Foruma yönlendirmek saçmalık değildir basit şekliyle açıklanacak olursa her helper her konuya tam manasıyla hakim olmayabilir. Bazı cevapları bir satıra dahi sığdırılamayabilir bu normal bir şey. Forumda cevabı olmayan konu neredeyse sıfır, eğer ki; bulamadıysanız oyundan tekrardan talep atıp, konunun forum üzerinde nerede olduğunu sorup bilgi edinebilirsiniz, sorununuza hala çözüm bulamadıysanız ticket > genel departman üzerinden sorununuzdan bahsedince yardımcı olunuyor zaten. Desteklemedim.
Burada bir kaç desteklememe konusu okudum ve aslına bakılırsa geneli böyleydi.
Birincisi, her helper her şey bilmek zorunda elbette değil ama o talebi almak zorundada değil bilen birisine bıraksın.
İkincisi, sığmayacak bir cevapsa yine foruma yönlendirdikten sonra kişiye PM üzerinden ulaşarak devamını anlatabilir. Bir şekilde ulaşım sağlayabilir, sonuçta insanlara burada amaç yol göstermek ve forumda cevabını olabileceğini bilsemde bazen neyin nerede olabileceğini bilemeyebiliyorum. Böyle bir durumla çok karşılaşıyoruz ki büyük kiteleye sahip bir forumda bu çok doğal.
Üçüncüsü, ticket konusu elbette ticket üzerinden çok daha detaylı bir bilgiye ulaşabiliriz ama benim o an ki derdim bu konu hakkında o an bilgi alabilmek. Ticket konusu gerçekten geç bakılıyor burada bir bok atmıyorum, doğal bir durum.
Destek!