Arkadaşımın Marinadaki barında barmenlik, güvenlik veya garson gibi benzeri işlerde çalışıp insanlara hizmet etmek istiyorum. Aktif bir rol ortamı oluşturmak için insanlarla sık sık güzel roller yapıp bara gelmesini sağlayacağım. Boş zamanlarımda balık tutup insanlarla sohbet etmek ve para kazanmak istiyorum. Şehirde fazla arkadaşım olmadığından arkadaş edinip roller yapacağım. Pizzada stand kurup sosisli satan insanların yanında durup işi öğrenmeye çalışacağım. Bar sahibi olan arkadaşımın idlewood motelde bir evi var ve orada kalacağım, kız arkadaşım olursa onunla beraber geceleri eğlenceli vakit geçireceğim ondan sonra boş zamanlarımda sıkılmamak adına paintball oynayacağım, silahlara çok ilgim olduğundan gayet benim için yararlı bir aktivite olacaktır. Paintballın sol tarafındaki yüzme havuzuna gidip yüzme dersleri ve eğitimi alcağım, küçük yaşımdan beri yüzme bilmediğim için hiç denize ve havuza gidemezdim. Yüzme öğrendikten sonra tanıştığım arkadaşlarımla marina sahilde denize girmeyi ve orada kamp kurmayı planlıyorum.