Ban yeme sebebim Los Santos Police Department birliğinin bana ayrı olarak tanıdığı üniforma, araç ve silahlar ile ardı ardına oyuncuları sebepsizce vurmamdır. Departmandan araç aldım, Idlewood'a gittim ve kanalizasyon denen yerdeki bir kişiye sıktım. Güvenli bölgeye kaçtı, beceremedim. Sonra Market caddesinin arkasındaki sokakta birisi sheriff olmak üzere 3 kişiyi yaralıya düşürdüm. Sonra oradan çıkıp Ocean Docks bölgesine gidip çimentoculuk yapan birisini vurdum ve banlandım.
Sunucuya girersem rol planım şu şekildedir; karakterim uzun süredir farklı bir eyalette büyükbabasının yanındadır, yani Chicago'da. Orada bir fastfood dükkanında çalışıyor, büyükbabasına göz kulak oluyordu. Kaldıkları ev büyükbabasının evidir. Bu süreç bir süre bu şekilde stabil olarak ilerlemiştir ve bir gün karakterimin büyükbabası kalp krizi geçirerek ölür. Karakter büyük babasının ölümünden sonra Chicago'daki her şeyini bırakır ve Los Santos'a tekrardan döner, burada bulduğu en düzgün otelden bir otel odası kiralar ve dışarıya çıkıp alışık olduğu bir işi, yani bir yemekçi mekanında kısa süreli işe girmek için arayışa koyulur. Karakterim yaptığı bu işi pek sevemez ve kendi kendini araştırmaya başlar. Nelerden hoşlandığını, neler yaparken mutlu olduğunu, nasıl bir kişiliğe sahip olduğu gibi özellikleri. Karakterim disiplini seven, insanlara yardım etmeyi, öğretici olmayı ve dürüstlüğü seven biridir. Karakterim zaman zaman mekana gelen güler yüzlü polisler ile sık sık konuşur ve onlarla sohbet edip tanışmayı sever. İlerleyen zamanlarda polislik karakterimin dikkatini çeker ve aklının bir köşesine yer edinir. Polislerin yetkilerini, görevlerini ve yapabileceklerini karakterim araştırmaya koyulur ve kendine hemen hemen uyduğunu görür, şansını bu yolda denemek üzere yola koyulur.
Yukarıda yazan yerde Los Santos'a gelmeden önceki yazanlar, karakterin Los Santos'tan gittiğinde yaptıklarıdır. Los Santos'a geldiğinden itibaren olan yeri ben rolde yapmaya başlayacağım. En fazla bu kadar detaylandırabiliyorum, devamı rolün ilerleyişine bağlıdır.