Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BLACK TIGERS MOTORCYCLE CLUB

Başlatan SakuraTanaka, 27 Ocak 2024, 21:03:56
Okunma sayısı 58317 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı electro.tpsf

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 12 Ekim 2024, 03:02
Toplam oynama: 6 gün, 3 saat
Birlik: ******* *REW
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Ağustos 2024, 23:34
Toplam oynama: 21 gün, 18 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 13:24
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 19:51
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: BLACK TIGERS MOTORCYCLE CLUB
« Yanıtla #10 : 28 Ocak 2024, 17:39:35 »
1

Çevrimdışı renaitre.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ekim 2024, 00:27
Toplam oynama: 52 gün, 2 saat
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 10:55
Toplam oynama: 5 gün, 1 saat
« Yanıtla #11 : 28 Ocak 2024, 17:50:03 »
Başarılar, güzel ve hoş olmuş.
1

Çevrimdışı omerso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adrian Caine Lv.27
Son giriş: 29 Aralık 2024, 00:43
Toplam oynama: 113 gün, 3 saat
Eva Mercer Lv.27
Son giriş: 30 Ocak 2024, 18:37
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #12 : 28 Ocak 2024, 18:02:31 »
Harika olmuş <3 <3Başarılar.
1

Çevrimdışı herecinyo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Mart 2025, 03:28
Toplam oynama: 52 gün, 10 saat
Son giriş: 19 Haziran 2024, 15:41
Toplam oynama: 13 gün, 1 saat
Son giriş: 19 Haziran 2024, 15:39
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 19 Haziran 2024, 15:42
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #13 : 28 Ocak 2024, 18:20:10 »
a
1

Çevrimdışı falafel taco

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Polonyalı
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 20:55
Toplam oynama: 5 gün, 10 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 21:13
Toplam oynama: 74 gün, 4 saat
« Yanıtla #14 : 29 Ocak 2024, 16:48:23 »
 :prince_light-skin-tone_1f934- :prince_light-skin-tone_1f934- :prince_light-skin-tone_1f934-
1

Çevrimdışı freddie amca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2024, 01:10
Toplam oynama: 34 gün, 10 saat
Birlik: ******DON
Son giriş: 08 Şubat 2024, 23:04
Toplam oynama: 204 gün, 10 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 24 Mart 2024, 16:36
Toplam oynama: 25 gün, 20 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 22 Mart 2024, 23:20
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
« Yanıtla #15 : 29 Ocak 2024, 18:09:50 »
bu adam en iyisi
1

Çevrimdışı Lines

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alfie Dawson Lv.20
Son giriş: 11 Mayıs 2024, 14:58
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
Son giriş: 26 Eylül 2024, 20:01
Toplam oynama: 76 gün, 9 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 17:31
Toplam oynama: 2 gün, 0 saat
Son giriş: 23 Eylül 2023, 01:27
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Son giriş: 13 Nisan 2024, 22:07
« Yanıtla #16 : 29 Ocak 2024, 18:12:19 »
1

Çevrimdışı 666

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jim Archer Lv.34
Son giriş: 29 Nisan 2025, 10:41
Toplam oynama: 274 gün, 14 saat
Isaac Briggs Lv.34
Son giriş: 16 Şubat 2024, 03:09
Toplam oynama: 24 gün, 2 saat
Jiang Zhong Lv.34
Köken: Çinli
Son giriş: 16 Şubat 2024, 02:36
Son giriş: 16 Şubat 2024, 02:22
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 14 Şubat 2025, 13:40
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
« Yanıtla #17 : 29 Ocak 2024, 18:15:37 »
kara kaplanlar motosiklet kulübü
1

Çevrimdışı SakuraTanaka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2025, 20:29
Toplam oynama: 201 gün, 15 saat
Son giriş: 16 Aralık 2024, 14:48
Toplam oynama: 27 gün, 16 saat
Son giriş: 18 Ağustos 2024, 00:37
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #18 : 29 Ocak 2024, 21:04:28 »

