" İncelendi ve reddedildi" yapıldıktan hemen sonra bekleyen tüm reklamlar onaylanıyor zaten. H3+ olan kişilerin de reklam talep sayısı var zaten. Bu durumda AR&GE yerine şikayet açmanız daha mantıklı olacak diye düşünüyorum.
"İncelendi ve reddedildi" atıp onaylanmıyor bu sonuca nasıl vardınız merak ediyorum. Bende çoğu zaman onaylanmıyor bunun için size bir sürü farklı zaman diliminden ss sunabilirim hatta arkadaşlarımda yaşıyor onlardan da ss alıp sunabilirim.
Şikayet mevzusunda da tüm admin kadrosunun ayrı ayrı fikirleri var herhalde kimse bu işin doğrusunu bilmiyor sanırım. (bunu adminlere sallamak için söylemiyorum örneğini alta yazdım)
En büyük örneği
https://www.rina-roleplay.com/forum/sikayet/315940( AR-GE açmadan önce bilerek bir tane yetkiliye şikayet açtım sonucu ne olacak diye çünkü bana AR-GE'de "şikayet açın" denileceğini tahmin ediyordum )
Şikayet açtığım OG 3 defa incelendi reddedildi atıp reklamları ısrarla bilerek onaylamıyor. Şikayete bir tane senior OG atanıyor (sanırım, kıdemini bilmiyorum yetkilinin) o yetkili ise OG'yi hatalı bulup şikayeti yönetici olan admine atıyor. O admin ise OG'yi hatalı bulmayıp reddediyor ve "insiyatif" olduğunu söylüyor. Şimdi de sen yine bir admin olarak şikayet açmalısınız diyorsun.
Bir karar verin artık bence.