhu kattığımıza inanıyoruz.
Alanımızda en iyisi olmak için sürekli çaba göstererek, dünya çapında artan enerji talebini karşılarken, elektrik teknolojisinin en ileri noktasında kalıyoruz.

--Kendi sloganlarını oluştararak, ilerleyişini her daim belirlediler. Suudi arabistanda bulunan dinin işlevsel noktalarını kullandılar. Bu benim tabikide kendi görüşüm. Yönetim kurulunda bulunan ailelerin tarikatlarla bağlantıları vardı. Dinini benimseyen insanlar olması özellikle dini Alfanarın içine doğru sürükledi.. Babadan oğula uzanan sistemler ortaya çıktı. Veraset sistemi gibi, herkes birbirinin yerini oğullarıyla doldurma çabasındaydı. Çocuklarını tarikata sokarak saygınlık kazandırıp kazanılan saygınlıklarlada Alfanarın yönetim kurulu üyelerine doğru sürüklenen bir ağaç gibi ilerliyorlardı, kurul yetkililerinin dinle ilgili paylaşımları bağlantıları yanında iyi şeyler kazanç para reklam gibi bir sürü yapı taşı getirsede. Dini kullanarak zararları elbette olacaktı. Tarikatların örgütlerle ve siyasete dinle giren adamlarla işbirliklerinin, Örgütlerin tarikatların içinde bulunan insanlara iyi bir algı yaratarak. Tarikattaki üyeleri etkilemiştir. Bu etkileme ile birlikte Tarikat üyelerinin kafasında örgütlere destek verilerek. Dini yayma amaçları gibi söylemler ile alınan sözler sebebiyle tarikatların örgütlere desteği arttı, Alfanarın yetkililerinin serveti ve zenginlikleride tarikat içindeki destek sayesinde örgütlere destek arttı. Siyasete giren Alfanar yetkililerine peki ne oldu? Hiç bir şey, Para Reklam Mülk. Her şeyden daha önemliydi. Gün gittikçe örgütlere artan destek ise Alfanar için kazançı artıya getirdi peki ne gibi destekler oldu? Araç,silah, petrol. Uluslararası basına peki neden böyle bir söylemler çıkmadı? Alfanar yetkililerinin yaptığı ticaret kendi firmalarının adını verdirmeden işe girdiler. Tarikatları için yapılan destekler onları Tarikat içinde saygın bir insan yaptı.

Alfanarın kara yüzünün ortaya çıktığı yerler peki neresi hiç düşünüldü mü? Hangi örgütlere destek verildi, nerelere kimlere verildi bu destek. Bu desteği verenler kim?

-- gibi gibi aklınızda soruların olduğunu biliyorum. Arap News gibi bir sürü haber kanallarının içinde bırakılan araştırma dosyalarından çıkan, bir kaç gazeteciyi para karşı susturdukları ve Firma adının kötülenmemesi için, bu konuyu alttan alttan davalardan yürütüldüğü hatta Suudi Arabistan yönetiminin bile firmalarına destek verildiği görülüyor. Nerelere destek verildiği hakkında söylemlerimide açıklayayım isterseniz. Bu tanıtımımda ise size bunları ilerleyen zamanlarda desteklere daha çok kimlerin yaptığını ve neler yaptığını açıklayacağım şuan alttan olarak geçiyorum. Nerelere destek yapıldığının.

Alıntı
Arap baharı Alfanarın yükselişi diyebilir miyiz? Tabi ki de evet Libyadaki,Tunustaki ve sırasıyla Demokrasiye karşı yükselen Dinci örgütler özellikle Suriye ve Lübnan buralara Alfanar yetkililerin tarikatta bulunması, bulunduğu tarikatınında kime desteği verdiyse Alfanarın içinde bulunan o tarikat yetkiliside o örgüte destek veriyordu." Peki karşılığında ne oluyor? Alfanarın enerji kaynaklarına müşteri çıkıyor, deneme sahaları, reklam, müşteri hoşnutluğu, ve para. Ayrıyetten bu destekleri sağlayan aracılara ise Tarikat saygınlık gösterip tepelerine çıkarıyor. Örgütlerle iş birliği yapan bu işbirlikçileri "Arayıcılar." Terör örgütleriyle işbirliğini yakından sağlayıp kendi gruplaşmalarını oluşturdular. Bu çok tehlikeli bir durum.

Oluşturulan bu gruplaşmalar, daha sonra kendi içlerinde büyümelere yol açacak. Kendi çıkarlarına çalışmaya devam edicek ve tamamen teröre bağlanacaktı. Alfanar bu durumdan bir kaç örnek gördü, rahatsız konumada düştü. Suudi Arabistan gündemine düştü, yoğun baskılar sebebiyle göz altı kararları alındı, bu durumdan yakalanan 55 kişi var. Cezaları verilerek. Gündemden tamamen yok oldu. Sonrasında hala bir kayıt yok kişilerin adına, yüksek ihtimalle kendi fikrime göre serbest bırakılıp. Şirketlerin örgütlere destek vererek Arap şirketlerin değerleşmesine destek çıktılar. İnsanların ağzını kapatmak için göz altına alınan 55 kişiyide kimliğini değiştiler diye düşünüyorum. Bu konu hakkında daha açık konuşacağım.

Ebu Houssam Al-Fadhli

Alfanar, yönetim kurulu üyesi
Hatmiyye Tarikatına bağlı, 41 yaşında.
Suriye iç savaşındaki örgütlere destek
verdiği için göz altına alındı.
     Alfanar içindeki tarikat üyelerinin bulunan kurul üyeleriyle birlikte:
-Örgütün yakıt ihtiyaçlarını karşıladılar para karşılığında.
-Toyata Hilux model araçları pazarladılar ve birkaç araç desteği yapıldı.
-Tarikat evlerinde Darul Hümeyyede bu konunun ciddi olduğundan bahsetti, üzerinde durdu.
-İnsanları Galeyana getirerek desteği arttırdı.
-Suriyede yaşanan örgüt mensuplarından değerli eşyalar karşısında takasa girdiler.
-Afyon gibi rahatlatıcı maddelerin esrar gibi uyuşturucu maddelerinin ticaretini Suudi Arabistana
soktular. Zehir tacirliği yaparak. Dini destekleyecek, Demokrasi karşıtı militanlığını konuşturdu.
-Halkın ve prostestolar sebebiyle Suudi Arabistan yönetiminin ciddiyetine bakılarak göz altına alındı daha sonra ne oldu bilinmiyor.

Yanında yakalanıp göz altına alınan, Örgüt destekçileri:
Imad Nassar, Rushdi el-Kaiser, Jaasim el-Mourad, Uthmaa N al-Rehmann, Uthmaa N al-Rehmann, Rajaa al-Shehata, Ali al-Wahba, Wajeeb el-Reza, Rifaah al-Fares, Munsif el-Harron, Izzaddeen al-Ayoub, Aatif el-Reza, Husni el-Farhat, Bishr el-Mostafa, Ammaar al-Salim, Muaaid al-Bashir, Raakaan al-Kazi
Munsif al-Shad, Haani al-Akhter

ALFANARIN MARKA DEĞERİ ZEDELENDİ Mİ? ALFANARIN GELECEK PLANI NE OLACAK?

Alıntı
2015'te Alfanar Haber basınlarıyla dava ile yüzleşti. Terör mensuplarına destek suçunu yalanladıMahkemelerde para karşılığı ile davaları üstlendi ve kazandılar. Haber basınlarıda Alfanarı Gümdenden düşürmek zorunda aldılar, bu marka değerini zedelesede Alfanar Davayı kazandıklarını basına duyurarak Marka değerinin Haksız bir biçimde sallandığını dile getirdi rakip firmalar ve Alfanar mevzusunu yakından takip eden halk, bu konuya şaşkınlıkla baktı. İş düzeylerinde işe alımlarda eskisi gibi talep arttı. Hatta ve hatta Alfanar davalardan yüklü miktarlada para kazandı. Devlet desteği ile ve para karşılığında ise davaları kazanarak insanların gözünü boyadı Tarikatlarında kalbine su serpti diyebiliriz. Alfanardaki yönetim kurulu üyeleri veya çalışanlar artık daha tedbirli olmalıydı bu yüzden adli ve polis kurumlarına sızarak yaptıkları anlaşmaları gizlediler, herhangi bir sorun olursa ise el altından sesizce ilerlettiler.

