Şimdi işyerlerinin rol ortamı bakımından ne kadar kilit bir rol üstlendiğinin farkındayım ama bazen işyeri reklamları o kadar can sıkıcı hale gelebiliyor ki /q yazıp çıkasım geliyor.
/reklamver ile veriyorlar, /isyeri üzerinden ayrı reklam verebiliyorlar, xxx ışıklarını açtı diye reklam verebiliyorlar üstüne /aktifisyerleri kısmında gözüküyorlar. Bazı işyeri sahipleri için bu da yetmiyor sokaktan sesler attırıyorlar.
Bunu bir tane işyeri yapsa neyse sorun yok ama haftasonları oyuncu sayısı çoğalıyor ve doğal olarak haftasonları akşam saatleri 51239283 tane işyeri açmak isteyen işyeri sahipleri oluyor. Üstteki reklamları 5 tane işyeri aynı anda ayrı ayrı yapınca chatte kaos ortamı oluşuyor. Çok can sıkıcı bir durum bana göre.
Ayrıca bazı işyerlerinin öyle saçma sapan isimleri oluyor ki reklamlarını nasıl onaylıyorlar ben anlamıyorum. (isim vermeme gerek yok isyeri sahipleri kızmasın)
Sanarsınız Türkiye'de rol yapıyoruz. Gardaşlar kahvesi diye açmadıkları kaldı. İşyeri isimleri ingilizce olmak zorunda diye kural getirilebilir. Türkçe isim açanlar çok saçma ve mantıksız gözüküyor üstüne bu işyerlerinin reklamlarını da onaylıyorlar.