Detaylıca ban sebebim:
Arkadaşlarım ile bizi vuran birlik düşmanlarımızı arıyorduk, bu sırada iki tane kişi bir motor ile bizi takip etmeye başladı, arkadaşım araçtan indi ve kişilerle konuştu, arkadaşıma DM attılar, daha sonra biz bunu gördük ve kişileri yere düşürdük. Fakat kişilerin ikiside düştükleri sırada quit attılar, 1 dakika sonra tekrar oyuna girdiler, ve tekrar quit attılar, bunu en az 15 kere yaptılar. Bende sinirlendim ve oyunuma hile kurup tekrar girdim. AFK scriptini açıp adamların yanına gidip direk RK etmek istiyordum kişileri fakat kanji tarafından haklı bir şekilde banlandım.
Rol planı:
Yasağım açıldığında sunucuda ki bir çete birliğinde uyuşturucu ve alkol bağımlısı, ergen sayılacak siyahi bir kadın olarak sokak rollerine gireceğim, sokaklarda kişilere yemek satacak, gerektiğinde taksicilik yapacağım. Probationum bittiğinde uyuşturucu gibi materyalleri tedarik edecek ve bunun rollerini birliğim adına gerçekleştireceğim ve bir şirket kuracağım, bu şirket içerisinde personellere özel etkinlikler yapacağım, otomotiv şirketi ile sunucudaki kişilere daha ucuz araçlar alabilme imkanı sağlayacağım.