Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlikler.

Başlatan ofmes, 25 Ocak 2018, 12:06:10
Okunma sayısı 1082 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Birlikler.
« : 25 Ocak 2018, 12:06:10 »
Hayatımda bu kadar iğrenç birliği bir arada görmemiştim buda bir ilk oldu. Roller zaten rezalet, forum birlik tanıtımı desen cringe utanıyorum zaten bakarken. Hayır tamam bak bilmeyebilirsin ama sorun şu, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır kardeşim. Ben bu yüzden burada bunları dile getiryorum, admiler uyarmıyor ki onlarda bu şekilde devam ediyor. Öbürüde diyor ki bu adam zaten böyle yapmış, tanıtımı duruyor bende yapsam ne olacak? Sonra bir bakmışsın sunucunun rol kalitesi düşüyor. Zaten 4 sayfa birlik tanıtımı var kilitlenmemiş arşive atılmamış tanıtım dolu. Çok düzensiz bir ilerleyişte devam ediyor. Adminlerin uyarması ve bunlara göz yummaması gerekiyor, en azından bilgili bir adminin gelip bu işe el koyması gerekiyor.

Çevrimdışı Felix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sara Lane Lv.20
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Nisan 2023, 13:03
Toplam oynama: 11 gün, 21 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Nisan 2023, 11:02
Toplam oynama: 28 gün, 8 saat
Birlik: **** **** 13
Chemal Big Lv.20
Köken: Çinli
Son giriş: 14 Mart 2023, 23:50
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Birlikler.
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2018, 12:17:19 »
Sunucunun biraz daha az kisi olduğu zamanlarda böyle bir problem gerçekten yoktu. Yılbasından sonra nerdeyse 2 hafta ara vermistim hic girmedim. Şu günlerde giriyorumda sunucu 200 kişi iyi güzel, ama az ve öz olsaydi daha iyi olurdu dedirtiyor. Beklemekten başka çare yok. Yılbaşından önce aksesuar olarak maske takan bir kişiyi dahi gormezken şuan Idlewood maskeli sopalı zencilerden gecilmiyor. Sadece birlikler değil

Çevrimdışı RedBlaxeSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Aralık 2022, 22:54
Toplam oynama: 54 gün, 6 saat
Birlik: ******** **ime
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2018, 22:25:38 »
Şuan birlik açanlar çogu dm amaçlı açıyor herkes mafya olmuş silah verilen birlikler hakketten gözden geçirilirmiyor herkes polat alemdar gibi takılıyor

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2018, 10:54:38 »
Bu konu AR-GE ye açmalısın.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2018, 12:21:24 »
Bu konu AR-GE ye açmalısın.

lel burası tartışma yeri, ar ge ile alakası yok. olması gereken şey olmuyor zaten ne ar gesi?

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
« Yanıtla #5 : 26 Ocak 2018, 12:45:36 »
Ona buna iğrenç diyemem ben çünkü iki farklı grup olarak nitelendiriyorum birlikleri.Bir kısmı elit kısımda rol yaparken bir kısmı ise kendi arasında rol yapıp sokağa çıkıp dm yapıyorlar.Birliklerin oyuncu topluluğunu düşünelim ve sunucuya uyarlayalım.Kaç arkadaşımızın gerçekten legal rol yaptığını ön görebiliriz ki ? Ben legal rol seven adamım ve legal rolleri her zaman desteklerim. Legal boyutta rol yapan oluşum neredeyse yok, olanları da bildiğim kadarı ile ağır baskı altında bırakıyorlar hevesleri kırılıp bırakıyorlar. İllegal rollerden devam edecek olursam yeraltı illegallerinde güzel roller dönüyor.Yeryüzüne döndüğümüzde görüntü kirliliğinden başka birşey değil. Gerek baştan sağma rolleri gerek ise şu birlik veya kişisel araçlarını sunucuda yol kenarlarına serpiştirmeleri. Rollerinde sürekli bulaşmalar, sırtta çanta ve içerisinde AK-47 marka silahlar vs vs..
Sivil rollere giriştiğim zaman ya ateş açıyorlar yada aracıma çarpıp kaçıyorlar çok saçma geliyor bana.Bunu sadece ben değil bir çok kişi yaşamıştır.En ufak tartışmada silahlar konuşuyor.Günlük gidip kahve içebileceğimiz,masaj salonuna,spor salonuna vs gibi yerlere gidip rol yapma şansımız da olmuyor legale destek mi verilmiyor yoksa destek verildiği halde insanlar herkes benden korksun gibisinden rol yapmasını mı tercih ediyor?

Çevrimdışı Rockefeller

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Mayıs 2018, 00:39
Toplam oynama: 30 gün, 1 saat
« Yanıtla #6 : 26 Ocak 2018, 12:59:31 »
Kesinlikle katılıyorum ve forumdaki bu karmaşa oyuna da yansımış durumda. Idlewood Mecidiyeköy gibi zaten, kimin ne yaptığı ettiği belli değil, araç sürüşleri de allaha emanet. Hadi yeni başlayan oyuncuları bir şekilde anlayabilirim de LSPD üyelerinin saçma sapan araç sürmesi olayını bir türlü anlayamıyorum. Ters şeritten giren mi dersin, trafiği durduk yere kitleyip yanlamaya çalışanlar mı...Bu söylediklerim LSPD'ye son katılan ekip için geçerli, yıllarını bu role vermiş gedikli arkadaşları tenzih ederim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ocak 2019, 17:48
Toplam oynama: 17 gün, 13 saat
« Yanıtla #7 : 27 Ocak 2018, 01:53:28 »
Helperlere kilitleme ve arşiv yetkisi vardı, trollün teki bir birlik tanıtımını sildiği için alındı o yetkiler. Aslında forum moderator diye yetki olusturulsa güzel olur.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 27 Ocak 2018, 01:57:21 »
Adminlerin görevi neden helperlarin ustune dusurulsun? O zaman neden admin alimi var?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ocak 2019, 17:48
Toplam oynama: 17 gün, 13 saat
« Yanıtla #9 : 27 Ocak 2018, 01:58:59 »
Adminlerin görevi neden helperlarin ustune dusurulsun? O zaman neden admin alimi var?

Adminlerin zaten buna yetkisi var, 5 kişilik admin kadrosu ile hem oyun hem forum hem şikayet hem ticket bakmak kolay olmasa gerek en azından yükleri azalır