Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fenerbahçe - Galatasaray, 24.12.2023 - 29.12.2023

Başlatan jinzuke, 23 Aralık 2023, 06:13:17
Okunma sayısı 4843 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jinzuke

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 20 Kasım 2024, 22:08
Toplam oynama: 184 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsveç
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 08:27
Toplam oynama: 20 gün, 7 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Haziran 2024, 12:40
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 20:09
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Birlik: ********ELD
Köken: İskandinav
Son giriş: 02 Haziran 2024, 12:14
Fenerbahçe - Galatasaray, 24.12.2023 - 29.12.2023
« : 23 Aralık 2023, 06:13:17 »
Fenerbahçe - Galatasaray, 24.12.2023

Transfer döneminin ortası, Temmuz ayından bu yana herkesin beklediği maça artık otuz altı saat kaldı. Son yıllarda hiçbir derbi bunun kadar önemli olmadı. İki takım da tarihi bir sezon yaşıyor. Fenerbahçe veya Galatasaray'dan herhangi biri, şu ana kadar gösterdiği performansı bir başka sezonda göstermiş olsaydı lig çoktan bitmiş olur, bunu başaran taraf Aralık ayından kutlamalara başlamış olurdu ama bu sezon böyle bir tarihi performansı iki takım da gösterdiği için lig kopmadı ve bu iki takım birbiriyle yarışa devam ediyor.

Kağıt üzerinde kazanan üç puan alacak, Aralık ayında atılan bir üç puanın ne önemi olur ki? Son yıllarda tüm derbiler, bu konuda işin aksini kanıtladı. Aralık veya Kasım ayı, fark etmeksizin bu iki takımın birbiriyle bu aylarda oynadığı maçların ardından üç puanı alan takım yükselişe geçerken, kaybeden taraf tüm kontrolü kaybedip, sezonun geri kalanında yokuş aşağı devam etti. Bunun örnekleri olarak; 2021 sezonu, Fenerbahçe Galatasaray maçı. Üç takımın şampiyonluk yarışı verdiği pandemi sezonunda, Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'i 1-0 yendi, Fenerbahçe çok yüksek form ile geldiği derbide mağlup olmasının ardından çalkantılı bir dönem geçirmeye başladı, sezon sonu o maçta kaybedilen üç puan bir nevi şampiyonluğa mal oldu. (Sivas maçı kadar olmasa da) 2022 sezonu, Galatasaray Fenerbahçe maçı, TT Arena'da oynanıyor. 21 Kasım. İki takım birbiriyle başa baş puanlarda giderken karşı karşıya geldi, Fenerbahçe 2-1 kazandı. Sezonun geri kalanında, Galatasaray yokuş aşağı düşüşe geçti ve Fatih Terim dönemi de sonlanırken, büyük beklentilerle gelen başkan Burak Elmas sadece altı ayda görevinden oldu. Fenerbahçe ise daha ilk haftalardan şampiyonluğu kaybetse de form durumunu yükselterek sezonu ikinci bitirdi, bir sonraki sezon için kadro iskeletini oluşturdu. 2023 sezonu, Fenerbahçe Galatasaray maçı. Yine Dünya Kupası arasına kadar olağanüstü ilerleyen Fenerbahçe, DK sonrası dönüşte Trabzon'a yenilerek döndü. İki hafta sonra, şampiyonluğun favorisi olarak başladığı doksan dakikada şok bir skorla evinde Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu, sezonun devamında asla sezon başlangıcındaki form yakalanamadı ve sezonun sonunda şampiyonluk, Galatasaray'a kaptırıldı. Son üç-dört sezondur bu iki takım arasında oynanan maçlarda kaybeden taraf hep yokuş aşağı devam etti, toparlayamadı. Sadece iki takımın kaldığı ve takımların performansının sonucu olarak gözüken o ki, bu sezonki derbi diğer hepsinden de önemli. Çünkü bu sezon, kaybedilen bir üç puanı telafi etmek diğer tüm sezonlardan daha zor, yarıştaki rakibinin performansı sebebiyle ve bu maç, altı puanlık bir maç.

Üstelik bu defa takımlar üst üste iki kez karşılaşacak. Bunlardan birinin sonunda kazanan kesin olarak çıkacak ve Süper kupayı müzesine götürecek. İlk maçın sonucu, bana kalırsa ikinci maçı direkt etkileyecek. Çünkü üstteki paragrafta yazdığım gibi, uzun süredir derbilerde kazanan taraf inanılmaz bir pozitif ivme yakalarken, kaybeden taraf hep yokuş aşağı ilerledi. Bence lig maçını kazanan, Süper Kupayı da kazanır, devamında ligi de kazanır.