Alfanar için yeni bir zaman, yönetim kurulu Türkiyede ve İtalyadaki fuarların yükselişi hakkında konuştu. Petrol ve enerji elektrik kaynaklarını Amerikadaki iş birliği yaparak Karını ve Hazine hacmini arttırmak istiyor. Bu konu hakkında 3 ay sonra bir görüşme ayarlayacağı hakkında konuştu. Bir kaç Amerikan firmaları ile anlaşma konusunda göz göze geldiler. Los Angeles Tarafında Rafineri için göz attı, oralardada fuarlara katılıp gelirini çıkarmak istiyor ve ayrıyetten yönetim kurulu üyesi olan insanlar ise kendi çıkarı hakkında düşünüyorlardı. düşündükleri konu kendi tarikatının oradaki Darul "Evini" açıp dini anlamda eğitim verip, orada cemaat ortamı yaratıp o bölgede dinsel üstünlük sağlayıp dış piyasadaki varlığını konuşturtmaktı.  Bu konu hakkında yukarıda paragraflarca yazı yazdım, Biden ve Obama döneminde ise Amerikada bu tarikatlar konusunda ciddi bir yaptırım var halk bu konuda rahatsız. Konu islam karşıtlığı kesinlikle değil, İslam üzerinden prim kasıp tarikatların yükselişiyle eylemler. Prostestolar falan fistan 11 Eylül zamanındada büyük bir olay olmuştu başında İslam destekçisi insanlar vardı, aynı şekilde bu olay Amerikada tek olmuyor. İslam destekçi terör örgütleri Fransada Almanyadada örgütleşip tarikat topluluğu oluşturup Eylem yapıyor. Alfanar bu konu hakkında biraz tedbirli olmak isteyecek midir bilmiyoruz. İçinde çok köstebek dolu. Bu konu hakkında yaptırım gördüler ama akıllandıları mı bilinmez.

ALFANARDA EN ÇOK ÜYESİ OLAN TARİKAT; HATMİYYE
Hatmiyye tarikatından kısaca bahsedeyim.Hatmiyye Seyyid Muhammed Osman el-Mirghani el-Hatim tarafından kurulan bir sufi tarikatıdır.Hatmiyye, Sudan, Eritre ve Etiyopya'daki en büyük sufi tarikatıdır. Mısır, Çad, Suudi Arabistan, Somali, Uganda, Yemen ve Hindistan'da da takipçileri vardır. Mekke'deki Haram camisinin imamı ve müftü olan Seyyid Abdullah el-Mirghani el-Mahcub'un torunu Seyyid Muhammed Osman el-Mirghani el-Hatim tarafından kurulmuştur.Hatmiyye beş diğer tarikatın sentezi olarak kurulmuştur: Nakşibendilik, Kadirîlik, Şazaliyye, Cunaidiyye ve Mirghaniyye. Mirghaniyye de zaten es-Seyyid veya Abdullahi el-Mirghani el-Mahcub tarafından kurulmuştur. Seyyid el-Hatim Hicaz'daki Taif'te doğdu ve Mekke'de gömüldü. el-Hatim, Seyyid Ahmed bin İdris el-Fasi'nin de aralarında bulunduğu Mekke'de zamanının önde gelen İslam âlimlerinden eğitimini aldıktan sonra yirmi beş yaşında seyahatlerine başladı. Onun soyu, el-Cabarti'nin ünlü Acayib el-Athar kitabında belirtildiği gibi,torunu Hüseyin aracılığıyla İslam peygamberi Muhammed'e kadar uzanır .el-Hatim,yerel topluluklarla birlikte yaşadığı Sudan, Eritre, Mısır ve Etiyopya'da önemli miktarda zaman geçirmiş, Arap dilinin ve İslam dininin öğretilerinin bu bölgelerdeki insanlara organize bir yapı içinde tanıtılmasında önemli bir rol oynamıştır. Bu toplulukların çoğu o dönemlerde büyük ölçüde izole ve organize eğitimden yoksundu.Başarıları arasında Afrika Boynuzu'ndaki kadınların eğitimi için ilk okulu kurma önceliği vardı.] Alimleri tarafından övüldüğü gibi hem şeriat hem de hakikat ilimlerinin yanı sıra İbrahimi dinler hakkında geniş bir bilgi birikimine, (bazıları Etiyopya ve Mısır'a geldiğinde zaten uygulanıyordu) olağanüstü bir dil yeteneği ve bilgisi olan bir adamdı. Bu yetenekler onun 30'dan fazla kitap ve makale yazmasına izin verdi. Yazıları, Tac el-Tefsir kitabında Kuran ayetlerinin bir açıklamasını, peygamber Muhammed'in doğum hikâyesinin özlü ve kusursuz bir açıklamasını ve peygamber Muhammed'in niteliklerini ve övgülerini anlatan 112'den fazla edebi şiir içeriyordu. Hatmiyye tarikatı kısaca böyle, Alfanarda bu tarikata bağlı kalanların sayısı çok fazla.

Kurul tarafından onaylanır, Amerika Birleşik Devletinde Los Angeles'ta Alfanarın Enerji firması açılır. , Başına birisini göndermeleri şart tabi ki yönetim kurulu tarafından açıklanan sonuç sonrasında Madad Ailesinin gönderilmesi söylenir.

Madad ailesinin babası Mecid Al Madad bu duruma yaşından dolayı pek hoşnut bakmaz babadan oğula yer doldurma muhabbetinin döndüğünü söylemiştim Ebu Mecid "Baba Mecidde" Oğlu Malikin gitmesini ister. Malik Al Madad Hatmiyye tarikatının önemli kişiliklerinden biridir. Babasının yerini dolduracak potansiyeli sahip Alfanarda 12 yıllık kariyere sahip. Kurul tarafından bu karar görüşülür.

Hatmiyye tarikatının kullandığı bayrak.

BAŞARIDAN BAŞARIYA ALFANAR

Son zamanlarda başarıdan başarıya koşan Alfanarın kazandığı bir kaç ödülü burada belirtmek isterim. Amerikada ki Rafineri ve birkaç enerji firmaların hisselerinin almasınıda bence gayet hakediyorlar. İçi kirli olsada çok ilerlemiş, mükkemmelliyetçiliği hedef olarak görmüş bir firma, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Aldıkları başarılarda aşağıda göründüğü gibidir;

"Suudi Arabistan Enerji kapsamında İhracat Başarısı Ödüllendirildi"
"AR-GE Çalışmasıyla İnovasyon Ödülünü Kucakladı"
"İstanbul Marketing Awards’tan Enerji zirvesi ödülü"
"Klima Santralleri Ödüllendirildi"
"İhracat Başarısı Ödüllendirildi"
"2017 Yılı En İyi Satış Destek Özel Takdir Ödülü"

AmerikaYakası

Malik Al Madad, bu Amerika yakası görevinde yönetim kurulu tarafından onaylandı. Babası sayesinde veraset sistemi gibi Babasının yerine geçti. Malik Amerikada kendi ekibini kuracak ve Hatmiyye tarikatını oradada yansıtmak için Darul Madad kurmak için Tarikat tarafından destek verilerek yönetim kurulu tarafından seçildi.

Aslında Hatmiyye tarikatı sayesinde yönetim kurulu tarafından onaylandı, peki Malik kim kısaca hikayesinden bahsedeyim onun için ayrıntılı bir başlık açacağım zaten. Malik Al Madad Alfanar cephesinde 10 yılı geçmiş bir şekilde çalışıp çocuk yaşlarından beride Hatmiyye tarikatında eğitim görüyordu. Mecid Al Madad Oğlunun tarikata sokma amacı Alfanara saygın bir şekilde girmek istemeseydi Tarikata giren Malik orada eğitim alıp saygınlık kazanır, ve Alfanara girer. Örgüt mensuplarıyla uğraşmaz, işini hakkıyla yapar fakat teröre destek verenlere ise göz yumdu. ​​Malikin kendi ortamı ise Onunla birlikte Amerika yakasına gelmesi için karar verildi. Orada ki Rafineri yönetiminden sorumlu olacak.

ve ayrıca Oradaki rafineleri kendi gelirlerini alarak, Alfanarın Amerikadaki rafineri sayısını yükseltmek için çalışmasıyla görevlendirildi Ne kadar çok ticaret anlaşması, Rafineri anlaşması. Azim ve çalışmak Malikin saygınlığını arttırır babasını gururlandırılır. Peki Malik Al Madad kimdir?

Çevrimdışı oyuwafan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
BABASININ OĞLU, VERASETİN BAŞLANGICI; MALİK AL MADAD

Alfanar, yönetim kurulu üyesi
Hatmiyye Tarikatına bağlı,
55 yaşında Mecid Al Madadın oğlu,
Amerika yakası
için Alfanar tarafından
görevlendirildi.
     Malik Al Madad veya Ebu Malik Al Madad olarak bilinen 1968 doğumlu Suudi Arabistan Hicazda bulunan TAİF'te doğdu, Alfanar adlı Suudi Arabistan'ın önemli lojistik ve firmalarından biri olan Alfanar Malik'in babası Mecid Al Madad tarafında %43'lük Hicaz tarafındaki rafinelerin hisselerine sahipti, varlıklı bir aile ile dünyada şans bulan Malik Al Madad kaliteli bir aile ortamında bilgi seviyesinin ve inanç esaslarını yerine getirmesi önemliydi, Hatmiyye tarikatından olan Mecid Al Madad, bu tarikata ilerde zaman zaman öncü isimlere doğru ilerlemiştir. Oğlunun ise Malikin, babasının yanında eğitim görmesi Hatmiyyelerin içine girmesi de olağan bir durum. Yavaş yavaş baskınlığını yükselten Mecit, Alfanarda belli bir seviye artışı göstermiştir. Enerji kaynaklarında Suudi Arabistan gelirinin hacmini belirleye Alfanar, yurt dışı tarafından birden fazla enerji kaynaklarınında göz bebeği haline gelmiştir. Seviyesini yükseltecek birkaç eğitimli kişileri yurt dışına götürüp, Alfanar adına enerji santrallerini kontrolünü sağlayıp, enerji hacmini genişletmeye çalıştı. Malik dinine düşkün Hatmiyye tarikatının önemli biri haline gelir, Sufilerin gözünde büyür, çerçevesi sağlam olan kültürlü biri haline gelir. Kendi etrafında bulunarak  ise yanında bir kaç topluluk kurar. Malikin yaşının ilerlemesi ile birlikte kazanılan saygınlıklar Hatmiyye tarikatının içindeki insanların gözlerinde büyür. Darul Madad adlı evlerde konuşmalar, dualar, Hz Muhammedin hadislerinden bahsederler, zaman zaman küçük çocuklarada eğitim amaçlı dersler verirler. Alfanar hisse sahipleri ve firma yöneticileri Ceolar toplantılarını yapar Madad sülalesinin ve ailesinin başarılarını boş gezmezler Malik'in Alfanar için çalışması gereken bir Santrale atarlar, Malik o bölgede Darul Madad gibi gösterişli evler açar, Alfanarın hacmini büyütür. Kendi adına işletmeler mekanlar, enerji santralleri açmaya çalışır. İslamı ve Hatmiyye tarikatının önemli mensup üyelerini o civarlara tanıtır.
Kendi kurduğu grubun içindeki en önemli üyeler:
Mehdi Esrefi Hesan, Tariq Al-Saud; Mehdi Tariq'in öğrencisidir.

POLİTİK SORUN TARİQ
Tariq Al-Saud, Arap Yarımadası'nın köklü bir petrol ailesinin 54 yaşlarında bir üyesiydi. Babası, petrol endüstrisindeki etkileyici başarısıyla tanınan bir işadamıydı ve Alfanar'ın teknisyenlerinden birisiydi genç Tariq, lüks içinde büyüdü.

Tariq'in hayatı, ailesinin petrol işindeki başarılarından çok, suç dünyasıyla olan karmaşık ilişkilerine dayanıyordu, suç dünyasına giriş ise şöyle çıkarları ve Alfanar için göz edilecek terör örgütlerine yardım destekler. Genç yaşta, Tariq terör örgütleriyle ilişki kurmaya başladı. Özellikle Orta Doğu'nun karmaşık politik ortamında, bu tür bağlantılar hem güç hem de risk doluydu. Hatta ve hatta İsrail Filistin, Suriye iç karışıklığının içinde bulunan terör örgütleri gibi bir sürü terör örgütleriyle iş birliği, Alfanarın enerji kaynaklarının enerjilerini bağlattırdı. Alfanar için güzel bir ekonomik bağlantı hacmi oldu. Tariq, ailesinin servetini ve etkisini artırmak için bu riski göze aldı.

Tariq'in terör örgütleriyle olan bağlantıları, geniş bir ağın parçası olmasına rağmen, onun kişisel olarak aktif bir rol oynamasını gerektiriyordu. Finansman sağlama, lojistik destek ve istihbarat paylaşımı gibi alanlarda, Tariq'in becerisi ve bilgeliği, hem terör örgütlerine hem de kendi ailesine önemli faydalar sağladı.

Ancak Tariq'in hayatı sadece terör örgütleriyle olan ilişkileriyle sınırlı değildi. Amerika ile ilişkileri de karmaşıktı. Bir yandan Amerika'nın ekonomik fırsatlarından yararlanmak istiyordu, özellikle enerji sektöründe büyümek için Amerikan şirketleriyle işbirliği yapmayı hedefliyordu. Diğer yandan ise Amerika'nın Arap dünyasındaki etkisine karşı koymaya çalışıyordu, özellikle de Amerika'nın Orta Doğu politikalarına yönelik eleştirileriyle bilinen bir figür olarak.

Tariq Al-Saud, kökeni ve gücüyle birlikte, karanlık dünyanın içinde yaşayan bir figürdü. Onun hikayesi, zenginlik ve gücün perde arkasındaki karmaşıklığı ortaya koyuyor, ancak geçmişinin ayrıntılarına çok fazla inmeyi gerektirmiyor. Zamanla Alfanar içinde bürünen Hatmiyye tarikatının gruplaşmalarına girer. Malik ve Mehdi ile iş birliğine tabii tutulurlar. Amerikadaki finans ve Enerji santralleri için iş amacıyla gönderilirler. Malikin ve Darul Madad gibi evlerinde konukluk eder, sohbetlere katılır. Oradaki figürlüğünü tarikat içinde belli etmeye çalışır.

Tariqin, tarikattaki akıl verdiği çocuklardan biri Mehdi Esrefi Hesan, Mehdiyi kendi cemaatine doğru çekerek ona akıl dersleri vermiş, onun aklını yıkamıştır. Orta Asyadaki gerilimli yayı Mehdiye bırakmış, terör örgütleriyle Mehdiyi yanlız bırakmış.
Mehdiyi tecrübelendirmiştir.

Malikin aziz dostu
sır yoldaşı.
Yol arkadaşı

DARUL MADADIN ÖĞRETMENİ, MUDARİS MEHDİ ESREFİ HESAN

Malik'in beşli kadroda yer alıyor, Tariqin öğrencisi. Darul Madad'da Müdarislik yapıyor, Terör örgütleriyle iş birliğinde
     Mehdi Esrefi Hesan, 35 yaşında bir Arap'tır. Sudan'da doğmuş ve büyümüştür. Hatmiyye tarikatına mensuptur. Hatmiyye, Seyyid Muhammed Osman el-Mirghani el-Hatim tarafından kurulan bir sufi tarikatıdır. Hatmiyye, Sudan, Eritre ve Etiyopya'daki en büyük sufi tarikatıdır. Mısır, Çad, Suudi Arabistan, Somali, Uganda, Yemen ve Hindistan'da da takipçileri vardır.

Mehdi, küçük yaşta tarikatın eğitimine başlamıştır. Tarikatın önemli güvenilir öncüleri Eminleri onun zeki ve yetenekli olduğunu fark etmiştir. Mehdi'yi yanına alarak ona tarikatın öğretilerini, gizli ilimleri ve sihirli işaretleri öğretmiştir. Mehdi, tarikatın en güvendiği ve saygı duyduğu üyelerinden biri olmuştur.

Mehdi, tarikatın amaçlarına hizmet etmek için çeşitli görevler üstlenmiştir. Bunlardan biri de Alfanar adlı bir şirket için çalışmaktır. Alfanar, Suudi Arabistan merkezli bir şirkettir. Alfanar, elektrik üretim ve iletim ürünleri, geleneksel ve yenilenebilir enerji santralleri, su arıtma tesisleri ve mühendislik hizmetleri gibi alanlarda faaliyet göstermektedir. Ancak alfanar'ın bir de gizli bir yüzü vardır. Alfanar, tarikatın finansal ve lojistik destek sağladığı bir örgüttür. Alfanar, tarikatın dünya çapındaki çıkarlarını korumak ve yaymak için casusluk, sabotaj, suikast ve terör eylemleri düzenlemektedir.

Mehdi, alfanar için çalışırken, malik al madad adlı bir adamla tanışmıştır. Malik al madad, alfanar'ın en önemli operasyon sorumlularından biridir. Malik al madad, Mehdi'ye Amerika'ya gitmesini ve orada bir görevi yerine getirmesini emretmiştir. Mehdi, bu görevin ne olduğunu sormuştur. Malik al madad, ona sadece Amerika'ya vardığında öğreneceğini söylemiştir. Mehdi, itiraz etmeden bu emri kabul etmiştir.

Mehdi, Tariq ve Malik ile Amerikadaki yolcuğulunu sürdürür, başta olmak üzere Darul Madadlarda sohbetlere katılır. Finans içine karışmaz Ebu Malik'in sözlerine kulak verir. Küçük çocuklarla ilgilenir, onların eğitimlerine katkıda bulunur. Güler yüzlü biri olarak insanların önüne çıkar. Sokak dışı eylemlerine ise karışması Tariq'in baskıları ile olacaktır. Alfanarın para haznesinin yükselişi, Malik'in kritik noktalardaki enerji santrallerinin artışı. Hisse satın alışlarına fayda gösterecektir. Mehdi önemli bir propagandacı biri olarak bakılsada, kendi kimliğini saklamaktadır.

Bağlantılı olduğu terör örgütü
El Kaide, IŞİD "Zorunlu Ticaret Tarikat için" PYD "Zorunlu Ticaret Tarikat İçin" Salih Mirzabeyoğlu ile gizli görüşmeler gerçekleştirildi.

