Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Adeliya_Salvadore - Tutum

Başlatan rotaxd, 17 Şubat 2024, 01:46:20
Okunma sayısı 1226 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rotaxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mayıs 2023, 21:43
Toplam oynama: 5 gün, 23 saat
Birlik: *****LYS
Adeliya_Salvadore - Tutum
« : 17 Şubat 2024, 01:46:20 »
biz arkadaşımla bincoda birin gasp ediyorduk kadını arabaya attık dağa çıkardık ondan sonra rol yaparken bir anda sdler geldi biz araca binip tabii hemen kaçtık onlardada sultan vardı 4 kişiydiler kovadılar ondan sonra 10 - 15 araç oldular fakat biz onları atlattık iyice izimizi kaybettirdik hemen lossantos hava limanına gittik silahlarımızı araca bıraktık tabii bunlar olurken biz maskeliydik hepsinin kanıtı var aracı parkladık koyduk silahları maskeleri çıkarttık araç gitti ondan sonra onlar geldi bizde yürüyorduk aracı admin geldi çıkarttı dedi yaptıgınız yasak falan ondan sonra dc çağırdık kendisini ben olayı anlattım dedi biz sizin peşinizi bırakmamıştık yapmanız yanlış falan bende sinirlendim bağırdım "SİKTİR GİT" dedim ve Tutumdan sınırsız banlandım. olay bundan ibarettir tüm hepsinin kanıtları mevcut

Ben eskiden ban yemeden bayan rolü yaptıgım için devam edeceğim kendime bir eş bulup çoçuk yapacağım evleneceğim, ardından kendime çok güzel bir mekan alacağım BAR/PUB orayı işleteceğim ban yemeden öncede yapıyordum orada parayı bulduktan sonra bir tane daha mekan açacağım GOLDVİP alacağım aldıgım bardan vb para kazandıgımda ev araba alacağım eskiden cometim vardı belki yine comet alacağım ondan sonra ya LSPD yada AVUKAT olacağım ki güzel roller dönsün şarkıcı rolü yapacağım hep yapardım barlarda publarda şarkı söyleyeceğim güzel roller çıkıyor çok fazla çevre edinip çok fazla dost, arkadaş edineceğim şimdilik bu şekilde planlarım...

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Karen Wullet Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Ynt: Adeliya_Salvadore - Tutum
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2024, 17:21:32 »
Probation için ticket açınız, bu konu arşive taşındı.