Paul_Edwin ,yaklaşık 178 boyundayım 80 kiloyum bir erkek karakterim Bu karakter ile belirtilen probation süresi bitene kadar sosyal, kalabalık ve şehir bölgelerinde rollerime sürdürücem. genellikle bar, işlek mekanlarda rol yapacam. Legal olarak rollerime devamedicem. Probation sürem bittikten sonra Mimar olarak rollerimi yapıcam ve arkadaşlarım ile kafelerde takılacam . Mental olarak bitik olucam aynı zamanda depresif birisiyim. Depresif olmamdan yana kötü hissettiğim günler az dozda uyuşturucuya başvuruyorum, Legal rollerinden yana İl-legal rol olarak silah satıcısıyım karakterimde 15 günlük süreç bittikten sonra da Arkadaşlarımla bir kafenin önünde takılacağım hatta piknik yapacağım. Arkadaşlarım ile araçıma binip sahil kenarına gideceğim orada kumsalda top oynayacağım eğleneceğim. Beach kafesinde kendim kız ayarlayacağım kızlar ile takılacağım. Az bir şey olsun ızgaraya balık atabilmek için balık tutacağım. Balıkları arkadaşlarımla kafenin önünde yiyeceğim, yanına rakı alıp içeceğim. Arkadaşlarım ile çok güzel dans ediyorum, açılan güzel barlarda dans edeceğim.