- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
* Idlewood Pizza Stack civarında Rol yaparken arkadaşımın discord üzerinden attığı şarkının içerisinde Rina Roleplay'e hakaret ettiği bir kesiti koyup şarkıyı editlemiş. Bu şarkının çaldığı esnada Yakınlarımda muhtemelen bir admin vardı ve anında yasaklandım.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın
Banlanma sebebim rolüme bağlı olmadığı için eskisi gibi Social RP ağırlıklı rollerime devam edeceğim. Sürekli Roleplay olduğu için sunucuya giriş yaptığımda ilk önce şehirden çok uzaklara gitmiş, bazı sebeplerden dolayı sorunlar yaşamış ve geri Los Santos şehirine dönmeye karar vermiş bir şekilde ekleyeceğim.
Genelde Yahuda Iscariot, Çevresi ile takılan, dıştan tanıştığı insanlara ön yargılı ve zorba bir kişiliği betimler. İnsanları tanıyarak daha fazla ısınıp onlar için yanında duracak bir dost haline gelir. Şehirde bağlantılarını kullanarak İllegal yarışlar, Las Venturas Kamp eğlenceleri, Club ve Bar işyerlerinde DJ ve Organizasyon yapan komik ve eğlenceli bir kişiliktir. Rolümde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum genel olarak aklıma gelen karakterim ile yaptığım rolleri bu şekilde anlatabildim, Daha fazlasının da olduğunu düşünüyorum.