Öncelikle merhabalar ben Zone gerçek ismim Rüzgar direkt lafa gireyim ban yedim evet bir aptallık yapıp hileyle oynayıp zevk alıp ban yedim aradan 2 yıl geçmiş ne çabuk geçti farkında değilim büyüdüm yani gerçekten büyüdüm rina değişti her şey değişti Rinayı hiç özleyeceğimi düşünmezdim fakat özledim ve şu zamanlarda eskiye duyduğum özlemle hesabıma giriş yapıp işte bu ban başvurusunu atıyorum kesinlikle pişmanım gerçekten eski günleri çok özledim rol yapmak eğlenmek rinada kumarda para katlamak batmak Pizzacının önünde takılmak meslek yapmak sunucunun her şeyini özledim uzun süredir bilgisayar oynamıyordum fakat artık Rinaya dönmek istiyorum zamanında hile açıp bu banı haklı olarak yediğimi biliyorum ama zaman cidden aşırı anlamda değişti ve bende geri dönmek istiyorum eskiden bir kaç arkadaşımla sunucuya tekrar başlayıp sunucuda kendi çapımızda roller çevirmek istiyorum şu anlık aklımda yarışçı rolleri ve MC rolleri var kendimize bir bar almak ardından güzel bir garaj kurmak ve sunucuya güzel roller katmak istiyorum gerçekten çok özlediğim bir oyun SAMP Rina oynamak dediğim gibi fazlasıyla pişmanım ve açtığım hile içinde özür dilerim üzerinden yıllar geçti zaten ortada taktik falan bişey kalmadı yani sadece oyuna girip para kazanıp rolümü yapıp arkadaşlarımla düzenimi oturtmak hayatın sıkıcılığından diğer boş dertlerimden uzaklaşmak istiyorum normalde Rage MP oynamaya başlayacaktım fakat maalesef bilgisayarım yetmiyor ve bende samptan devam rinadan devam etmek istiyorum eğer sizde olumlu karşılarsanız banımın açılması sonucunda sunucuda yapacağım rollere devam edeceğim sunucuda oynamaya devam edeceğim hatta eğer olursa helperlık başvurularında helper olup sunucuda kendimi fazlasıyla geliştirmeyi hedefliyorum hem rol bakımından hemde diğer açılardan sunucuya katkı sağlayıp sunucuda eğlenmeyi çok istiyorum mesajımı okuyup zaman harcadığınız için teşekkür ederim banımın açılmasını çok istiyorum yapmam gerekenleride artık yapacağım teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
Seviye: 17
Yasak No: 16348
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/1182773739914547250/1200202389337149570/samp_26_01_2024_01_15_27.png?ex=65c55294&is=65b2dd94&hm=174dff6b47e31a09b9864d8405cfc0e2e7647b371b5e0640a906224c6e829e37&
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: -