Sven, Vegard, Stig HANGAR
 İlk defa gitmiyordum, onları daha çok kavga ederken görüyorum. Özellikle Sven'i. Çok kalabalık değiller ama horoz dövüşü gibi adam dövüştürüyorlar. Vegard vefalı bir adam, gazı yüksekti belli yani. Karşısına geçtim, bir anlaşma yapma gereğini duydum. Ona sunacağım teklif onun kabul edeceğine inanarak yürüdüm. Tam karşısında bar açacağım dedim, içeriklerim belli dedim. Viski yok, Vodka yok, özellikle Guinness yok. Sadece Carlsberg ve alkol oranı 9 olan Amsterdam var dedim. Düşündüler. Sven kardeşine tatlı dil kullanınca hemen Vegard yumuşadı, gazını aldım. Anlaşmalı bir şekilde işleri yürütüceğimizden bahsettim. Viski isteyeni Hangar'a gönderecektim, aynı zamanda kavga çıkarmak isteyenide. Black Tigers Derneği açıldığından bu yana uğramasamda açtıklarında yanlarına gidiyorum. Polislerle çok tatsız olayları var, uzaktan yakından onları görüyorum. Gelen polisler rütbeli oluyor, çaylakların sadece benim ekibime salça olacağını düşünüyorum zaten.

Sven Magnusson (sessizce): Hoş geldin birader, ne alırsın?
 Vegard Stordalen (sessizce): İyi geceler, hoş geldiniz.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Carlsberg'in var mı? Yeşil şişe.
 Alfred Bettencourt (bağırır): BENİ NİYE DÖVÜYORSUN.!
 Andrej Blagojevic (sessizce): Keith bile bundan yakışıklıydı amına.
 Vegard Stordalen (sessizce): Şu ekip her bara gidip ortalıkta koşmaktan başka bir şey bilmiyor sanırım. KOT
 ŞORTUNU AMINA KADAR ÇEKEN KADIN NERDE?
 Andrej Blagojevic (sessizce): Uyuyor.

* Sven Magnusson dolaptan Carlsberg şişesini çıkarır, kapağını açıp adama paslar.
 Andrej Blagojevic (sessizce): Amına kadar çeken.
 Alfred Bettencourt (sessizce): Hatırladıkça azıyorum o günleri.

* Christopher Rosenthal gövdesinden avuçlar, elinde tutar.
 Andrej Blagojevic (sessizce): Senin ben yalanını sikiyim.
 Alfred Bettencourt (sessizce): Ya abi yalanlama işte biliyom.
 Alfred Bettencourt (sessizce): Sthatam zamanından.

* Christopher Rosenthal ağızını hafif yan yatırır, ona teşekkür manasında şişesini sallar, sonra kafasına diker, bir kaç yudum alır.
 * Sven Magnusson kendisine de aynı biradan çıkarır, teneke kutuda. Kapağın kağıdını çeker atar, kapağı açıp faydalanır.

Andrej Blagojevic (sessizce): Kanıtın var mı orospu evladı?
 Alfred Bettencourt (sessizce): İsterim. Bulurum belki. Sthatam mekanının üstünde. Helikopterde.
 Andrej Blagojevic (sessizce): Bok bulursun, yok.

* Christopher Rosenthal dudaklarını ıslatır, şişenin tırtıklı altını tahta deske yaslar, elinde tutar.
 * Sven Magnusson şişesiyle adama karşılık verir, deskin üzerine şişeyi bırakır. Ortamı izlerken kendince desk ile uğraşıyor. Temizlik yapar.
 * Christopher Rosenthal sol elinde şişe, elemanlara bakarken şişesini avuç içinde tutar.

Vegard Stordalen (sessizce): Naber?
 Christopher Rosenthal (sessizce): İyidir, senin nasıl gidiyor?
 (İskoçça) Sven Magnusson: * Bilinmeyen dil *
 Vegard Stordalen (sessizce): İyi gibi, her şey yolunda.

* Christopher Rosenthal şişenin tırtıklı altını daire şeklinde şişenin ağızını döndürürken sürter, Vegard'ın gözlerine bakar.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Elemanlar, *kafasını arkaya doğru bir kere işaret eder.* pek problem yaratıyor gibi.
 Vegard Stordalen (sessizce): Burası eşek dolu, monto yerlisiysen buna alışmalısın.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Bugünlerde burada çok dolaştım. Güzel insanlar var, Hangar'ın insanı farklı tabii.

