- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın : Hile Kullanımı
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın
Öncelikle şehire dönüş yaptığım zaman genellikle şehir içerisinde dolaşarak insanlarla sosyalleşmeye çalışacağım,kendime uygun bir eş arayacağım,ardından genellikle idlewood taraflarında aracımla birlikte gezeceğim. Şehirde geçirdiğim eski dönemleri hatırlayıp biraz hüzünleneceğim,bir süre bu şekilde şehir özlemimi giderdikten sonra kendime bir adet bar açacağım.Ardından burayı daha sosyal bir mekan yaparak insanlarla aramı güzelleştireceğim kendime yakın bir dost bulduktan sonra onunla birlikte işletmemizi genişleteceğim bu süre zarfında taksicilik mesleği ile uğraşacağım karakterim balık tutmayı çok seviyor bu yüzden balık tutup satmayı düşünüyorum taksicilik haricinde geceleri ise sahil kenarında bir kaç adet bira alacağım karakterim alkol bağımlısı olduğu için ve sahil kenarında Sırbistan'da kaybettiğim kardeşimi düşüneceğim.Probation sürecim bittikten sonra ise deniz kenarında bir adet ev alıp eşimle birlikte bir yazlık gibi bir ev dizayn etmeyi düşünüyorum bu evde eşimle beraber yaşamayı düşünüyorum.