Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

250 Zırh Kaldırılmalı, 250 zırhlar niye direkt ölümcül güç veriyor??????

Başlatan $$$$$$$$$$$$$$$$$$, 07 Ocak 2024, 17:21:17
Okunma sayısı 1282 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Temmuz 2024, 22:49
Toplam oynama: 118 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Mick Brandt Lv.20
Son giriş: 23 Nisan 2024, 12:20
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
Öncelikle konuya uzun uzun değiniceğim, 250 zırh muhabbeti yaklaşık bir yıl oldu herhalde tam hatırlamıyorum ama bakın bu 250 zırha en karşı çıkanlardan biriydim hala da öyleyim, Neymiş efendim pd düşüyor şöyle böyle diye bir kaç admin avuttu bizi açıkça kimse kusura bakmasın. 250 Zırhı sadece baskın yapan Swat kadrosuna vericez dediler hadi eyvallah dedik okey dedik sıkıntı yok. Fakat ben o günde şunu söylemiştim SWAT 250 zırh ise Swatın sayısını arttırıcaklar dedim. Önüne gelende Swata rahatca girebiliyor kimse kusura bakmasın bu gayet öyle. Bu Swatın attırılması Polisi ölümsüz boss gibi bir şey yapıyo ve özgüven aşılanıyor he onu geçtim yine düşüyorlar orası ayrı.

250 zırhtan aldıkları özgüven videoda görülmekte eve baskın atarken ve bir tek emote bile yok baskın rolü tamamen yanlış adam 250 zırhı var diye robotik bir şekilde odalara dalıyor bu ona verdiği zırh güven veriyor ben bunu açıkça söylüyorum.

5 Kişi odada 100 can 100 zırhlı bir Deagle oyuncusunu yarım saatte düşüremiyor bu da ap ayrı bir rezillik! Swata iyi kişilerin alınması sayısının az tutulması gerek madem kaldırmıcaksınız 250 zırhı Herkese 250 zırh vermeyin abicim. Adama hs atıyoruz zırhından gidiyor ne kadar saçma bir şey bu farkında mısınız?

Onu geçtim arabada aranan kişilerin olmadığını söylemek isterim 3 Swat tankı çağırılıyor. Olay sonunda soruşturduğumuzda Jimmie isimli arkadaşımızın memur cana kast dan arandığı söyleniyor fakat bizi takip eden bir adet Sheriff sultanı yine aynı 250 zırh onlarda sanırsam bize ihtar ve siren yakmıyor. Öyle bir durum olsa Jimmie zaten teslim olucak orasıda ayrı. Bu olayda Sherifin siren yakmaması tamamiylen Pd nin korkak bir şekilde eğitilmesi ile bağdaşıyor. Sonrasına gelicek olursak araba takla atmış bir şekilde sıkıştırılmış Adam sağa çek diyor ölümcül ihtar veriyor. Ya abicim sana orada deagle ile drive by mi atıcam ben neyin bu özgüveni anlamıyorum ki? Niye ölümcül ihtar veriyorsun araç zaten etkisiz halde.

Bu rezilliği gören kişilerden bir kaçı admin isimlerini vereyim hemen Awarchy başta olmak üzere ve Jaxie var. Bu arkadaşlarımız bu sunucuyu gun rp ye çevirmekle uğraşıyor sanırsam biz ne kadar role destek versekte bir kaç arkadaşımızın canı sıkıldığı için hor görülüyoruz bakın ben bu konuda ne kadar sert eleştiri yapsam haklıyım dün akşamki olaydan sonra 1 milyon kaybımız var arkadaşlar.

Bugün bana olduğunu yarında size olacağını biliyorum ki gördük zaten bu geçmişte yaşandı birkaç arkadaşımızda hatta birkaç  değil birsürü arkadaşımızda yaşandı ben böyle 2 3 olay daha yaşadım.

Son kısımda ise Police Officer 1'in ne kadar gidipde dm meraklısı olduğunu anladım ben o parçadan adam chati okumadan başkasının emotesiyle beni karıştırıyor hemen üstümeki silahı alıyor. Pd nin yetkilileride bu elemanları eğitmek içinde eğitimsiz ilk Üst yetkili insanlar eğitim alsın lütfen!

250 Zırh konusunda hala ve hala tavrım net! Bunlar yaşanmaya devam ediyor. Ben role ne kadar da destek verirsem vereyim. Bu adamlara karşı sabrımız taştı artık. 250 Zırhın kalkması, kalkmadığı taktirdede Swat Metropolitan gibi bölümlerinde kişi sayısının azaltılması ve ayrıca HS den sıkıncada zırha gitmesin lütfen artık yeter!  Argeyi desteklemeyide ailesiyle sınıyorum bu kadar netim bu konu hakkında zıt bir görüş bulunamaz!

