Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rina Roleplay PD Kadrosu Rezilliği - 250 Zırh Kaldırılmalı!

Başlatan GUNN!!!, 07 Ocak 2024, 15:49:48
Okunma sayısı 3820 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GUNN!!!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 03:40
Toplam oynama: 31 gün, 10 saat
Öncelikle konuya uzun uzun değiniceğim, 250 zırh muhabbeti yaklaşık bir yıl oldu herhalde tam hatırlamıyorum ama bakın bu 250 zırha en karşı çıkanlardan biriydim hala da öyleyim, Neymiş efendim pd düşüyor şöyle böyle diye bir kaç admin avuttu bizi açıkça kimse kusura bakmasın. 250 Zırhı sadece baskın yapan Swat kadrosuna vericez dediler hadi eyvallah dedik okey dedik sıkıntı yok. Fakat ben o günde şunu söylemiştim SWAT 250 zırh ise Swatın sayısını arttırıcaklar dedim. Önüne gelende Swata rahatca girebiliyor kimse kusura bakmasın bu gayet öyle. Bu Swatın attırılması Polisi ölümsüz boss gibi bir şey yapıyo ve özgüven aşılanıyor he onu geçtim yine düşüyorlar orası ayrı.

250 zırhtan aldıkları özgüven videoda görülmekte eve baskın atarken ve bir tek emote bile yok baskın rolü tamamen yanlış adam 250 zırhı var diye robotik bir şekilde odalara dalıyor bu ona verdiği zırh güven veriyor ben bunu açıkça söylüyorum.

5 Kişi odada 100 can 100 zırhlı bir Deagle oyuncusunu yarım saatte düşüremiyor bu da ap ayrı bir rezillik! Swata iyi kişilerin alınması sayısının az tutulması gerek madem kaldırmıcaksınız 250 zırhı Herkese 250 zırh vermeyin abicim. Adama hs atıyoruz zırhından gidiyor ne kadar saçma bir şey bu farkında mısınız?

Onu geçtim arabada aranan kişilerin olmadığını söylemek isterim 3 Swat tankı çağırılıyor. Olay sonunda soruşturduğumuzda Jimmie isimli arkadaşımızın memur cana kast dan arandığı söyleniyor fakat bizi takip eden bir adet Sheriff sultanı yine aynı 250 zırh onlarda sanırsam bize ihtar ve siren yakmıyor. Öyle bir durum olsa Jimmie zaten teslim olucak orasıda ayrı. Bu olayda Sherifin siren yakmaması tamamiylen Pd nin korkak bir şekilde eğitilmesi ile bağdaşıyor. Sonrasına gelicek olursak araba takla atmış bir şekilde sıkıştırılmış Adam sağa çek diyor ölümcül ihtar veriyor. Ya abicim sana orada deagle ile drive by mi atıcam ben neyin bu özgüveni anlamıyorum ki? Niye ölümcül ihtar veriyorsun araç zaten etkisiz halde.

Bu rezilliği gören kişilerden bir kaçı admin isimlerini vereyim hemen Awarchy başta olmak üzere ve Jaxie var. Bu arkadaşlarımız bu sunucuyu gun rp ye çevirmekle uğraşıyor sanırsam biz ne kadar role destek versekte bir kaç arkadaşımızın canı sıkıldığı için hor görülüyoruz bakın ben bu konuda ne kadar sert eleştiri yapsam haklıyım dün akşamki olaydan sonra 1 milyon kaybımız var arkadaşlar.

Bugün bana olduğunu yarında size olacağını biliyorum ki gördük zaten bu geçmişte yaşandı birkaç arkadaşımızda hatta birkaç  değil birsürü arkadaşımızda yaşandı ben böyle 2 3 olay daha yaşadım.

Son kısımda ise Police Officer 1'in ne kadar gidipde dm meraklısı olduğunu anladım ben o parçadan adam chati okumadan başkasının emotesiyle beni karıştırıyor hemen üstümeki silahı alıyor. Pd nin yetkilileride bu elemanları eğitmek içinde eğitimsiz ilk Üst yetkili insanlar eğitim alsın lütfen!