* Christopher Rosenthal birasını yudumlar, konuşmasına devam eder.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Kendini belli eden bir işletme. Daha önce burada dövüş düzenlendiğini görmüştüm.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Duydum en azından, gördüm demek yalan olur.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Drew ile buraya uğrarız sık sık. Geldiğimiz bir yer.

* Christopher Rosenthal aromalı Carlsberg şişesini elinde tutarken ağır içiyor.
 Vegard Stordalen (sessizce): Son zamanlarda sinek avlasakta idare eder. Buranın konsepti ilgi çekici oluyor, insanlar alışık değil.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Şuuuu, arka taraf. *sağ elinin baş parmağını omuzun üstünde arkasını işaret eder.* Bar var.
 Vegard Stordalen (sessizce): Evet, orayı biliyorum.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Oraya bugün burnumu soktum. Bir şeyler düşünüyorum. Hangar insanları bundan rahatsızlık duyar mı?
 (İskoçça) Vegard Stordalen: * Bilinmeyen dil *
 Vegard Stordalen (sessizce): Ne düşünüyorsun?
 Christopher Rosenthal (sessizce): Onlarla anlaşıp ortak bir şekilde takılmaktan hoşlanırım.
 Sven Magnusson (sessizce): He?

* Christopher Rosenthal dilinin ucunu konuşurken kuruyan diline sürter, konuşmasına devam eder.
 Vegard Stordalen (sessizce): Ne düşünüyorsun oraya? Kıçımızın dibine bar falan mı açıyon?
 * Christopher Rosenthal sırasını bekler, Sven'e bakar.
 * Christopher Rosenthal zaman kazanırken birasından yudumlar.
 * Sven Magnusson adama odaklanır, kısa tutar. Vegard ve Christopher arasında bakışlarını gezdirir. Olan biteni anlamaya çalışıyor.

Vegard Stordalen (sessizce): Hangar insanı aşşağıdaki mekanlardan birinin ses yapmasından rahatsız olur mu diye soruyo.
 Sven Magnusson (sessizce): Amına koyayım zaten iş yok ne zamandır, şerif kafe mi bar mı bir sik açıldı iyice işler azaldı. Ekstra bir de mekan
 Sven Magnusson (sessizce): ,. olunca işler iyice bitecek. (kendince güler).
 Christopher Rosenthal (sessizce): Bak, ben *yeşil şişesinin ağızını onun çeşit viskilerini işaret ederek konuşur.* senin şişelerin kadar...
 Christopher Rosenthal (sessizce): ...çok çeşit çıkarmayı düşünmüyorum. Elimdeki bira Carlsberg. Yeşil şişelerden.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Bir bunu, bir de alkol oranı yüksek olan Amsterdam düşünüyorum. Bilirsin, standart biralardan.
 Sven Magnusson (sessizce): İskandinav olduğumu belirtmek isterim, kuzeyin biralarına odaklıyız biz de genellikle zaten. Dolapları bir görsen.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Kapımın önünede bir kaç motor çeker, işime gücüme bakarım. Ne senin dövüşüne müdahale ederimmmm ne işine.
 Sven Magnusson (sessizce): ,Guinness, Carlsberg falan dolu. Bir de ağzının tadını bilmeyen insanlar için diğer biralar var.
 Sven Magnusson (sessizce): Olay o değil zaten kardeşim, karar senin istediğini yapabilirsin. Buna engel olamayız tabii ki.
 Vegard Stordalen (sessizce): Motor kulübü gibi mi?
 Christopher Rosenthal (sessizce): Aynen aynen, çeşitliliklere baktım, arkadaşın arkasındaki dolap ilk başta ilgimi çekti. *Vegard'ı referanslar*
 Christopher Rosenthal (sessizce): Dernek demeyi daha çok seviyorum, ne kadar kulübe uyarlansada bağış toplayan bir dernek düşünüyorum.
 Sven Magnusson (sessizce): Aslına bakarsan güzel düşünce, destek olmak için de hepimiz elimizden geleni yaparız. Komşu olacağız sonuçta...

* Christopher Rosenthal arada birasından yudumlar, biranın tırtıklı altını deske koyar.
 Sven Magnusson (sessizce): ...insanlık ölmedi ya? (güler).
 * Christopher Rosenthal kafa sallar, gülümser.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Bu yüzden bugün sohbet etmeye değil, anlaşmaya geldim ya. Bunu duyduğuma sevindim.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Dediğim gibi, çeşitliliğim yok, ben çok biralara girmeyeceğim. Sabit insanlar olacak.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Hem bir bakmışsınız o istediğiniz şey oluyor. Yani demek istediğimi anlatabildim.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Artık Montgomery kasabası daha çok ilgi gören bir mekan olacak. Dillimore falan puff.
 Sven Magnusson (sessizce): Umarım öyle olur, şu şerifleri bir başımızdan atarsak kasaba tamamen güzelleşecek.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Şuuu *biranın ağızıyla Sven'i işaret eder.* Şerif Cafe falan diyordun, onlar için konuşuyorum.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Harika insanlarsınız. *dişlerini göstererek gülümser.* Chris ben.

* Sven Magnusson adama güler, kendini tanıtır. Birasını ağzına çeker.
 Vegard Stordalen (sessizce): Vegard birader, memnun oldum. Aç mısın?
 Vegard Stordalen (sessizce): Kendime köfte söylemiştim, sana bölebilirim.
 Sven Magnusson (sessizce): Ben de Sven. Memnun oldum.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Hayır yok, hiç bu sıralar kendimi vitamin olarak doldurmuyorum. Çok zayıfım bu konuda zaten.
 Vegard Stordalen (sessizce): Tamamdır, pekala. Gidip arkada yiyip geleceğim.
 Vegard Stordalen (sessizce): Svo, gelene kadar sende.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Ben de aynı şekilde Vegard ve Sven biraderim. Sizlere böyle hitap
edeceğim.

* Sven Magnusson birasını kafasına diker iyice, bitirir. Boş şişenin dibinde kalanı hafifçe sallar. Boş şişeyi çöpe sallar.
 Sven Magnusson (sessizce): Svo, Sven, Vego, Vegard. Fark etmez, hitap sana kalmış tamamen. (güler).
 * Christopher Rosenthal kafa sallar, onaylar. Tebessüm ederken birasından yudumlar.

Çevrimdışı SakuraTanaka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2025, 20:29
Toplam oynama: 201 gün, 15 saat
Son giriş: 16 Aralık 2024, 14:48
Toplam oynama: 27 gün, 16 saat
Son giriş: 18 Ağustos 2024, 00:37
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #19 : 29 Ocak 2024, 21:05:06 »

Charles Prince
 Sahnelemede bir adama ihtiyacım olacağını düşündüğümüzde ilk aklımıza Charles Prince geldi. Kendisi grubun Supporter üyelerinden birisi. Barı her akşam öğleden sonra 10'da açtığımız için bir canlı müziğe neden birini koymayalım dedik. Charles, Rock müziği en az bizim kadar sevdiği için sahnede sanatını konuşturabileceğini düşündük. Provalarla President Christopher ilgileniyor. Charles'in kararı henüz net değil, 29 Ocak 2024 öğleden sonra saat 10'da kararı netleşecek.

Christopher Rosenthal: Tamam, bravo.
 Charles Prince: Ben bunu yapamam bu arada. (güler)
 Christopher Rosenthal: Peki ankisiyeten var mı?
 Charles Prince: Çook.
 Christopher Rosenthal: Yaparsın yaparsın. Bak ben seninle ankisiyeteni yeneceğim.
 Christopher Rosenthal: Ne dersin?
 Charles Prince: Ben sosyal anksiyeteyi yenemem. Dün departmanda toplantıya gittim, konuşmak için.
 Charles Prince: Konuşamadım. Tüm departman bana güldü, çok utandım.
 Charles Prince: İnsanların önünde konuşamıyorum ben.
 Christopher Rosenthal: Gözlerini kapatırsın, buna ne dersin?

* Charles Prince kendini tutamaz, güler.
 Christopher Rosenthal: Eline bir gitar veririm, ritimi tutarken şarkını söylersin.
 Charles Prince: Olmaaz!

* Christopher Rosenthal sağ eliyle onun sol omuzunu pohpohlar.
Christopher Rosenthal: Hadi hadi, seninle provalar yaparız. Hem fena mı olur, farklılık yapmış olursun?
 Christopher Rosenthal: Hm hm?
 Charles Prince: Hayır, hayır. Gerçekten yapamam, Christopher.
 Christopher Rosenthal: Bak, sana zaman ayıracağım. Bu çok güzel bir fırsat.

* Charles Prince karşılık olarak kendi elini onun omzuna koyar, gülümser.
 Christopher Rosenthal: Hayatında ufak değişiklikler olacak, sana rozet takacağım.
 Charles Prince: Tamam, bunu düşünürüm. Ama siz bu sırada başka birini bulmaya çalışın, çünkü kendime güvenmiyorum.
 Christopher Rosenthal: Hayatında motive olmuş olursun. Hani o *iki elini kutu tutuyor gibi hizalar.* kalıplaşmış hayat var ya.

* Charles Prince gülümser.
 Christopher Rosenthal: Bak sana ne diyorum, o kalıplaşmış hayattan kurtarmak istiyorum işte. *ellerini kemerine koyar.*.
 Christopher Rosenthal: Charles'in yeni bir ünvanı olacak, yeni onuru olacak.

* Charles Prince Christopher'ı dinlerken onun taklidini yapar, elini kemerine koyar.
 * Christopher Rosenthal hıh diye güler.

Charles Prince: Düşüneceğim, dediğim gibi.
 Christopher Rosenthal: Çok sürmesin bak, gözünü seveyim. Gerekirse göz bandı bağlarım gözlerine o gitarda solo tutarken bir yandan söylersin.
 Christopher Rosenthal: Farklılığı kim sevmez *derken kollarını gerer gibi açar.* baksana ben bile kendime yenilik yaptım.

* Charles Prince kendini sahnede düşünürken utanır, yere bakınır.
 * Yüzü kızardı, bacakları hafif titriyor. (( Charles Prince ))
 * Christopher Rosenthal geri kemerine koyar, ona eğilerek aşağıdan bakar.

Christopher Rosenthal (sessizce): Şşt?
 * Christopher Rosenthal geri toparlanır, göz göze bakışır. Sarı gözlüğünün arkasından gözlerine dikilir.
 * Charles Prince uzun uzun düşünür, cevap vermez.

Christopher Rosenthal: Sana diyorum, niçin böyle yapıyorsun? Bak o zaman şöyle bir fikir daha vermek istiyorum.
 Christopher Rosenthal: Dinliyor musun beni?

* Charles Prince Christopher'a arada bakar, gözlerine bakamaz.
 Christopher Rosenthal: Bak, bu konuyu bir kaç kişiye danış. Ben sahnede şarkı söylemeyi düşünüyorum.
 Christopher Rosenthal: Dinlediğim müzikleri sanatta insanlara yaymak istiyorum. Chris bunu barında sürdürmek istiyor.
 Christopher Rosenthal: Beni de sahneye çıkaracak, elimde gitar sahne bana yakışır mı? Diye sor millete.
 Christopher Rosenthal: Çoğunluğun dediğini bana söyle, kaç kişiyle konuştun, kim ne dedi. Görüşler ne bileyim.

* Charles Prince bir anda heyecanlanır, laf arasına girer.
 Christopher Rosenthal: O zaman yerine birini bulurum. Ne dersin? Hem de tavsiye ettiğin birini alırım.
 Charles Prince: Y-yok, yok y-yok yok!
 Christopher Rosenthal: Ya bir konuş, biraz dene. Neler yapılabiliyor öğren. Ne olacak canım, sana yardımcı olurum.
 Charles Prince: Christopher, ben çok utandım.
 Charles Prince: Bunu yapamam...
 Christopher Rosenthal: Yine de şansını dene. Drew'e sor, Edgar'a sor. Fyodor'a sor. Hiçbir şey kaybetmezsin.
 Charles Prince: Onlar tabii ki başarabilirsin diyecek, biliyorum... Ama ben başaramam, onu da biliyorum.
 Christopher Rosenthal (sessizce): Zeyn'e sor *derken ona doğru hafif eğilir, güler. Geri dikilir.* hep o mu konuşacak?

* Charles Prince ciddi bir şekilde Christopher'a bakar, utancından tepki veremez.
Christopher Rosenthal: Ne kaybedeceksin, hiçbir şey. Sadece mevkin değişecek.
 Christopher Rosenthal: Dayak yemiyeceksin belkide, belkide bazı şeyler için zorlanmayacaksın.
 Charles Prince: Bastırdığım duyguların ortaya çıkmasından korkuyorum.
 Christopher Rosenthal: Benim gayem hepimizin bir şeyler yapması, bir şeyler oluşturması ve adını duyurması.
 Christopher Rosenthal: Hangi duyguların?
 Charles Prince: Tekrar kötü bir insan olma duygusu, utanmaz pislik bir herif olmak yani.
 Christopher Rosenthal: Kim Kurt Cobain olmak istemez ki?
 Charles Prince: Ben istemem!
 Christopher Rosenthal: Ama bir zamanlar istedin. Bunun farkındayım. Ben sadece onun saçını istemiştim. Sonra kendi saçlarım daha hoşuma gitti.
 Charles Prince: Bir zamanlar, bir zamanlar...
 Charles Prince: Carlito, Josef, Eckardt...
 Christopher Rosenthal: Peki, seni burada durduran neydi?
 Charles Prince: Nasıl?
 Christopher Rosenthal: Devam et, kulağım sen de. Bölmeyeceğim.
 Charles Prince: Josef ve Eckardt varken, kötü bir insan olmaya çabalıyordum. Aslında onlar içimdeki kötüyü bastırdı.
 Charles Prince: Hayley vardı tabii...
 Christopher Rosenthal: Peki, o zaman şöyle yapalım.
 Christopher Rosenthal: Senden kısa bir cümle bekliyorum, yanıt yani. Zamanın var, doya doya düşün.
 Charles Prince: Sonunda kırılmayacaksınız, değil mi?
 Christopher Rosenthal: Hayır canım, ne için? Kırılacak bir yanı yok. Sana zaman verdim, keyifin nasıl isterse.

* Charles Prince Christopher'ın gözlerine bakar, yere bakınır uzun uzun düşünür.
 Charles Prince (sessizce): Ev-...
 * Charles Prince derin bir nefes alır, Christopher'a döner.
 Charles Prince: Hayır. Üzgünüm.
 Christopher Rosenthal: Pekala, o zaman sana zaman vereyim. Akşama buluşalım, eğer bir aksilik çıkmazsa barı açacağım.
 Charles Prince: Hmhm.
 Christopher Rosenthal: Bir isteğin var mı?

* Charles Prince kollarını kemerinden ayırır, açar ve sıkıca Christopher'a sarılır.
 * Christopher Rosenthal kemerini bırakır, beline dolanır, sırtını ovalar.

Charles Prince: Bana yardımcı olmak istediğiniz için teşekkür ederim. Sadece sağlıklı ve mutlu olmanızı isterim.
 Christopher Rosenthal: Rica ederim. Sorun yok, keyifini çıkar. İçsen Carlsberg ikram edeceğim ama i içmiyorsun. O yüzden siktir et.

* Charles Prince güler.
 Charles Prince: Evet, evet. O halde akşama görüşmek üzere.
 * Christopher Rosenthal kendini geri çeker, önünde dikilerek bakar.
 * Charles Prince geri çekilir, üstünü düzeltir.

Christopher Rosenthal: Hadi bakalım, hadi naş naş! *sağ eliyle önüne doğru hareket yapar.* yürü bakalım.
 * Charles Prince asker gibi selam verir, hızlıca kapıya yönelir.
 * Christopher Rosenthal güler.

1