Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[19/01/2024] Carelia LayMinova - Hile K.

Başlatan is that supra, 08 Ocak 2024, 04:28:10
Okunma sayısı 890 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı is that supra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2024, 10:33
Toplam oynama: 21 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
[19/01/2024] Carelia LayMinova - Hile K.
« : 08 Ocak 2024, 04:28:10 »
07/12/2021 tarihinde hile kullanımı sebebiyle aldığım yasak benim için gerçekten öğretici bir deneyim oldu. O zamandan bu yana geçen üç yıl, bu süre zarfında yaptıklarımı düşünmem ve kendimi geliştirmem için bir fırsat oldu.

Bu süre zarfında, hile kullanımının ciddiyetini anladım ve bu tür davranışların bir topluluğa ve platforma ne kadar zarar verebileceğini kavradım. Rina Platformu adına gösterdiğiniz güveni boşa çıkardığım için içtenlikle pişmanım.

Sizlere, bu hatalardan ders çıkardığımı ve artık daha olgun ve sorumlu bir kullanıcı olmaya kararlı olduğumu belirtmek isterim. Rina Platformu'nun değerlerine saygı göstermek, sağlıklı bir oyun ortamı oluşturmak ve topluluğa katkıda bulunmak için elimden geleni yapmaya hazırım.

Bu konuda size ve Rina topluluğuna güvence veriyorum: Eğer yasak kaldırılırsa, bundan sonra dürüst, saygılı ve etik bir şekilde hareket edeceğim. Hatalarımdan ders çıkarmış bir şekilde, Rina Platformu'nun bir parçası olarak sağlıklı bir oyun ortamı oluşturmak için elimden geleni yapacağım.

Affınıza layık olabilmek için göstereceğim çaba için bir fırsat tanımanızı içtenlikle talep ediyorum. Bu hatalardan öğrenip büyüdüm ve artık daha iyi bir kullanıcı olmak için kararlıyım.

Saygılarımla,

Carelia_LayMinova

Rol hikayesi;
Gökyüzünde dolaşan serin rüzgarlar, insan hayatını farklı coğrafyalara sürükleyen bir güçtür. Carelia LayMinova, bu rüzgarlara karşı koymak ve göçmenlerin haklarını savunmak adına yaşayan bir kuvvetin simgesidir. Rusya'dan Amerika'ya uzanan bir göç hikayesi, onu kararlı ve güçlü bir aktivist haline getirmiştir.

Carelia, koyu kahverengi saçları ve yeşil gözleriyle, birçok kültür arasında köprü kurma yeteneğine sahip bir antropologdur. Göçmen ailesinin bir parçası olarak doğmuş, kültürler arası bağlantıları sayesinde insanları bir araya getirmeyi amaçlamıştır. Ancak, Amerika'ya ayak bastığında, yeni bir ülkede kendi kimliğiyle nasıl bağlantı kuracağını keşfetme zorluğuyla karşı karşıya kalmıştır.

Göçmen hakları savunucusu olarak, Carelia, toplumda farkındalık yaratma ve göçmenlerin zorluklarına dikkat çekme misyonunu taşımaktadır.

Seviye: 11
Yasak No: #15761
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/800809380643471360/1193465720487542865/image.png?ex=65acd091&is=659a5b91&hm=64725d97d1c35df5f878bd0b4ea54edfeef1bef1aea8c42db2ced1111abdf984&
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Carelia_LayMinova

Çevrimdışı is that supra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Probation Başvurusu.
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2024, 04:28:10 »
Yasaklama Türü: Client Ban

Yanlışlıkla girmişim, şimdi fark ettim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2024, 06:00:41 »
Yasağınızın oyun içi ekran görüntsünü ekleyin.

Çevrimdışı is that supra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı is that supra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 09 Ocak 2024, 15:23:58 »
Biz buraya geldiğimizde, karşılaştığımız zorluklar beni derinden etkiledi. Dil sorunları, iş bulma çabaları, bir yabancı olarak kabul edilmeme hissi... Ama şimdi, bu deneyimlerin beni buraya getirdiğini ve göçmen hakları için mücadele etmeye karar verdiğimi fark ettim.

Şu anda Los Santos'ta giderek artan göçmen sorunları var ve ben bu durumu değiştirmek istiyorum. Yapacaklarımın başında, toplumu bu sorunlar konusunda bilinçlendirmek var. Etkinlikler düzenleyip, kampanyalar başlatarak insanları bu konuda eğitmek istiyorum. Göçmenlerin gerçek hikayelerini paylaşarak, onların yaşadığı zorlukları göstermeye çalışacağım.

Ayrıca, belediyelerle ve yerel hükümetle işbirliği yaparak göçmenlere yönelik destek programlarını artırmaya çalışacağım. Belki de dil eğitimi fırsatları sağlamak veya iş bulma süreçlerini kolaylaştırmak adına projeler geliştirebilirim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2024, 06:14:32 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

19/01/2024

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Karen Wullet Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Ynt: [19/01/2024] Carelia LayMinova - Hile K.
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2024, 18:17:57 »
Arşivlendi.