Şikayet açın diyenleri de anlayabilmiş değilim, konu başından beri şikayet açtığımı ve kişi savunma bile yapmadan, yetkilinin reddettiğini belirtiyorum. Ben burada bulunan gerçek dışı bir politikadan söz ediyorum.
Birbirlerinin mesajlarını alıntılayıp kendi düşüncelerini paylaşmayan kişiler, beğeni butonunu kullanabilirsiniz, çünkü yaptığınız şey aynı şeyleri tekrar etmekten öteye gitmiyor, şayet, burada ben de defalarca aynısını yaptırabilirim ancak konuya herhangi bir faydası yok.
Şikayetler hiç bir şekilde mantıklı bir savunması olmadığı durumda reddedilmezler. FDler aktif değiller ise ya da siz polisi hastanelik eder iseniz polisin dönme hakkı olacaktır. Bu gayet mantıklıdır çünkü adam unutmaz üzerinde kamera var. Adam eksilmez ya da bitmez çünkü kocaman bir departman. Sizler polis ile çatışmak yerine kaçmayı tercih etmeniz gerekir. Bir devlet ile hiç bir zaman çatışamazsınız. Bir baron yahut Cartel değilsiniz. Ağır zırhlı ve sınırsız cephaneye sahip olan bir departmana kafa tutmaya çalışıyorsunuz. Bu zaten mantıksız bir girişim olduğu için sürekli bir şekilde yakalanıyorsunuz.
Kısaca adamı birimler alır yahut rk olur ve geri gelir. Hastaneye gider eğer ki doktor yok ise teyit eder ve /do Tedavi işlemleri aktif EMT olmadığı için FAST-RP? Yazar /do Olumlu. Yazılır ve gelinir. Bu politikalar olarak açık bir şeydir. ♥
Eksilmez/Bitmez diyorsunuz, elbette ancak vurulan kişilerin tekrar tekrar gelmesi hiçbir mantığa dayanmıyor. Kaçmayı tercih ettik diyelim, saniyeler içerisinde yine vurulan polisler tedavi(Fast RP) olarak geliyor. Kaçma şansı bile kalmıyor.
Bir polisi yaralıya düşürürsünüz, onu birimler alır ve tedavi işlemleri için hastaneye götürürler. Hastaneye götürüldüğü zaman EMT personeli olup olmadığı teyit edilir yoksa Fast RP geçilir varsa rol yapılır. Polis tedavi olur bunun sonucunda eğer çatışma varsa çatışmaya geri dönebilir. Eğer RK edilirse de geri dönebilir, zaten bu durum sunucu politikalarında anlatılmış. Legal oluşumların illegallerden bazı durumlarda politikalarca üstün olması gerekir. Eğer üstün olmazsa ne gibi durumların ortaya çıkabileceğini biliyoruz. Bu durum dışında bir ihlal olduğunu düşünüyorsanız yapmanız gereken UCP üzerinden polis ya da şerif departmanı mensubu hakkında şikayet oluşturmak.
Kuralı açıklamışsınız, hepinizin ağzında aynı kelimeler dönüyor; "Legal oluşumların illegallerden üstün olması gerekir", ancak üstün olunan konu bir kural ihlali arkadaşlar, roleplay tarihinde böyle bir kural yalnızca bu platform üzerinde yer alıyor ve bu kuralın roleplay ile ilgisi yok çünkü gerçek dışı bir şey.