Çevrimdışı oyuwafan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

SUUDİ ARABİSTAN BARIŞÇIL BİR TAVIR SERGİLEYECEK! "FİLİSTİN -HAMAS-İSRAİL- BUHRANI"

AL MADAD-EL KAİDE İÇİN FİLİSTİN ŞANSI

Al Madad yetkililerinden Tariq Filistin İsrail mevzusu hakkında Darul Madad'da konuşma gerçekleştirir, Hamasın haklarını Filistin için özgürlük sloganlarını cemaate söyler onların zihinlerini temizler ve temiz bir sayfa açar, Darul Madadda hocasını dinleyen Mudaris Mehdi Esrefi Hesan, Tariq ve Ebu Malik ile görüşme gerçekleştirir, Mazot yakıt ticareti için fırsat doğar,  El Kaidenin gizliden yürüttüğü Hamas desteğine Al Madadda Mudaris Mehdi Esrefi Hesan desteği ile El Kaidede örgüt toplantılarına dahil olup anlaşmalar yapar, Hamasa ve Hamasın yanında destek süren El Kaideye Orta Doğu projesinde destek sağlanır, Orta Doğu kapsamında Barış isteyen Suudi Arabistan hükümetine karşı çıkacak bir anlayış sergiler. Alfanara yansıtmadan gizliden yürüten Al Madad bağlantılı Tariq Al Saud öğrencisi Mehdiye tam gaz desteğini vererek, Al Madadın ilk defa silahlı bir örgüt grubunu oluşturur. Al Madadın ilk defa siyasi olarak politik bir savaşta yer almasını sağlayan Tariq, Mehdinin yönetimine bırakır Politik bir savaşa doğru sürükler. İlk defa bir politik savaşa giren Al Madad, desteklerini gizliden Hamasa bildirir fakat başarısız bir süreç sergilerler daha sonrasında Orta Doğudan çekilirler, Gazze Şeridini yanlız bırakırlar. Gazze şeridi hakkında ise açıklamayı aşağıda yapacağım değerli dostlar. Değerli aziz kardeşlerim.

GAZZE ŞERİDİ- İSRAİL-HAMAS BUHRANI

Gazze şeridi
     Gazze Şeridi, Filistin'in Akdeniz kıyısında yer alan ve İsrail ile sınırı bulunan bir bölgedir. Yaklaşık 365 kilometre karelik bir alanı kaplar ve nüfusu yoğun bir şekilde yerleşiktir. Gazze, Filistin topraklarının önemli bir parçasıdır ve Filistin Ulusal Yönetimi tarafından yönetilir.

Gazze, tarihsel olarak önemli bir bölge olmuştur ve birçok dini, kültürel ve tarihi anıtı içinde barındırır. Ancak, son yıllarda bölge, İsrail-Filistin çatışmasının merkezinde yer almış ve çatışmalar, savaşlar ve insan hakları ihlalleri gibi sorunlarla sık sık karşı karşıya kalmıştır.

Bölge, sık sık Hamas örgütünün kontrolü altında yer almıştır. Hamas, Gazze'de Filistin halkı arasında önemli bir siyasi güçtür ve İsrail'e karşı mücadelede aktif rol oynamaktadır.

Gazze'nin ekonomisi genellikle zorlu koşullar altında işler ve bölge, sık sık kısıtlamalar, ablukalar ve ekonomik zorluklarla mücadele etmektedir. Bu durum, bölgedeki insanların yaşam standartlarını olumsuz etkilemektedir.

Son olarak, Gazze, Orta Doğu'daki karmaşık ve hassas bir siyasi ortamın bir parçasıdır ve bölgedeki barış ve istikrarın sağlanması için uluslararası toplumun çabaları sürekli olarak devam etmektedir.
Gazze şeridine destek veren devletler:
Gazze Şeridi'ne destek veren devletler arasında özellikle Arap ülkeleri, Türkiye, İran gibi Orta Doğu ülkeleri önemli rol oynamaktadır. Bu ülkeler, Gazze'deki insani krizin hafifletilmesi, ekonomik kalkınma ve Filistin halkının haklarının savunulması gibi konularda yardım ve destek sağlamaktadır. Ancak, destek veren ülkelerin tam listesi zamanla değişebilir ve çeşitli dönemlerde farklı ülkelerin desteği öne çıkabilir.

Hepsinin bir karşılığı olmalı, Yeniden gündeme gelen HAGANAH Tehlikesi

Haganah, İsrail'in kuruluşuna kadar olan dönemde Filistin'deki Yahudi yerleşimciler tarafından oluşturulan bir örgüttür. Haganah, 1920'lerin başında Filistin'deki Yahudi topluluğunu korumak amacıyla kuruldu. İngiliz yönetimi altındaki Filistin'de Araplarla yaşanan çatışmalar ve saldırılar, Yahudi topluluğunu savunma ihtiyacını ortaya çıkardı.

Haganah, Yahudi yerleşimciler tarafından gönüllü olarak katılan bir savunma gücüydü. Başlangıçta, örgüt, sadece savunma amaçlıyken, zamanla saldırılara da karşılık verdi ve Filistin'deki Arap topluluğuna karşı da operasyonlar düzenledi.

Haganah, İsrail'in kuruluşuna kadar olan süreçte önemli bir rol oynadı. 1948'de İsrail'in bağımsızlığının ilan edilmesiyle, Haganah, İsrail Savunma Kuvvetleri'nin (IDF) öncüsü oldu. IDF, İsrail'in resmi savunma gücü olarak kuruldu ve Haganah'ın deneyimi ve altyapısı üzerine inşa edildi.

Haganah'ın kuruluşundan sonra, diğer terörist faaliyetlere bulaşmış gruplarla birleşerek İsrail Savunma Kuvvetleri haline gelmiştir. Haganah'ın faaliyetleri, İsrail'in kuruluşunda ve sonrasında Arap-İsrail savaşlarında önemli bir rol oynamıştır. Son dönemlerde Yeniden gündeme gelen toplanan Haganah'ın yeniden diriliceğinden bahseden İsrailli savunucular tarafından oluşan grup Suudi Arabistandaki enerji kaynaklarına saldırı borulara saldırı yaptılar. Aşağıdada göstermek üzere saldırdıkları boruların kaynak yerlerini görebilirsiniz.

Suudi Arabistandaki Boru kaynak bölümleri, yerleri
           Karşılığında Suudi Arabistan yönetiminin ise Filistin İsrail savaşı konusunda                                    Fikirleri değiştirdi aşağıdaki açıklama şu şekilde.

ARAP NEWS: Ancak, Suudi Arabistan'ın resmi tutumu, zaman içinde değişebilir ve farklı dönemlerde farklı vurgular yapabilir. Bununla birlikte, genel olarak Suudi Arabistan'ın Filistin'in haklarını savunan ve iki devletli çözümü destekleyen bir pozisyonda olduğu söylenebilir.   

Ama yönetimin şuan bu konu hakkında resmi bir politik gücü yok, sadece sözde olarak bir laf atışında bulundular. Belkide örgüt yollarıyla İsrail Askerine zarar veriyorlardır o konuda pek bir bilgimiz yok.                               

AL MADAD'ın Amerikadaki ticari görüşünü kısaca aktaralım:

Kendilerini Alfanar yönetim kurulu tarafından gönderilerek Alfanar adına çalışıp oradaki mali ciroyu arttırıp, orada rafineriler satın alıp, enerji santral bölümünü geliştirmek için gönderildi. Fakat kendileri kendi çıkarı içinde çalışıcaklar sebebi ise Alfanar Madad ailesi dışından birini gönderip rekabet ortamını Amerikada yaratmadı, bu sebeplen Al Madad rahat hareket edip kendi çıkarları adına ilerleyip ama Alfanarı batırmadan ilerleyeceklerdir, göze batmadan ilerleyeceklerdir. Yüksek ihtimalle daha sonrasında oradaki rafineri gruplarıyla anlaşıp kendi firmalarını oluşturarak yediği kaba tüküren bir grupta olabilir. Alfanarın kesinlikle Amerikada rekabet ortamı yaratması için bir işe girmeli, Al Madadın siyasi politik savaşların dışında Askeri grup yaptığıda ortada. Sıkıntıyı büyütüp kendi güvencelerini koruyacaklardır. Alfanar bunu fark edip önüne geçmeli kesinlikle.

Çevrimdışı oyuwafan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
önümüzdeki günlerde düzenlenecek

Çevrimdışı oyuwafan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
önümüzdeki günlerde düzenlenecek

Çevrimdışı oyuwafan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Alıntı
OOC bilgilendirme:Birliğe OOC olarak alımlarımız bulunmaktadır, geçerli bir Arap rolu izni sahibi olmanız gerekmektedir. Sunucu yönetiminden izin aldığınız zaman OOC bir şekilde discord üzerinden dc; bhatu07 ulaşmanız gerekmektedir.
Al Madad

Çevrimdışı oyuwafan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: