Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[GÖREV VERİLDİ] - Brian Kenz - Faction Abuse

Başlatan Picakci, 18 Aralık 2023, 18:20:44
Okunma sayısı 830 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Picakci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Brian Kenz Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Şubat 2025, 22:34
Toplam oynama: 38 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
[GÖREV VERİLDİ] - Brian Kenz - Faction Abuse
« : 18 Aralık 2023, 18:20:44 »
Merhaba 12.12.2023 tarihinde hesabıma bilmediğim bir kişi tarafından erişim sağlandı.(çalındı) Bu durumun tamamen benim sorumluluğumda olduğumu biliyorum. Forumda telefon doğrulamam var fakat oyun için böyle bir özelliğim yok ve clientim bir süre çalışmadığı için bu süre zarfında SAMP girişini aktif etmiştim. Daha sonrasında tekrardan clientten oynamaya devam ederken samp girişi aktif olarak kaldı. Dışarıda ailem ile yemek yediğim bir vakitte ise arkadaşlarım sayesinde hesabıma birinin girdiğini öğrendim. Polis karakterim ile DM atıp jail+ban işlemini görmüşler. DM işlemini oyunculara uyguladıkları için beklemeye razıyım fakat ban konusunda yapabileceğim bir şey yok sizden yardım istiyorum.
Seviye: 20
Yasak No: 27242
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/852253327974465609/1185570816625225779/Ekran_Goruntusu_362.png?ex=659017dd&is=657da2dd&hm=b2476600ce089c96d2194998fab8ec535f9e3edde2f6f4f7a27cd9d9dc85f141&
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Faction Abuse
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Brian Kenz

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Ynt: Probation Talebi
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2023, 19:21:41 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı Picakci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Brian Kenz Lv.20
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2023, 05:51:47 »
Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın: Rina Roleplay'de aktif olarak oynuyordum, bir gün client ile giriş yaparken sorun yaşadım ve doğal olarak samp girişini aktif ettim.
Sonralarda clientimdeki hata düzeldi ve tekrardan Rina Client kullanmaya devam ettim fakat samp girişim açık kaldı. Forumda iki aşamalı doğrulama var ama nasıl olduğunu bilmediğim şekilde hesabıma erişip samp üzerinden giriş yapılmış. Girdikleri sırada LSPD oluşumunda bulunan karakterim ile Departman dolabından silah alıp DM atmışlar dolayısıyla Faction Abuse'den banlandım.

Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın: LSPD oluşumuna tekrardan katılım sağlayıp rollerime devam ediceğim ve departman içerisindeki sorumluluk sahibi karakterimi yücelterek ilişkilerini güçlendireceğim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2023, 18:05:30 »
Rol planınız detaysız, ayrıca Probation sürecinde LSPD gibi legal devlet oluşumlarına katıalamazsınız, rol planınızı buna göre düzenleyin.

Çevrimdışı Picakci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Brian Kenz Lv.20
« Yanıtla #4 : 24 Aralık 2023, 01:42:41 »
Legal oluşumlara katılamadığım süreçte illegal rolden uzak durup sosyal hayata ağırlık veren bir karakter olarak devam ediceğim. Öncelikle Pizza Stack üzerinde beraber rol yapabileceğim bir karakter daha bulup onunla yakın dost ilişkisi kuracağım ve farklı farklı barlarda olacak şekilde aktif olarak Barmenlik/Garsonluk yapıcağım. Yaptığım bu rollerde hali hazırda boş cebime güzel bir para geçicek ve bu geçen parayla insanlara soru-cevap etkinliği yaparak para kazandıracağım. Bu da hem benim için eğlenceli hem de oyuncular için yararlı bir etkinlik olacak. Bunun dışında eğer başarabilirsem kiralık tırlar ile tırcılık rolleri çevireceğim ve bir kaç lojistik için çalışacağım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 26 Aralık 2023, 03:21:26 »
Probation sürecinde araç kullanamazsınız, rol planınızı buna göre düzenleyin.

Çevrimdışı Picakci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Brian Kenz Lv.20
« Yanıtla #6 : 28 Aralık 2023, 21:13:03 »
Legal oluşumlara katılamadığım süreçte illegal rolden uzak durup sosyal hayata ağırlık veren bir karakter olarak devam ediceğim. Öncelikle Pizza Stack üzerinde beraber rol yapabileceğim bir karakter daha bulup onunla yakın dost ilişkisi kuracağım ve farklı farklı barlarda olacak şekilde aktif olarak Barmenlik/Garsonluk yapıcağım. Yaptığım bu rollerde hali hazırda boş cebime güzel bir para geçicek ve bu geçen parayla insanlara soru-cevap etkinliği yaparak para kazandıracağım. Bu da hem benim için eğlenceli hem de oyuncular için yararlı bir etkinlik olacak.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 30 Aralık 2023, 02:01:01 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

02/1/2024

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [02/01/2024] - Brian Kenz - Faction Abuse
« Yanıtla #8 : 08 Ocak 2024, 04:46:55 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay url=[https://www.instagram.com/rinaroleplay/]resmi instagram[/url] sayfasını takip edin ve kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 60 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.[url=[https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/](konu]([https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/]]([https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/]](https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/] "‌") "‌")(konu "smartCard-inline")  linki buradan)

[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (ba%C4%9Flant%C4%B1]([https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/]]([https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/]](https://www.rockstartr.com/forum/server/51.195.61.169:7777/] "‌") "‌")(ba%C4%9Flant%C4%B1 "smartCard-inline")  burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum ) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 40 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 5 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI