Birisi açmıştı argesini ama kapatılmış. Geçtiğimiz senelerde ben bu tarz bir arge açmıştım reddedilmişti şimdi belki fikirler değişmiştir diyerek tekrar açıyorum.
Sunucudaki bazı arabaların hızları çok yavaş, maksimum hızına nitrosuz çok hızlı ulaşan arabalar var buna rağmen bu arabalar çok yavaşlar. Bunun için birkaç önerim var.
1- Arabaların motorunu geliştirme özelliği eklenebilir, araba motorları yüksek fiyatlar verilerek hızları belirli oranda abartılmayacak düzeyde artabilir. Mesela 50k verirsin 150 basan araba 160 basar gibi, örnek değerler bunlar.
2- Bazı araba hızları direkt olarak abartılmadan yükseltilebilir. Örneğin Sultan gibi bir arabanın hızı çok düşük, hem kolay hızlanıyor hem kontrolü rahat ama bu araba nasıl bu kadar yavaş oluyor bilmiyorum, premier ile hızları neredeyse aynı. Çok mantıksız bir durum kaldı ki premierin sistem fiyatı ile sultanın sistem fiyatı arasında büyük fark var.
3- Bu iki şeye bağlı olarak araba galeri fiyatları artabilir. Zırh fiyatları artabilir. Kaldı ki zaten zırh %100, aşırı hızlı giden araba çarpınca direkt zırhı kırılabilir.
4- Bu hızlandırmalar şehir içerisinde işlevsiz olabilir. Şehir içerisinde yine arabaların hızları sınırlandırılabilir, araba 180 basıyor ise şehir içerisinde 150 basar gibi. AMA Şehir dışında bırakın istediğimiz kadar hızlanalım. Şehir dışında rol yapan kaç kişi var sanki? Her şey şehir içinde. Şehir dışında rahat rahat hız yapsın arabalar, LV veya SF örneğin.
Bence artık arabalara bu tarz yenilikler olması gerekiyor yıl oldu 2024, bazı şeyleri değiştirsek güzel olur diye düşünüyorum. Çeşitlilik iyidir.