Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[CNN NEWS] Randy Barhold ile Raportaj.

Başlatan kutlay, 24 Kasım 2023, 20:12:57
Okunma sayısı 1018 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kutlay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Eylül 2024, 12:35
Toplam oynama: 6 gün, 5 saat
Birlik: *** *EWS
[CNN NEWS] Randy Barhold ile Raportaj.
« : 24 Kasım 2023, 20:12:57 »

RANDY BARHOMD İLE RAPORTAJ

Bu gün şehir sakinlerinden olan 63 yaşındaki Randy Barhold ile raportaj yaptık. Kendisinin Los Santosun gidişatı ve LSPD hakkındaki görüşlerini sizlerle paylaşıyorum :

Bell Epsonn : Öncelikle sizi tanıyalım.

Randy Barhold : Tabii. İsmim Randy Barhold. 63 yaşındayım. Detroit doğumluyum. Mesleğim sütcülüktü, şimdilerde emekliyim tabii. Aile dersen, gençlikteki maeracı ve şıpsevdi ruhum yüzünden olmadı diyelim. İnsan sütcü olunca karşısına epey fırsat çıkıyor. Dediğim gibi bir ailem olmadı. Fakat büyük kalbim olduğunu söyleyebilirim. şu anda evladım saydığım Oscar ile birlikte çalışmaktayız. Hayatıma katılmak isteyen bayanlara açığım. Durumum iyi, varlıklı biriyim. Bu konuyu geçersek şikayet etmek istediğim bir konu var. Sesimi duyurmak istiyorum.

Bell Epsonn : Buyur amca.

Randy Barhold : Yahu bu şehrin polisleri napıyor?! Ya bunlar çapulcu mu?! Sosyal meyda arkadaşlık sitelerini kullanıyorsanız biliyorsunuzdur. Adam polislerin müdürü, yada Şherif işte her neyse, adam saçma sapan gönderiler atmaktan iş yapmıyor. 15 yaşındaki çocuklar gibi takılıyorlar internette. Biraz ciddiyet. Sokaklarda güven kalmadı.

Bell Epsonn : Kaç yıldır bu şehirdesiniz?

Randy Barhold : 5 yıldır buradayım. Buralar böyle değildi.

Bell Epsonn : Anlıyorum.

Randy Barhold : Sokaklar iyice kötüye gitmeye başladı.

Bell Epsonn : Peki sizce çözümü nedir?

Randy Barhold : Yahu din elden gidiyor. Din elden giderse bunların olması çok doğal. Bunlar herkesi ateist/satanist yapmak istiyor. Yani demem o ki, herkes aklını başına alsın. Polislerimiz, gençlerimiz dinine sahip çıksın. Ayrıca bana talip kadınlar varsa da bekliyorum. Tekrar vurgulayayım. Randy Barhold ismini hafızalara kazısın insanlar. İleride dostum Oscar ile birlikte çok farklı işlere imza atacağız. Bu raportajı yaptığın için teşekkür ediyorum. Yani sizde olmasanız millet uyumaya devam edecek. Burada tecrube duruyor, birikim duruyor. Bu kaliteli işlerinize devam etmenizi istiyorum teşekkür ederim.

Bell Epsonn : Ben katılımınız için teşekkür ederim çok verimli bir konuşma oldu.

Sizde bu açıklamalar hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Ben CNN muhabiri Bell Epsonn, CNN de kalmaya devam edin...

Kod: [Seç]
[b]Kullanıcı:[/b] "Buraya kullanıcı adınız."
[b]Yorum:[/b] "Buraya yorumunuz."

Çevrimdışı nowinorth

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Şubat 2024, 20:20
Toplam oynama: 14 gün, 18 saat
Birlik: ******** *ons
Ynt: [CNN NEWS] Randy Barhold ile Raportaj.
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2023, 20:51:41 »
Kullanıcı: İnsanoğlu
Yorum: Bu adam epey yiğit birine benziyor gerçekleri haykırmış.  :like: