- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın:
Sunucuda neden banlandım, arkadaşların gazına gelip hile dosyası kurdum, ve pek alışık olmadığım için yanlışlıkla Air'e kalktım, ilk defa kurmuştum hile dosyasını ve ban yedikten sonra anladım yapılmaması gerekildiğini.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.
Öncelikle eski ekip ile birlikte rol odaklı oynayacağız, eski birliğe dönüp çete rolleri yapacağım, aldığım bir kaç borç ile işyeri açıp orayı işletmeyi düşünüyorum, meslek kasmak yerine işletmeden en azından vergilerimi ödeyecek kadar bir gelir sağlamak istiyorum, sonra güncel piyasa hakkında bilgi alacağım, silah, ev, araç piyasası hakkında, bar, işyeri açmadan önce birazda olsa gelir sağlamak için barlarda işyerlerinde, DJ, Barman olarak çalışıp birazda olsa gelir sağlayacağım, parayı birazda olsa bulduktan sonra bir bar acıp parayı bulacağım, sonrasında şehir içindeki çeteler ile tanışıp kendime dost edineceğim, genellikle Willowfield civarlarında takılacağım, oralarda rolümü yapacağım, birliğimin mekanıda oralarda bir yerlerde olacak. Bunları yaparken Probations sürecimin dolacağını düşünüyorum.
Kısaca: Yeni birlikler ile tanışmak, kendi mekanımı açmak, probations süreci bitince illegal hayata atılmak istiyorum. (İşyeri, birlik açma planım Probations bittikten sonradır)