Sunucu içerisinde Şerif departmanında görevli bir memur rolü yapıyordum. Bir frekansta yanlışlıkla elime sniper aldığımı hatırlıyorum. Çavuş ile attığım devriyede bagajdan M4 alacakken sniper aldım ve birlikten atıldım. Sonrasında direkt olarak faction abuse nedeniyle süresiz yasaklanmaya çarptırıldım. TS üzerinde itiraz ettim, fakat kimse bana insiyatif göstermedi. Ticket üzerinden şansımı hiç denemedim.
Rol planım ise şu şekilde; Fahran Kupina isimli yeni bir karakter açacağım. Karakterim ile bir otobüs durağı veya taksi durağı oluşumu açmayı planlıyorum. Bu oluşumu platforma yeni başlayan oyuncular bir nevi destek olmak, onlara yön göstermek amacıyla sürdürmeyi planlıyorum. Karakterim Senegalli eski bir korsan taksici, eski iş yerinden hediye olarak verilen taksisiyle rolleri sürdüreceğim. Santos'a yeni geldiğim için otobüscülük gibi meslekleri deneyip cebime bir miktar para koymayı planlıyorum. Bu paralarla durağıma arabalar satın alıp geliştereceğim. Babama verdiğim sözü tutacağım, şehirde bütün yeni insanlara doğru yolu göstereceğim. Günahsız yollardan para kazanıp, en iyi şekilde mülk sahibi olacağım. Santosta tek başımayın, tanıdık hiç kimsem yok. Bu yolda tek başıma ilerleyeceğim, ve başaracağım.