07/12/2021 tarihinde hile kullanımı sebebiyle aldığım yasak benim için gerçekten öğretici bir deneyim oldu. O zamandan bu yana geçen üç yıl, bu süre zarfında yaptıklarımı düşünmem ve kendimi geliştirmem için bir fırsat oldu.
Bu süre zarfında, hile kullanımının ciddiyetini anladım ve bu tür davranışların bir topluluğa ve platforma ne kadar zarar verebileceğini kavradım. Rina Platformu adına gösterdiğiniz güveni boşa çıkardığım için içtenlikle pişmanım.
Sizlere, bu hatalardan ders çıkardığımı ve artık daha olgun ve sorumlu bir kullanıcı olmaya kararlı olduğumu belirtmek isterim. Rina Platformu'nun değerlerine saygı göstermek, sağlıklı bir oyun ortamı oluşturmak ve topluluğa katkıda bulunmak için elimden geleni yapmaya hazırım.
Bu konuda size ve Rina topluluğuna güvence veriyorum: Eğer yasak kaldırılırsa, bundan sonra dürüst, saygılı ve etik bir şekilde hareket edeceğim. Hatalarımdan ders çıkarmış bir şekilde, Rina Platformu'nun bir parçası olarak sağlıklı bir oyun ortamı oluşturmak için elimden geleni yapacağım.
Affınıza layık olabilmek için göstereceğim çaba için bir fırsat tanımanızı içtenlikle talep ediyorum. Bu hatalardan öğrenip büyüdüm ve artık daha iyi bir kullanıcı olmak için kararlıyım.
Saygılarımla,
Carelia_LayMinova
Rol hikayesi;
Gökyüzünde dolaşan serin rüzgarlar, insan hayatını farklı coğrafyalara sürükleyen bir güçtür. Carelia LayMinova, bu rüzgarlara karşı koymak ve göçmenlerin haklarını savunmak adına yaşayan bir kuvvetin simgesidir. Rusya'dan Amerika'ya uzanan bir göç hikayesi, onu kararlı ve güçlü bir aktivist haline getirmiştir.
Carelia, koyu kahverengi saçları ve yeşil gözleriyle, birçok kültür arasında köprü kurma yeteneğine sahip bir antropologdur. Göçmen ailesinin bir parçası olarak doğmuş, kültürler arası bağlantıları sayesinde insanları bir araya getirmeyi amaçlamıştır. Ancak, Amerika'ya ayak bastığında, yeni bir ülkede kendi kimliğiyle nasıl bağlantı kuracağını keşfetme zorluğuyla karşı karşıya kalmıştır.
Göçmen hakları savunucusu olarak, Carelia, toplumda farkındalık yaratma ve göçmenlerin zorluklarına dikkat çekme misyonunu taşımaktadır.
Seviye: 11
Yasak No: #15761
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/800809380643471360/1193465720487542865/image.png?ex=65acd091&is=659a5b91&hm=64725d97d1c35df5f878bd0b4ea54edfeef1bef1aea8c42db2ced1111abdf984&
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Carelia_LayMinova