Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][04/03/2024] Leonardo Bryson - Hile K.

Başlatan xWoxy, 16 Ocak 2024, 00:59:13
Okunma sayısı 3196 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı xWoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Haziran 2024, 03:03
Toplam oynama: 59 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Mayıs 2024, 18:23
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
[IN PROB][04/03/2024] Leonardo Bryson - Hile K.
« : 16 Ocak 2024, 00:59:13 »
2 hafta önce ic jailde bir kaç çocuk ic-ooc yapip beni kendilerine kinlendirmişlerdi. Bende bir hata yapıp fakebulleti açmıştım, o an çok sinirliydim. Pişmanlık duyuyorum, keşke yapmasaydım. Probation sürecine girmek istiyorum teşekkürler.

Rol planım şu şekildedir:

Aktif yerlere gidip insanlarla tanışıp sosyalleşirim. Kendime yeni arkadaşlar edinip onlarla güzel vakit geçirmeye çaba gösteririm. Genellikle, barlarda takılmayı, barmenlik yapmayı seviyorum. Bir bar satın alıp. Orayı sürekli olarak işleteceğim. Arada Glen Park'taki zencilerle tanışıp, onlarla ticaret masası kurmayı tercih ederim. İlerideki zamanlarda bir kadınla tanışıp, onunla bir evliliğe adım atmayı tercih ederim.

Rol planım bu şekildedir.
Seviye: 19
Yasak No: 27502
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/1185245839178870895/1196378282518646825/samp_14_01_2024_15_13_53.png?ex=65b7691a&is=65a4f41a&hm=93ad7a16120c554de4cde9c24b75d3b199fd6888f0bbe3dd6c952e1bbac85a21&
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile kullanımı: Fake Bullet
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Leonardp_Bryson
Dwayne_De_Crescenzo

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Ynt: Probation talebi
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2024, 06:36:46 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı xWoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2024, 14:28:03 »
haksız bir şekilde ic jaile düşmüştüm. Ben en azından öyle düşünüyorum. İc jaildeki kişilerde ic düşmanımdı. Onlar ic ooc yapıp. Beni kendilerini çok sinirlendirmişlerdi. Bende bir hata yapıp. Sobeit üzerinden FakeBullet func'ını aktif edip onlara saldırmıştım. O sırada Sihna bizi specliyormuş. Kişinin hasarlarını kontrol etti. Beni sunucudan yasakladı.

Yapıcağım roller bar açılışı, sosyal roleplay tarzında olucak.
Yasağımın açıldığı gün ilk işim bir bar satın almak olucak. Bar satın alıp onun ilk açılışına özel içecekleri bedava yapıp, amacım müşteri çekmek olucak. Her gün düzenli saat'lerde bar'ı işletip, farklı insanlarla tanışma niyetim olucak. Bar'dan gelen kazançlarla altıma bir spor araba alıp. Sokak yarışlarına katılıcağım. Sokak yarışların en iyisi olmaya çalışıcağım. Sokak yarışlarında tanınan biri olup, bir kadınla tanışıp onunla evlilik planlıyıcağım. Güzel bir eş, iki çocuk, bir ev, bir araba, bir işyeri. Herkesin hayalindeki şeyleri yapıcağım.

Umarım yeterli olmuştur.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2024, 05:18:23 »
Rol planınızı biraz daha detaylandırın.

Çevrimdışı xWoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2024, 02:55:17 »
Yasağımın açıldığı gün ilk işim NC atıp yeni bir karakter yapılandırmak ve bir bar satın almak olucak. Bar satın alıp onun ilk açılışına özel içecekleri bedava yapıp, amacım müşteri çekmek olucak. Her gün düzenli saat'lerde bar'ı işletip, farklı insanlarla tanışma niyetim olucak. Bar'dan gelen kazançlarla altıma bir spor araba alıp. Sokak yarışlarına katılıcağım. Sokak yarışların en iyisi olmaya çalışıcağım. Sokak yarışlarında tanınan biri olup, bir kadınla tanışıp onunla evlilik planlıyıcağım. Güzel bir eş, iki çocuk, bir ev, bir araba, bir işyeri. Herkesin hayalindeki şeyleri yapıcağım. Bütün bu şeylere sahip olmayı başardığımda ise diğer hedefim silah ticareti yapmak, silah ticaretinden gelen kara paraları sokak yarışları ve barlardan aklama amacım olucak, böylelikle bir kaç milyon cebime sıkıştıırp Richman'dan güzel bir malikane almayı düşünüyorum belki bir kaç tane koruma? belki küçük sevimli bir köpek? bunları edinip güzel ve aksiyon dolu bir hayat yaşamaya çalışıcam

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2024, 00:42:06 »
Probation sürecinde araç/ev/Silah/uyuşturucu/işyeri alıp satamaz, kullanamazsınız. ROl planınızı buna göre düzenleyin.

Çevrimdışı xWoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 05 Şubat 2024, 14:50:40 »
Yasağımın açıldığı gün ilk işim NC atıp yeni bir karakter yapılandırmak ve karakterimde bir bar sahibi olduğu için, barı işleteceğim onun ilk açılışına özel içecekleri bedava yapıp, amacım müşteri çekmek olucak. Her gün düzenli saat'lerde bar'ı işletip, farklı insanlarla tanışma niyetim olucak. Bar'dan gelen kazançlarla altıma bir spor araba alıp. Sokak yarışlarına katılıcağım. Sokak yarışların en iyisi olmaya çalışıcağım. Sokak yarışlarında tanınan biri olup, bir kadınla tanışıp onunla evlilik planlıyıcağım. Güzel bir eş, iki çocuk, bir ev, bir araba, bir işyeri. Herkesin hayalindeki şeyleri yapıcağım. Bütün bu şeylere sahip olmayı başardığımda ise diğer hedefim şehir ünlenmek olucak. Araba yarışlarından gelen kara paraları barlardan aklama amacım olucak, böylelikle bir kaç milyon cebime sıkıştıırp Richman'dan güzel bir malikane almayı düşünüyorum belki bir kaç tane koruma? belki küçük sevimli bir köpek? bunları edinip güzel ve güzel bir hayat yaşamaya çalışıcam

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Karen Wullet Lv.24
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2024, 03:56:59 »
Probation süreciniz boyunca ticaret yapamazsınız, rol planınızı buna göre düzeltiniz.

Çevrimdışı xWoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 06 Şubat 2024, 22:45:32 »
Arkadaşımın yeni birlik kurucakmış , o birliğe girerim ve sessiz, çok göze batmayan ve normal bir çete üyesi rolü yaparım. Bu birlik GYM'de açıcakmış, bu GYM'de antrenör rolu çevirmek istiyorum öte yandan etkinlikleri takip edip, etkinlik olduğunda katılıp, arkadaş edinmeye ve rol yapacağım. Çeşitli, zenci rolü yapan mahallelere giderim ve onlarla arkadaşlık kurmaya çalışır, birliğimize dost ararım. Binco, santa maria ve balıkçılık gibi yerlerde rol yapar ve kendimi insanlara eski balıkçı diye tanıtırım. Probation dönemim bitene kadar rol çeviririm kısacası. Özetle: Arkadaşımın birliğinde sessiz çete üyesi rolü, birliğın GYM'i açıldığında orada Antrenör rolü, boş zamanlarımda pizza, santa maria beach, ve balıkçılık mekanlarında insanlarla rol çevirip, arkadaş edinmeye çalışıcağım. Etkinlik alanlarında da bulunmak istiyorum
Umarım kabul edersiniz, iyi günler.

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Karen Wullet Lv.24
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2024, 00:19:58 »
Probation süreciniz boyunca illegal rol sergileyemezsiniz, sunucunun yararına legal bir şekilde planınızı güncel tutun.