Fenerbahçe'de Becao ve Fred önemli iki eksikken, Galatasaray'da da Oliveira ve Davinson (kesin değil) önemli iki eksik. Fenerbahçe Fred'in oynadığı tüm maçları kazandığı ve olmadığı dönemde yaşadığı sorundan dolayı büyük bir negatif durumda gibi gözükse de, bu aralıkta Djiku da yoktu ve yine Fenerbahçe, Djiku'nun oynadığı tüm maçları kazandı bu sezon. Bence fazla göz ardı ediliyor.

Skor tahminine geldi artık sıra, çok fanatik - holigan bir Fenerbahçeliyim, dolayısıyla tahminime direkt olarak yansıyacak bu durum, iki farkla kazanacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe 3-1 Galatasaray veya Fenerbahçe 2-0 Galatasaray, skor beklentilerim.

Aşağıya tahminin ve fikirlerini bırak.  :like:

Çevrimdışı jinzuke

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2024, 22:08
Toplam oynama: 184 gün, 21 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 08:27
Toplam oynama: 20 gün, 7 saat
Son giriş: 30 Haziran 2024, 12:40
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 20:09
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Birlik: ********ELD
Son giriş: 02 Haziran 2024, 12:14
Ynt: Fenerbahçe - Galatasaray, 24.12.2023
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2023, 06:15:31 »
Maç sonu için burayı kaplayalım, ileride bakmayı seviyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2024, 13:35
Toplam oynama: 46 gün, 3 saat
Son giriş: 06 Ocak 2024, 22:24
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2023, 11:06:22 »
Maç sonucuna gelicem direk, fenerbahçe iki maçıda kaybeder. Bunu bir fenerli olarak söylüyorum. Devletin destek verdiği bütün türkiyenin altında yattığı galatasaray camiasının fenerbahçeye karşı galibiyet alamayacağını sanıyorsanız yanılıyorsun malesef öyle. Fenerbahçeye verilen hatalı hakem kararlarından tutalım. Galatasaraya verilen yanlı kararlardan tutalım. Hepsi ortada iki takımında maçını izliyorum kusura bakmayın ama bu yönetim yani iktidar değişmediği sürece fenerbahçe şampiyon olamaz bu kadar net. Kurul üyelerinden tut Galatasarayın kadrosunun %60 ı akp li siyasete giricek biliyorum ama ailemin çoğu fenerbahçe kongre üyesi bu bir gerçek arkadaşlar malesef böyle. Fenerbahçe biraz cumhuriyet yanlısı atatürkçü bir klüp olurken yönetimi Galatasaray ise yönetim iktidar yalaması bir klüp, kimse kimseyi yemesin bu bir gerçek. Bu yüzden ister 8 sene ister 10 sene bu iktidar değişmezse fenerbahçe şampiyon olamaz. Gelip yanıt olarak beni eleştirern arkadaşlarım olacaktır mislisiyle onlarada dönerim hakem hatalarıyla yönetim kuruluyla sıkıntı yok.

Çevrimiçi axioma.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Kasım 2024, 16:25
Toplam oynama: 84 gün, 23 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Mayıs 2024, 15:38
Toplam oynama: 29 gün, 23 saat
Pedro Rojas Lv.25
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2024, 15:26
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 20:39
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Son giriş: 17 Mayıs 2024, 17:36
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2023, 11:22:19 »
Galatasaray Karagümrük maçında oynadığı gibi top oynarsa kazanamaz. Fenerbahçe maçı 2-1 2-0 alır. Ama karşıdaki takım Galatasaray, ligin en çok kollanan takımı ve derbi hakemi Arda Kardeşler diyim siz anlayın. :D

Ama şu nettir ki bu maç sezon sonunda şampiyon olacak takımı ve maçtan altı gün sona olacak Süper Kupa'nın sahibini belirleyecek maç.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2023, 12:05:23 »
Galatasaray Karagümrük maçında oynadığı gibi top oynarsa kazanamaz. Fenerbahçe maçı 2-1 2-0 alır. Ama karşıdaki takım Galatasaray, ligin en çok kollanan takımı ve derbi hakemi Arda Kardeşler diyim siz anlayın. :D

Ama şu nettir ki bu maç sezon sonunda şampiyon olacak takımı ve maçtan altı gün sona olacak Süper Kupa'nın sahibini belirleyecek maç.
Fenerbahçenin iyi futbolu olabilir kayseri maçındada gördüğümüz gibi kemik Fred kimse boşa fener kazanır demesin adamın 4 gole neredeyse katkısı var gol yolunda 6 ciddi pas çıkardı o pası çıkarıcak kim var bu klüpte? Szymanski mi açıkça söylim Szymanskinin uzaktan şutları etki ediyor sadece arada sırada ciddi pas atıyor. Şunuda anlayın İsmail hoca iyi bir hoca değil bu kadro jesusa verilseydi sana şunu söylim ligi 7 hafta erkenden kapatırdı net bu kadar cevabım o sevillayıda yer bitirirdin. 4 Gol farkla bile geçerdin. Krunicin bu takıma gelmesi şart, geldide zaten. Ocak ayından sonra şampiyon belirlenir. Bana göre dönüm noktası Ocak transfer dönemi.

