Rina roleplay dünyasında, kendime çeşitli maceralar ve başarılar arzulayan bir rol çiziyorum. Pizza Stack veya diğer aktif rol yerlerinde aktif bir katılımcı olmak, benim oyun deneyimimi zenginleştirecek bir başlangıç. Meslek seçimim balıkçılık olacak; araç sürme yeteneğim olmadığı için sadece balıkçılık mesleğine odaklanabilirim. Denizlerde ustalıkla avlanmak, doğayla bütünleşmek ve bir ekosistemi keşfetmek, benim karakterimi şekillendirecek temel unsurlar olacak.
Bu meslekteki başarılarımı arkadaşlarımla paylaşarak birlikte çeşitli aktif rollerde bulunmayı planlıyorum. Belki de şehirde dolaşıp gizemli görevlerde yer alacak, belki de topluluk etkinliklerine katılacak ve kendimi sürekli geliştirerek yeni rol oyunlarına adapte olacağım.
Arkadaşlarımla birlikte gezerek farklı bölgeleri keşfeder, barlara gidip çeşitli ortamlarda rol sağlar ve bu sayede arkadaş çevremi genişletirim. Barlarda çalışarak sadece rollerimi artırmakla kalmaz, aynı zamanda farklı beceriler kazanır ve bu becerileri oyun içinde çeşitli şekillerde değerlendiririm.
Tırcılık mesleğine geçiş yapmak, biriktirdiğim parayı akıllıca yönetmek ve kendimi bu alanda geliştirmek, oyun içindeki kariyerimi ilerletme hedeflerim arasında yer alıyor. Probation sürecimi tamamladıktan sonra biriktirdiğim parayla NC alarak adımı değiştirmeyi düşünüyorum.
Sonunda, adımı değiştirip LSPD'ye başvuruda bulunarak yasal işlerde çalışan bir departman çalışanı olma hedefime ulaşmayı planlıyorum. Adaletin savunucusu olarak toplum içinde etkileşimde bulunmak, suçla mücadele etmek ve düzeni korumak benim için büyük bir motivasyon kaynağı olacak. Departman içindeki rollerimi artırarak, oyun içinde daha fazla sorumluluk almayı ve topluluk içinde pozitif bir etki sağlamayı amaçlıyorum.