Tam olarak AR-GE nedir? Anlayamadım ama polislere süre gelsin diyorsanız desteklemiyorum.
Ortak bir anlayışa ve mantığa sahip olması gereken konu destekleyip desteklemediğiniz değil, neden onların süreye sahip olmadığı ve diğerlerinin süreye sahip olduğu.
Bunun dışında; üç karaktere sahipsiniz ve hepsi de devlet oluşumunda yer alıyor, sizin destekleyeceğinizi kimse düşünmezdi bile muhtemelen.
Bunlar basitçe açıklanabilecek şeyler.
Bir oyuncuda bu olursa bir rolde direkt olarak /surukle yapar, rolünüzü baltalar. Aynı şey aracaat içinde geçerli.
Bir polis memuru /surukle veya /aracaat yaparken 15 saniye beklerse bölgede ki oyuncular tarafından dövülür / yaralıya düşürülür veyahut araca atması / sürüklemeye çalışması bir şekilde engellenmeye çalışır. Buna CR'lerde dahil.
BKZ: Idlewood kanalizasyon bölgesinde bir polisin bir sivili düşürdüğünü ve sivili sürüklemek için 15 saniye beklediğini düşünün. Polis o an yaralıya düşer veya sürüklenmesi engellenmez mi?
Ancak bir polis memuru, bu süreyi suistimal etmek için kullanmaz. Kullanırsa da zaten gerekli işlemi görür, bunların önüne geçmek adına ve süre beklememe olayını direkt bir oyuncuya vermek yerine sıkı denetim gerçekleştirilen birliklere / oluşumlara vermek en mantıklısı olacaktır.
Basitçe açıklanabilir diyerek olayı sadece polis mağduriyeti açısından değerlendiriyorsunuz.
Sürenin herhangi bir suistimali yapılamaz(süre olduğu sürece), komutun suistimali yapılır.
Siz polis mağduriyetini göz önüne almışsınız, ben normal bir oyuncunun mağduriyetini anlatacağım.
Idlewood kanalizasyon bölgesinde bir polisin bir suçluyu yaraladığını ve devamında polisin yaralandığını düşünün. Diğer suçlular yaralanan arkadaşlarını sürüklemek için 15 saniye bekleyecek. Suçlu, arkadaşını araca bindirene kadar gelen polisler tarafından yaralıya düşürülür veya sürüklenmesi engellenmez mi?Burada bir eşitsizlik söz konusu, sistemsel eşitsizlik polisler için kesin bir üstünlük yaratıyor.
Gerçekçi düşünüldüğünde süresiz olması zaten gerçek dışı bir şey, ancak öncesinde yapılan rolü de komut anlayamaz.
Bence herkes için sabit olarak 5 saniye olabilir, böylece adil ve eşit olmuş olur.