Merhaba sayın Rina Roleplay yönetimi,
Hesabım çalındı ve Air kalkındı, ticket açtım ve buraya yönlendirildim.
Ne zamandır oyunu oynamıyordum, üniversite sınavımdan dolayı oyuna ara vermiştim. Aylar sonra kuzenlerim beni oyuna geri çağırdı reddedemeyip geri başlayacaktım. Eve geldiğimde video izlerken kuzenim benim oyunda olduğumu söyledi, kuzenime oyunda olmadığımı ve benimle dalga geçmemesini söyledim. Kuzenimin attığı ekran görüntüsü ile hesabımın çalındığının farkına vardım. Ani bir panik ile şifrelerimi ve e-postamı değiştirdim ama maalesefki hesabımda mülkleri ve paraları aldılar.
Takas geçmişinde hepsinin ismi gözüküyor. Hesap çalma teşkilatı olduğunu düşünüyorum, Meekz Ramon adlı hesabımada giriş yapmaya çalıştıklarını fark ettim. Onunda hemen oyun içi ve forum şifrelerini değiştirdim ve hesabı forumda ziyaret eden kişiler ve Charles_Ramon hesabı ile takas yapan kişilerin aynı olduğunu gördüm. Bunların şebeke olduğunu düşünüyorum, banımın açılmasını ve bu kişilerin bulunup donanım yada ip banı yemesini istiyorum. Bütün mülklerimi aldılar. Verebiliyorsanız paramı geri istiyorum ve rica da bulunuyorum. Keyifli, eğlenceli, nac-i şahane forumlar dilerim.İyi roller iyi adminlikler.
Seviye: 8
Yasak No: #27970
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/mzi85z2
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam hatalıydı.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Airbreak
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Meekz Ramon