Çevrimdışı rip99

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Eylül 2024, 17:56
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Suçuna bağlı ihtar veriliyor, cana kast edersen adam direkt olarak ölümcül verir. Bir şans daha verelim, belki pişmandır mı diyecek? Trajikomik. 250 meselesine gelecek olursak, bundan aylar önce bunu dile getirseniz belki size hak verir, haklı görebilirdim fakat artık taktiksel birim harici 250 zırh alan yok, buna ek olarak beş (5) kişiden fazlası bulunduğu taktik birimi içerisinde 250 zırh alamıyor. Yani saha içerisinde maksimum 5 sd, 5 pd tarafından olmak üzere 250 zırh ile karşılaşıyorsunuz. Buna ek olarak, rol yaptığınızı dile getirdiğiniz yerler var; uzun süredir buralardayım fakat buna rastgelemedim, ben de dilerdim ki rol yapıyor olsalar. Emin olun öyle bir durumla karşılaşıldığında, buraya gelip 250 zırh konusu açacak olmazdınız, öyle bir niyeti olan da rol yapacağım, neden 250 diye yakınmazdı zaten. Peşpeşe argelerin hâli hazırdaki kısıtlamaları daha öteye götüreceğini hiç düşünmüyorum, yine de bol şans. :D
1

Çevrimdışı veda2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Osiki Sokama Lv.20
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 05:17
Toplam oynama: 103 gün, 10 saat
Oki Maga Lv.20
Köken: Japon
Son giriş: 23 Nisan 2024, 12:44
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 25 Nisan 2024, 00:49
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 02:11

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Temmuz 2024, 22:49
Toplam oynama: 118 gün, 22 saat
Mick Brandt Lv.20
Son giriş: 23 Nisan 2024, 12:20
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
Suçuna bağlı ihtar veriliyor, cana kast edersen adam direkt olarak ölümcül verir. Bir şans daha verelim, belki pişmandır mı diyecek? Trajikomik. 250 meselesine gelecek olursak, bundan aylar önce bunu dile getirseniz belki size hak verir, haklı görebilirdim fakat artık taktiksel birim harici 250 zırh alan yok, buna ek olarak beş (5) kişiden fazlası bulunduğu taktik birimi içerisinde 250 zırh alamıyor. Yani saha içerisinde maksimum 5 sd, 5 pd tarafından olmak üzere 250 zırh ile karşılaşıyorsunuz. Buna ek olarak, rol yaptığınızı dile getirdiğiniz yerler var; uzun süredir buralardayım fakat buna rastgelemedim, ben de dilerdim ki rol yapıyor olsalar. Emin olun öyle bir durumla karşılaşıldığında, buraya gelip 250 zırh konusu açacak olmazdınız, öyle bir niyeti olan da rol yapacağım, neden 250 diye yakınmazdı zaten. Peşpeşe argelerin hâli hazırdaki kısıtlamaları daha öteye götüreceğini hiç düşünmüyorum, yine de bol şans. :D

aslan kardesim senin gözünü seveyim, bir tane sd pd sultanının direkt ölümcül güç vermediğini bana göster oyunu bırakıcam

Çevrimdışı rip99

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Eylül 2024, 17:56

aslan kardesim senin gözünü seveyim, bir tane sd pd sultanının direkt ölümcül güç vermediğini bana göster oyunu bırakıcam
Anlamıyorsun herhâlde, neden suçun ağırsa sana ölümcül güç vermesin ki? Bugün bekleyelim, yarın veririz mi diyecekler?  :))

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yaşanan olaya ben haklı haksız diye bir yorum da yapmadım sadece arandığı için böyle bir şey gerçekleşmiş dedim. Hata olduğunu düşündüğünüz şeye şikayet açacaksınız aynı konuyu 2. kez açarak bize açıklamanızın bir anlamı yok.
Diğer konu üzerinde 250 zırh konusunda gerekli açıklamayı yaptım. 15 kişi odaya dalmaları 15 kişinin de 250 zırh taşıdığı anlamına gelmiyor orada en fazla 5 kişi 250 zırhlıdır geri kalanı da 100. 250 zırh kullanabilen PD ve SD SWAT kadroları toplamı 10 kişi oluyor. Önceki yanıtta bunu söylememe rağmen anlaşılmamış. Konu kilit kışkırtıcı yorumlara da ileti yasağı uygulanacak.