Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Arge tüm ihtiyaçlar.

Başlatan Zweisamkeit, 27 Kasım 2023, 12:29:39
Okunma sayısı 877 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Arge tüm ihtiyaçlar.
« : 27 Kasım 2023, 12:29:39 »
Sunucuda artık rol kalmadığı düşünüyorum. 400 kişilik sunucuda 30,40 farklı insan görüyoruz. Sunucunun hiçbir mapi aktif değil, troll, ihlaller daha fazla artışta. Yeni gelenler rol öğrenme bahanesi ile tüm ihlalleri yapabiliyor, caydırıcılık yok, pd çok güçlü, illegal rol bitmiş. İşte bu durumda size birçok öneri verebilirim.

Caydırıcılık: Sunucuda caydırıcılık olmadığını düşünmekteyim. 14 saat jail bekleyen adamım tekrar aynı kural ihlali yapması normal bir şey. Bu durumlarda yeni olan insanlara uyurı verile bilir. Belli bir uyarısı geçen kişilere direk olarak işlem yapılabilir. Dm atan biride otomatikmen 15 gün silah yasağı yiyebilir. 5 sicili olan kişilerde otomatik sürekli sicil banı yiyebilir.
(Rina'yı seven kişiler zaten kural ihlali kolay kolay yapmaz.)

Map: Tüm maplari aktfi etme zamanı gelmiştir. Bu bizim elimizde değil maalesef. Pns yok, cityhall yok, polis departmanı yok, ev yok, iş yok. Orada yapabileceğimiz pek bir şey yok.  Bunun için çok şey eklenebilir. Yeni meslekler, yeni belediye, yeni illegal oluşumlar, yeni rol imkanı teşviği.

Minigames: Sunucu içersinde minigamesler olabilir. Painball ile toplu TDM, yeni görevler eklene bilir.

Daha fazlası aklıma gelmedi

Çevrimdışı dargınım

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Mart 2025, 23:46
Toplam oynama: 90 gün, 11 saat
Birlik: ******* ***ion
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 05 Mart 2025, 00:01
Toplam oynama: 27 gün, 18 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 26 Eylül 2024, 21:12
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Eylül 2024, 01:49
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Ynt: Arge tüm ihtiyaçlar.
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2023, 13:17:09 »
Rol var, yapan var, üstünlük diğer arkadaşlarda.

Caydırıcılık mevzusunda bir kişiye 20 saatlik jail ya da 40 saatlik jail atsanda aynı şeyi yapacaklar. Ceza yükseltmesine gidilmez.

Map kısmını anlamadım, tam olarak açıklayabilirsen değerlendirebilirim.

Paintball üzerinde oldukça fazla seçenek var zaten.

Şimdi, kilit konuya geldik. PD/SD üstün mevzusu.

Açıklaması birçok arge üzerinde yazıldı, afedersiniz ama üşendim.

Sunucudan M4'ler yavaş yavaş siliniyor değil mi? Güzel.
Sunucudan AK47'ler ufaktan dengede sanırım, pek bilmiyorum.

Illegal rolün bittiğini düşünmüyorum, hatta gün geçtikçe güzel birlikler açılıyor. Takip ediyorum, bu arkadaşlar kendi aralarında ve arkadaşları ile güzel roller sergiliyorlar. Gerektiğince insanlara rol paslıyorlar. Illegal rol sadece adam vurmak, PD/SD vurmak değildir ki. Bunu kast ediyorsan tabii ki. PD/SD vatandaşları korumak ile yükümlü kişilerden oluşur ve gerekende yapılıyor zaten.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 27 Kasım 2023, 14:20:35 »
Rol var, yapan var, üstünlük diğer arkadaşlarda.

Caydırıcılık mevzusunda bir kişiye 20 saatlik jail ya da 40 saatlik jail atsanda aynı şeyi yapacaklar. Ceza yükseltmesine gidilmez.

Map kısmını anlamadım, tam olarak açıklayabilirsen değerlendirebilirim.

Paintball üzerinde oldukça fazla seçenek var zaten.

Şimdi, kilit konuya geldik. PD/SD üstün mevzusu.

Açıklaması birçok arge üzerinde yazıldı, afedersiniz ama üşendim.

Sunucudan M4'ler yavaş yavaş siliniyor değil mi? Güzel.
Sunucudan AK47'ler ufaktan dengede sanırım, pek bilmiyorum.

Illegal rolün bittiğini düşünmüyorum, hatta gün geçtikçe güzel birlikler açılıyor. Takip ediyorum, bu arkadaşlar kendi aralarında ve arkadaşları ile güzel roller sergiliyorlar. Gerektiğince insanlara rol paslıyorlar. Illegal rol sadece adam vurmak, PD/SD vurmak değildir ki. Bunu kast ediyorsan tabii ki. PD/SD vatandaşları korumak ile yükümlü kişilerden oluşur ve gerekende yapılıyor zaten.
Üstünlük var, dediğim şey tamamen farklı. Polisin m4'ü bir şey değil. 250 zırh çok abartı. Nede olsa sizde dron, yer kamerası, kalkanlı küçük araba, Rk olunca geri dönme gibi birçok sisteme sahipsiniz. Pd taktik bilmediği için 2 kişi bile rahat 10 kişi düşürebilir. İllegal rol yok denecek kadar az, çünkü adam gibi çete/ mafya rolü yapan yok. Eskiden gece 04:00'da bile rol yapan varken şimdi rol yok. Yaptığınız tek rol selam, naber ne yapıyon gibi rollerde olabilir. Sağlam bir rol olmayınca insanlar bardan başka bir yerede gidemiyor. Map konusuda birçok şeyin diğer maplerde olmasını istiyorum, pns bile bile yok SF'de. İnsanların daha fazla rol yapması gerek. Şuna gelicek olursak Ceza sistemi caydırıcı değil, yeni gelenler multi hesap açıp geliyor ve troling yapıyor. Ceza süresi arttırılsın demiyorum sadece aldığın tüm cezalarda otomatikmen sürekli sicilden yemesi gerekiyor.

Çevrimdışı shinkansen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 27 Kasım 2023, 15:49:20 »
İlk kısma katılıyorum, rol çok az.
Jail süreleri yeterli ve caydırıcı.
Yeni meslekler eklenebilir. City Hall aktifleştirilebilir, seçimden sonra pasife çekildi başkan ortada yok.
İllegal oluşumlara destek verilebilir, sunucu eskisi gibi aktif olmadığı için PD'ler nerflenebilir.
Minigames'ler yeterli, şuan role teşvik edecek güncellemeler gerekiyor o yüzden sonranın işi.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 27 Kasım 2023, 18:16:03 »