Probation Sürecimde Ne Yapacagım?
Öncellikle NC Atıcam yeni karakterim ile legal rol cevirecegim, bir karakter bulup onunla sevgili rolu cevirip evlenmek gibi planlırımda var, Genellikle arkadaşlarımla rol ceviricem, pizzada yeni arkadaşlarla tanışıcam, aktif işyerlerinde Farklı dostluklar edinicem, rol planım öyle genellikle balıkcılıkta para kasacagım, sonrasında arkadaşlarımla paintball gibi oyunlarda oynarım, arkadaşlarımla piknik yaparız veya şehir turu gibisinden beraber turlara çıkarım eğlenceli aktiveterle ilginerim, ve çogunlukla barlarda zaman geçiririm. Detaylı olarak fazlasıyla rol yapmaya odaklıyorum. alabilirsen bir cafe alıp orayı aile cafesi tarzı yer yapmayı ve dostlarla rol cevirip yeni arkadaşlıklar edineceğim. Barlarda çalışacağım ve rol şekillendireceğim oyundan zaten beni tanıyanlar bir çok arkadaşlarım var, aktif rol ceviricem ve yeni yeni arkadaşlarla tanışıcam, bar gibi yerlerde işe başlayıp orada kendi gelirimi karşılayacağım, iş calışma saatim bitince sahil gibi sessiz sade yerlere gidip bazı arkadaşlarımla bira gibi şeyler tüketicegim, birçok ortama girmeye çalışıcam yeni kişiler tanışmak namına, bazen kendi halimde takılırım bir dağ manzarasına çıkarım orada kendi Başıma bira, çerez tabağı veya dağ koşusu bile yapacağım, bisikletimi alıp spor olarak bisiklet süreceğim, karakterimi kaskı birine dönüştürmek gibi planlıyorum, Her gün GYM gibi yerlere gidip kendimi geliştirecegim, Bazen ring gibi müsabakaları çıkacağım, yeni biri ile tanışıp onunlada hayatımı sürdüreceğim, evleneceğim. "Bu süre zarfında sunucuya aktif şekilde örnek olacağım, Sunucunun politikaya göre davranış sergileyecegim, Şimdiden teşekürler."