250 Zırh konusunda hala ve hala tavrım net! Bunlar yaşanmaya devam ediyor. Ben role ne kadar da destek verirsem vereyim. Bu adamlara karşı sabrımız taştı artık. 250 Zırhın kalkması, kalkmadığı taktirdede Swat Metropolitan gibi bölümlerinde kişi sayısının azaltılması ve ayrıca HS den sıkıncada zırha gitmesin lütfen artık yeter!  Argeyi desteklemeyide ailesiyle sınıyorum bu kadar netim bu konu hakkında zıt bir görüş bulunamaz!
1

Çevrimdışı Serdengeçti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 31 Aralık 2023, 23:59
Toplam oynama: 90 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
o esnada :embarrassed:
1

Çevrimdışı imackdathere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Polonyalı
Son giriş: 21 Ağustos 2024, 19:53
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 21:52
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Konunun kapatılmasıyla ilgili haksızlık olduğunu düşünüyorum. Konuyu açan kişi ve sizin bu kararı verirken hangi kriterlere göre hareket ettiğinizi anlamam konunun açılması adına yardımcı olabilir. Belki de benim anlamadığım bir şey var, aydınlatırsanız sevinirim.
1

Çevrimdışı ErenBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 15 Mart 2024, 22:30
Toplam oynama: 255 gün, 10 saat
Adolf Werner Lv.32
Köken: Alman
Son giriş: 11 Şubat 2024, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Birlik: ****** *****lie
Kril Samara Lv.32
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2024, 23:55
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Birlik: ******** *arm
Konunun kapatılmasıyla ilgili haksızlık olduğunu düşünüyorum. Konuyu açan kişi ve sizin bu kararı verirken hangi kriterlere göre hareket ettiğinizi anlamam konunun açılması adına yardımcı olabilir. Belki de benim anlamadığım bir şey var, aydınlatırsanız sevinirim.
1

Çevrimdışı metovski

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 31 Aralık 2024, 23:20
Toplam oynama: 396 gün, 13 saat
Son giriş: 30 Kasım 2024, 10:21
Toplam oynama: 3 gün, 11 saat
Son giriş: 02 Mart 2025, 20:15
Toplam oynama: 52 gün, 16 saat
Son giriş: 30 Kasım 2024, 10:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Matheo Moses Lv.36
Köken: İngiliz
Son giriş: 30 Kasım 2024, 10:23
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat

:like:
destekledim.
1

Çevrimdışı wraith

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ocak 2025, 19:28
Toplam oynama: 201 gün, 16 saat
250 zırh ile ben de oynadım 9 ay boyunca keşfettiğim şeyler sadece acayip OP olması girdiğim 6V1 çatışmada galibiyeti elime alıyordum evet bunun farkında olarak hızlıca dalabiliyordum o yüzden bu olay artık saçmalığa vardı tüm departmanın 250 zırh alıp baskına gelmesi çok garip bir hal alabilir bu konuya verebileceğim desteği vereceğim hak eden hak ettiğini bulur, saygilar....  :shushing-face_1f92b:
3

Çevrimdışı imackdathere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Polonyalı
Son giriş: 21 Ağustos 2024, 19:53
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 21:52
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
250 zırh ile ben de oynadım 9 ay boyunca keşfettiğim şeyler sadece acayip OP olması girdiğim 6V1 çatışmada galibiyeti elime alıyordum evet bunun farkında olarak hızlıca dalabiliyordum o yüzden bu olay artık saçmalığa vardı tüm departmanın 250 zırh alıp baskına gelmesi çok garip bir hal alabilir bu konuya verebileceğim desteği vereceğim hak eden hak ettiğini bulur, saygilar....  :shushing-face_1f92b:
Oyunun keyifli olması ve adil bir rekabet ortamının korunması önemli. Umarım bu tür dengesizliklerle ilgili gelişmeler olur ve oyun daha keyifli hale gelir.

Herkesin adil bir rekabet içinde eğlenebilmesi dileğiyle  <3
2

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 21:12
Toplam oynama: 71 gün, 2 saat
Birlik: *ank
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Şubat 2024, 13:47
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
250 zırh kaldırılmalı, destekliyorum.
1

Çevrimdışı wenoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen McField Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 16 Nisan 2025, 12:38
Toplam oynama: 68 gün, 21 saat
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:12
Toplam oynama: 246 gün, 19 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:04
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Köken: Arap
Son giriş: 29 Nisan 2024, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
Owen Mowen Lv.30
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:56
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
1

Çevrimdışı Florian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Aralık 2024, 21:38
Toplam oynama: 330 gün, 11 saat
Albert Hierz Lv.30
Son giriş: 06 Ekim 2024, 15:44
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 00:51
Toplam oynama: 5 gün, 22 saat
Üst yönetimin artık çözüm arayaşında olmasını istiyoruz, nasıl bir sistem argede ihlaller çoğalır denilip reddediliyorsa aynı şekilde ihlallerin çoğaldığını gördüğünüz takdirde incelemeye alınması gereken bir konu.
1