Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

250 zırh kullanan federal ajanlar.

Başlatan Vitesse, 10 Ocak 2024, 06:53:25
Okunma sayısı 1989 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vitesse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leroy Allen Lv.33
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Mart 2025, 00:56
Toplam oynama: 188 gün, 5 saat
Birlik: *VCC
Köken: İspanyol
Son giriş: 14 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Ocak 2025, 23:08
Toplam oynama: 4 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsviçreli
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 23:53
Toplam oynama: 4 gün, 15 saat
Joel Laguna Lv.33
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 04:45
Toplam oynama: 14 gün, 9 saat
250 zırh kullanan federal ajanlar.
« : 10 Ocak 2024, 06:53:25 »
250 zırha karşı değiliz, defalarca kez kaldırılmayacağı zaten söylendi. Madem kaldırılmayacak, FBI bünyesindeki personellerin sivil bir şekilde takılıp 250 zırh olmaları saçma.

Sivil birisinin, tam teçhizatlı SWAT ile aynı zırhı taşıması tuhaf bir durum.

Örnek video -

Çevrimdışı Damonnn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 00:22
Toplam oynama: 86 gün, 15 saat
Son giriş: 20 Ocak 2024, 22:14
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Ynt: 250 zırh kullanan federal ajanlar.
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2024, 06:55:31 »
Destekliyorum, realite ile uzaktan yakından alakası olmayan bir durum. Sivil FBI herhalde Hulk kasları yüzünden 250 zırha sahipler  :?:

Çevrimdışı Ferit Baykara

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 19:54
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2024, 08:10:02 »
Hiç bir şekilde operasyon ve ya farklı bir büyük baskın rolü yok. Bir ay önce, iki ay önce, üç ay önce bu olayların tarihle bir alakası yok. Şuanda bile FBİ 250 zırhla geziyor ve bu gerçekten çok saçma olmaya başladı. Katılıyorum legalin illa ki bir üstünlüğü olacak, fakat bu üstünlüğü suistimal etmeninde bir anlamı yok. Bir kural getirilmesi şart. Şherifde nasıl sadece taktiksel birim alabiliyorsa aynı şekilde FBİ da büyük baskınlar dışında 250 zırh kullanmamalı. 250 zırh saçmalığını kaldıracağınız yok bari bir kural düzenlemesi getirin.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2024, 09:23:57 »
Ben 250 zırh olayını bile saçma buluyorum. Tamam kolluk kuvvetleri illegal adamlardan daha üstün olabilir ama oyun oynuyoruz sonuçta, polisle çatışmaya giren en sonunda zaten yakalanıyor veya polisler en sonunda üstünlük sağlıyor ama her neyse, kaldırılmayacağı için boşa dil dökmenin anlamı yok.

Destekliyorum, en azından sivil gezen FBI personellerinin 250 zırh alma durumuna el atılması gerekiyor çünkü gerçekçi bir durum değil.

Çevrimdışı mustaine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2024, 09:57:56 »
fbi acayip bir yer haline geldi. 250 zirh, snip ve spor arabayla istedigin gibi gezip istedigin zaman frekansa katilip legal dm atabiliyorsun. bana kalirsa bu sunucu icin gereksiz bir birlik, pasife cekilmesi cok daha uygun olur

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ocak 2025, 09:58
Toplam oynama: 139 gün, 13 saat
Tom Waldner Lv.30
Son giriş: 01 Haziran 2024, 18:55
Toplam oynama: 100 gün, 10 saat
Son giriş: 09 Aralık 2023, 22:31
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2024, 13:35:04 »
FBI tamamen pasife çekilirse daha iyi olur gibi. sunucu içerisinde FBI rolleri dönmüyor. yanı sıra bu 250 zırh olayı fazla abartılmış gibi. kullanan kişilere direkt yaptırım uygulanırsa, kurallar gelirse bir nebze önüne geçilir. sivilde 250 zırh ne?
1

Çevrimdışı ForteVeloce

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2025, 00:38
Toplam oynama: 51 gün, 7 saat
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2024, 14:44:07 »
Daha önce GA'lar tarafından birden fazla kez söylendi bu. Federal Ajanlar üzerlerinde zırh olmadan (DM yemedikleri sürece) çatışmaya giremezler. Bu kurallar kabul edilmiş olarak sayılır ve PD/SD/FBI yönetim kararında bulunmaktadırlar. Tıpkı Metro ve SEB birimlerinin yaptığı gibi FBI personelleri her pursuit olaylarına veya arananlara yönelmezler. Terörizm veya memura aktif ateş açan kişilere yönelim sağlarlar.

250 Zırh için destek versem bile kalkmayacağını burada hepimiz biliyoruz, bu sebepten ötürü desteklemiyorum.

Çevrimdışı Dave

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2025, 16:12
Toplam oynama: 439 gün, 1 saat
Köken: Arap
Son giriş: 30 Temmuz 2024, 14:29
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2024, 15:04:40 »
FBI tamamen pasife çekilirse daha iyi olur gibi. sunucu içerisinde FBI rolleri dönmüyor. yanı sıra bu 250 zırh olayı fazla abartılmış gibi. kullanan kişilere direkt yaptırım uygulanırsa, kurallar gelirse bir nebze önüne geçilir. sivilde 250 zırh ne?

Çevrimdışı Melville.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2025, 04:20
Toplam oynama: 391 gün, 14 saat
Aiden Joyce Lv.38
Son giriş: 16 Mart 2024, 14:51
Toplam oynama: 41 gün, 3 saat
Son giriş: 16 Mart 2024, 23:45
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 07 Eylül 2024, 02:40
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2024, 15:09:07 »
Örnek olarak paylaşılan video yaklaşık 5 ay öncesine ait ve o zamandan bu zamana FBI içerisinde belirli kurallar/prosedürler geldi. Örneğin sivil bir şekilde 250 zırh giyilmesi yasaklandı ek olarak FBI rolleri 250 zırh kullanımı ve sniper kullanımları zaten kısıtlandırılmış durumda, kontrol altında bu tür şeylere izin veriliyor. Suistimal eden kişiler olduğunu düşünüyorsanız şikayet oluşturabilirsiniz ve gerekli yaptırımlar uygulanır. FBI birliğinin rolleri için söylenecek bir şey varsa ise sürekli olarak rol yapan - paslayan ve çeviren bir oluşum. Oluşum içerisinde bulunan herkes tek tek kontrol ediliyor. İllegal veya legal oluşumların(kolluk kuvveti dışındaki birlikler) zaten FBI'ın yaptığı rolleri görmesi de çok realistik değildir. Bu sebeple rol olmadığını düşünmeniz de çok doğal. Eğer rol yapmadığını düşündüğünüz veya bu durumu suistimal eden birinin olduğunu düşünürseniz ticket açarak bildirebilirsiniz.

FBI adına söyleyeceklerim bu kadar, aklınızda soru işareti varsa ileti yoluyla sorabilirsiniz ve işleyiş hakkında bilgi alabilirsiniz. Bunun dışında pek sorun göremedim ben, zaten ar-ge'de sunduğunuz ve suistimal edildiğini öne sürdüğünüz kişide şuanda oluşum bünyesine dahil değil.
1

Çevrimdışı Vitesse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leroy Allen Lv.33
Son giriş: 26 Mart 2025, 00:56
Toplam oynama: 188 gün, 5 saat
Son giriş: 14 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
Son giriş: 22 Ocak 2025, 23:08
Toplam oynama: 4 gün, 9 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 23:53
Toplam oynama: 4 gün, 15 saat
Joel Laguna Lv.33
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 04:45
Toplam oynama: 14 gün, 9 saat
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2024, 15:11:15 »
Örnek olarak paylaşılan video 3 ay öncesine ait ve o zamandan bu zamana FBI içerisinde belirli kurallar/prosedürler geldi. Örneğin sivil bir şekilde 250 zırh giyilmesi yasaklandı ek olarak FBI rolleri 250 zırh kullanımı ve sniper kullanımları zaten kısıtlandırılmış durumda, kontrol altında bu tür şeylere izin veriliyor. Suistimal eden kişiler olduğunu düşünüyorsanız şikayet oluşturabilirsiniz ve gerekli yaptırımlar uygulanır. FBI birliğinin rolleri için söylenecek bir şey varsa ise sürekli olarak rol yapan - paslayan ve çeviren bir oluşum. Oluşum içerisinde bulunan herkes tek tek kontrol ediliyor. İllegal veya legal oluşumların(kolluk kuvveti dışındaki birlikler) zaten FBI'ın yaptığı rolleri görmesi de çok realistik değildir. Bu sebeple rol olmadığını düşünmeniz de çok doğal. Eğer rol yapmadığını düşündüğünüz veya bu durumu suistimal eden birinin olduğunu düşünürseniz ticket açarak bildirebilirsiniz.

FBI adına söyleyeceklerim bu kadar, aklınızda soru işareti varsa ileti yoluyla sorabilirsiniz ve işleyiş hakkında bilgi alabilirsiniz. Bunun dışında pek sorun göremedim ben, zaten ar-ge'de sunduğunuz ve suistimal edildiğini öne sürdüğünüz kişide şuanda oluşum bünyesine dahil değil.

3 ay önce de öyleydi, hala öyle. Değişen bir şey göremiyorum ben. Ek olarak bu SS'teki kişi halen daha oluşumda.  :-D