Çevrimdışı mahleban

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2024, 17:42
Toplam oynama: 311 gün, 3 saat
Son giriş: 01 Nisan 2024, 14:03
Toplam oynama: 8 gün, 2 saat
Son giriş: 19 Nisan 2024, 23:29
Toplam oynama: 3 gün, 6 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ekim 2023, 20:51
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 10:31
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
« Yanıtla #5 : 23 Aralık 2023, 12:06:36 »
Derbilerde oynanan top farklıdır. Özellikle de Kadıköy gibi bir yerde oynadığımız için alışkın bir haldeyiz. Galatasaray bu derbiyi net alır. Fred cezalı durumda. Fred olmadığı maçlar içerisinde ne olduğunu gördük ettik. Nordsjaelland maçı fragman halinde yer almıştı zaten. Galatasaray bu maçı geçen sezon gibi 3 gol ile kapatır. Derbileri seven Icardi golünü atar, Fenerbahçeyi görünce prime modunu açan Kerem Aktürkoğlu'da atar. Son gol olarak Hakim Ziyech yada sakatlıği geçmiş ise Wilfred Zaha atar. Fenerbahçe her ne kadar dönem başı iyi oyun oynasa da karşısına dişli bir rakip gelince çömezliyor. Trabzon maçında bunu gördük. Pêpê ve Onuachu adına selamlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 23 Aralık 2023, 12:39:22 »
Derbilerde oynanan top farklıdır. Özellikle de Kadıköy gibi bir yerde oynadığımız için alışkın bir haldeyiz. Galatasaray bu derbiyi net alır. Fred cezalı durumda. Fred olmadığı maçlar içerisinde ne olduğunu gördük ettik. Nordsjaelland maçı fragman halinde yer almıştı zaten. Galatasaray bu maçı geçen sezon gibi 3 gol ile kapatır. Derbileri seven Icardi golünü atar, Fenerbahçeyi görünce prime modunu açan Kerem Aktürkoğlu'da atar. Son gol olarak Hakim Ziyech yada sakatlıği geçmiş ise Wilfred Zaha atar. Fenerbahçe her ne kadar dönem başı iyi oyun oynasa da karşısına dişli bir rakip gelince çömezliyor. Trabzon maçında bunu gördük. Pêpê ve Onuachu adına selamlar.
Skorun 3 olacağını dahi düşünmüyorum ama derbide her an her şey olabilir ama nordzjelland mıdır nedir o maçı fragman göstermen saçma çünkü defansta yusuf akçiçek orta sahada yumuşak bir ortasaha var daha ne olsun pres yapan bi oyuncu yok dediğim gibi adamlar maç önceside dedim çok tehlikeli takım falan fistan bu danimarka topcuları falan iskandinav ülkeleride bulduğu şansı atıyorlar abicim bizim ülkemizde öyle birşey yok fenerbahçe 10 tane gol fırsatı bulsada bir tane attı nordzejllanda diyebilirim.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #7 : 23 Aralık 2023, 12:54:08 »
İki takımda çok sağlam ve kaliteli. Bu maç Okan Buruk - İsmail Kartal maç olacak, taktiksel yaklaşımları maçın kaderini belirleyecek. Ayrıca daha maç oynanmadan fenerli tayfanın "hakem" muhabbetleri başlamış. Geçen sezonu söyleyince de o kadro ile bu kadro bir mi derler :D Penaltı ve kırmızı kart jokerlerine girersek bu konu bitmez. Boşuna hakem muhabbetlerine girip yenilmeniz durumunda oluşturacağınız algının zeminini hazırlamaya çalışmayın.

Fenerbahçenin dişli rakiplere karşı zorlandığını biraz belli. Trabzonspor maçında 3 penaltı kullanıp, 2 gol iptal edilmesine rağmen 3-2 kaybettiler. Ayrıca 6-1 yenildikleri maçı saymıyorum bile. Kadroda 1-2 oyuncu eksik kaldığı zaman çooook zorlanıyorlar, kulübede oturan adamlar futbolcu felan değil özellikle Samet'in oynadığı bir senaryoyu düşünemezdim bile. Fred'in olmaması ayrı bir büyük kayıp. Bu yüzden ben yine Okan Buruk etkisiyle Galatasarayın maçı kazanacağını düşünüyorum. Süper Kupa finalini ise bilmiyorum iki maç art arda oynanacağı için iki takımda ilk maçtaki sonuca göre reaksiyon alır. Ama bana göre iki maçı tek bir takım kazanamaz gibi. İki takımında mutlu olacağı bir senaryo görüyorum.

Çevrimdışı Mauro9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 15:13