Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

UnBan Probeption Talebi

Başlatan Feskos09, 12 Aralık 2023, 22:03:59
Okunma sayısı 314 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Feskos09

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Massive Lv.29
Köken: Rus
Son giriş: 30 Temmuz 2022, 03:00
Toplam oynama: 167 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
UnBan Probeption Talebi
« : 12 Aralık 2023, 22:03:59 »
Merhaba Rina Roleplay Yetkilileri Kolay Gelsin Öncelik İle
08.04.2022 Yılında Bir Arkadaşımın Gazına Gelip Hile Kullanmıştım Ban Yemiştim O Günden Sonra Çeşitli Roleplay Sunucularında Oynadım Ban Yiyeli 1 seneyi geçti ve arkadaş ortamımdan ayrıldım ve tekrar rina roleplay videosunu gördüm eve size sığındım çok pişman olduğum için unban talebi açmak istedim yardımcı olursanız tekrardan bir birlik kurup onay almaya çalışacağım legal bir birlik olacak tekrardan söylediğim gibi çok pişmanım malım mülküm umrumda değil tek istediğim düzgün rol yapabileceğim zevk alabileceğim bir rolplay ortamı ve Rina Roleplaydan Zevk aldığım kadar hiç bir sunucudan almadım ve hiç bir sunucuyada bu kadar güvenmiyorum Önceden Ban Affı Gelmiş Ondan Yararlanamadım Haberim Yoktu arkadaşlarım rina oynarken ben ekran açık biraz rol izliyeyim diyince beni aşşağılıyorlardı lütfen bir son kez unban probtion istiyorum lütfen sadece beni affetmezin için elimden geleni yapacağım unban talebimin kabul olmasını istiyorum lütfen aşşağılanmaktan bıktım sunucuda çok eskiden beri varım açtığıma pişmanım ve birdaha asla kasten hile açmayacağıma yemin ederim zaten açtığım sobeit fixlendi. Bu yeni senede umarım tekrardan Rina Roleplay sunucusuna dönerim ve adminlerle, oyuncuclarla tartışmasız hilesiz, daha fazla rollerime odaklı bir oyun sergilemeyi suç işleme-
meye özen göstermeye çalışacağım. Önceden birsürü hile girişiminde bulunduğumu da biliyorum ancak bu sefer son bir şans daha tanınırsa bana kendimi düzeltmeye daha iyi bir oyuncu olmaya
özellikle OOC sabıkam olmamasına dikkat ederek rollerimi geliştirip iyi yerlere gelirim. Oyundaki amaçlarıma daha ulaşamadım ve oyuna beraber başladığım arkadaşlarımı geride bıraktım
bu durumda beni çok etkiledi açıkçası birisini yüzüstü bırakmak hoş değil. Oyunda amaçlarımdan biri ise rol seviyemi geliştirerek Santos'da genellik tarafından tanınan bir insan olmayı
ve açık konuşma gerekirse bu sunucuya iz bırakmayı hedefliyorum. Zaten önceden fazla oynadığım için maddi sıkıntılarım bulunmuyor bu nedenle rollerime daha fazla özen göstereceğim suç işlemiyeceğime yeminler ediyorum

Saygılarım Ve Sevgilerim İle Feskos09'dan

Rina Roleplay Yetkililerime

Seviye: 29
Yasak No: 18387
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: Elimde Yok Uzun Süredir Girmediğim İçin
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kullanım
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Daddy_Jaffer
Edward_Jaffer
James_Lee_Massive
Başkada Hesabım Olmadı

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: