Merhabalar,
Neden yasaklandım : Gece iki gibi buga düştüm ve hiç bir helper talebime bakmadığını gördüm, gerçekten şehir merkezine çok uzaktım ve hiç bir türlüde gidemiyordum. Bende speed hilesini açarak koşmaya başladım. Bu hileyi kullanarak bir hata yapatım kimseye zarar vermem gibisinden bu hileyi kullandım.
Ne tür roller : Gustav Dali karakteri sokaklara inecek ilk olarak telefonundan arkadaşlarına ulaşarak sokağa tekrardan döndüğünü anlatacak, seveni sevmeyeni haberdar olduktan sonra teker teker işlerine başlayacak ilk olarak sokağında ki boş evleri arkadaşları ile dolduracak ve sokağa yön vermeye başlayacak. Gustav Dali sokak ağabeyi olduğu için bir sürü kişi ilk olarak Gustav hapisten çıkacağı için roll paslamaya başlayacaklar. İlk birlik ziyaretlerine gidecek bütün şehiri teker teker dolaşacak birliklere uğrayacak şehirin nasıl bir hal aldığını öğrenerek prob döneminden sonra il-legal rollerine dönecek sokağına ve şehire yön vermek için tekrardan geri dönecek. Bir süre suç işlemeyecek müebbet yememek için artık sadece uzaktan işlerini halledecek mahallesinde dolaşan on, on beş kişiyi Gustav Dali karakteri yön verecektir.