Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

HERKESE SELAM

Başlatan Shepard, 08 Ocak 2024, 01:07:22
Okunma sayısı 1470 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Kasım 2019, 17:27
Toplam oynama: 61 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
HERKESE SELAM
« : 08 Ocak 2024, 01:07:22 »
Dostlar herkese selam uzun bir adan sonra giriş yaptım. Sizde durumlar nasıl? Umarım her şey gönlünüzce olur. Ben kurye oldum işin doğrusu hayatımı iki teker de kazanıyorum yaptığım işi seviyorum.  Zevk ve işi bir araya getirdim diyebilirim kısaca. Tutkularımın peşinden gidiyorum Allah nasip ederse yaza güzel bir motor alacağım. Geçmiş mesajlarıma bakıyorum da çok saçmalamışım işin doğrusu ben bile yazdıklarıma anlam veremiyorum. Şarkıların, açan güneşin, yağan yağmurun, kapalı olan havanın değerli olduğunu anladığım dönemdeyim. Yaşım 22 pek çoğunuza bir şey ifade etmeyebilir fakat arkama baktığım da "LAN" diyorum. Zaman çok çabuk geçmiş  :)) Sizleri selamlıyorum hoşça kalın  <3

Çevrimdışı midyat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 04 Ağustos 2023, 15:59
Toplam oynama: 6 gün, 7 saat
Ynt: HERKESE SELAM
« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2024, 00:42:27 »
ne alacan kral motor

Çevrimdışı Ferit Baykara

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 19:54
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Ynt: HERKESE SELAM
« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2024, 00:49:05 »
Kuryerlik çok yorucu ve tehlikeli iş, dikkatli olmalısın. Hayatında başarılar dostum, kendine dikkat et. Umarım bir gün istediğinden daha fazlasını başarmış olursun.