- Neden yasaklandım? Aslında bunu bende bilmiyorum o zamanlar RinaV oynuyordum sonra bir gün samp forumuna girdim ve karakterimin hileden dolayı yasaklandığını gördüm o zamanlarda Craftrise sızıntısı vardı hesabımın ordan çalınıp kullanıldığını düşünüyorum.
- Kendi bakış açımdan ve rol partnerimle ilgili düşündüğüm bir plan var. Eğer uyumlu bir partner bulabilirsem, beraber keşfetmek, farklı aktivitelere katılmak ve birbirimizle vakit geçirmek istiyorum. İç dünyamızda güç birliği yaparak, şehirdeki çeşitli konularda etkili olmayı hedefliyorum. Şehre yeni yerleşip, kendi başarı hikayemizi yazmak için çeşitli fırsatları değerlendireceğiz. Belki de bir şirket kurarız veya ortak bir iş girişiminde bulunuruz.
Kazandığımız gelirle, yepyeni bir pub ve belki de benzersiz bir mekan açma fikri beni heyecanlandırıyor. Ayrıca, şehirdeki insanlara istihdam sağlayarak, topluma bir şeyler katmak istiyorum.
Eğer şans bize gülerse, şehirdeki ilginç kişilerle tanışarak güçlü bağlar kurmayı düşünüyorum. Belki de evlenip aile kurarız, fakat bu süreçte değişiklik ve sürprizlerle dolu bir yolculuk geçirmek istiyoruz. Hayatın akışına bırakarak, birlikte büyümek ve öğrenmek istediğimiz birçok şey var.